Şimdi Ara

8 saniyede açılıp internete bağlanabilen dizüstüler ASUS’tan!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 8 saniyede açılıp internete bağlanabilen dizüstüler ASUS''tan!

     

    ASUS, 8 saniyede sistemin açılmasına imkân tanıyan yeni nesil AMD dizüstü sistemlerini sunuyor! AMD Turion X2 Ultra Dual-Core mobil işlemcisini kullanan F5Z ve F8Tr serisi dizüstü sistemleri, daha uzun pil ömrü, gelişmiş sistem, grafik ve video performansı sunuyor.

     

    ASUS Notebook pazarlama bölümü yöneticisi  Henry Yeh, yeni nesil sistemler için şu açıklamayı yapıyor: ''ASUS, kullanıcılarına her zaman en gelişmiş teknolojiyi sunmayı hedeflemiştir ve AMD''nin yeni nesil platformunu taşıyan dizüstülerini sunmaktan da son derece heyecanlıyız. Yeni platform; gelişmiş performans, dinamik güç koordinasyonu ve yeni boyutta grafik performansı getirirken, kullanıcıların iş etkinliği ile kişisel multimedya deneyimlerden aldığı keyfi artırıyor."

     

    AMD Notebook ürün pazarlama yöneticisi Bahr Mahony ise, ''ASUS gibi müşterilerimiz,  AMD''nin yeni nesil notebook platformu ile yenilikçi çözümler sunarak, bilgisayar kullanım deneyimini bir adım öteye taşıyor. ASUS, bugünkü mobil yaşam stiline uygun olarak daha gelişmiş grafik özellikleri ve daha uzun pil ömrü gibi önemli teknolojik yenilikleri sunarak, rekabetçi çizgisini her zaman en üstte tutuyor" diyor.

     

    Anında Eğlence İçin Yeni ExpressGate!

    Açılıştan internete sadece 8 saniyede erişmenizi sağlayan ExpressGate, anında eğlence için her şeye birden ulaşacağınız bir ağ geçidi. Aileniz ve sevdiklerinizle her an iletişim içinde olmanızı sağlayan MSN, Skype, Google Talk, QQ ve Yahoo! Messenger gibi en popüler mesajlaşma uygulamalarını kullanabilir ya da evden çıkmadan önce hemen hava durumunu kontrol edebilir, e-posta gönderip alabilirsiniz. Dahası, kullanıcı dostu resim yöneticisi, resimlerinizi hem düzenlemenizi hem de seçiminize bağlı olarak slayt gösterisi ya da farklı modlarda görüntülemenizi sağlıyor. Tüm bunlara ek olarak ExpressGate''in kullanıcı dostu Grafik Kullanıcı Arayüzü, çocukların ve ileri yaştakilerin pek çok özelliği kolaylıkla kullanabilmelerini sağlıyor.

     

    Her Zaman Üretkenlik: F5Z

    15.4″ geniş ekrana sahip F5Z serisi, eğlence özelliklerinin yanı sıra ofis dışındayken yaptığınız işleriniz için de en iyi yoldaşınız. Entegre yüksek çözünürlüklü web kamerası ve kablosuz ağ bağlantısıyla kablo derdi veya harici cihaz karmaşası olmadan istediğiniz her yerden canlı video konferans yapabilirsiniz. Özel ASUS Splendid Video Intelligence teknolojisine sahip F5Z''nin LCD ekranı, gelişmiş kontrast, parlaklık, ten tonu ve renk doygunluğu özellikleri ile gerçek renklerde, daha keskin, temiz görüntü kalitesi sunuyor.

     

    Tarz Sahibi Mobilite: F8Tr

    Devrimsel nitelik taşıyan çizilmeye karşı dayanıklı tabaka ile kaplı F8Tr notebook serisi, tüm mobil işleriniz için tasarlandı. Hem sahip olduğu en yeni teknolojiler hem de estetik tasarımıyla çalışmayı keyifli hale getiriyor. ASUS F8Tr, yüksek çözünürlüklü entegre web kamerası, parmak izi tarayıcı ve elinizi kullanmadan sisteme girmenizi sağlayan SmartLogon teknolojisiyle her gün kullanacağınız mobil bilgisayarınız olmak üzere üretildi.

     








  • Güzelde Toshiba ' dan başka Laptop ' a güvenemiyorum.Servisleri falan çok yaygın.
  • Asus çok iyi yaw.Konu için teşekkürler.
  • Walla iyiymiş.Ama açılması kadar kullanılması durumunda hızlı olmasıda önemli!!
  • Saniriım Bios üzerinde çalışan Linux türevi ile mümkün oluyor bu işlemler. Windows'u 8 sn de çma gibi bir durum yok. Bunu çok uzun sürede görecek gibi durmuyoruz. Disk bozulduğunda ya da başına başka biriş geldiğinde bile kısa işlemleri yapabiliyor olmak yine de güzel. Her marka bunu yapmaya başlayacaktır diye tahmin ediyorum.
  • Asus ve AMD hemde dizüstü Enteresan Geldi Asus genelde bu tür işlerde Her Zaman İntel'i tercih Eder
  • Güzel makineymiş .
  • asus nası amd ile olmuş allah allah
    bukadar acele niye normal windostan 2 yada 3 misli hızlı açılıyor
    kowalayan mı war
  • Zaten yogun olarak calısanlar için bu makine evde oturan adam için diil .
  • Asus iyi iş çıkartmış gene
  • daha önceden masaüstü pcleri için vardı laptoptada uygulamışlar güzel olmuş
  • güzel.......
  • Fenadeyilmis hizi ya

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.