Şimdi Ara

8 OCAK 2002 İSTİKLAL CADDESİ FOTOĞRAFI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
5
Favori
3.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bitsin yemek yicem

hala aynı hiçbişey değişmedi

Değişmeyen ne ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maietnigri

abi sıkılmıyor musunuz bu arabesk nostaljiden? beni bayıyor. ne anlıyorsunuz geçmişe dalıp gitmekten, nereye gitsem yeşilçam fotoğrafları, eski şarkılar, istiklal fotoğrafları, sümüklü kağıt toplayan çocuklar.

+1 şu nostalji edebiyatından gına geldi yaw

• Cadde aynı hala çok bir şey değişmiş değil. Meydan değişti biraz. İstiklal de her zaman yabancı nüfus vardı bu günde var yeni bir şey değil.

• Hey gidi hey canına okudular istiklalin.Şimdiyse gördüğüm tek şey saç ektirmiş araplar. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NecronLord -- 21 Eylül 2021; 19:31:37 >
  • eskiden kapıları acık bırakıp yada kilitlemeden gidermiş insanlar çok olumlu bir hayat varmış manvi olarak .daha tonla olumlu olaylar varmış eskiden şimdi ise görüyoruz durumu.eski hayat herzaman iyiydi manevi olarak.şimdi berbat.

• Güzel resim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kar yağsa gene aynısı olur bir farkı yok

https://www.youtube.com/shorts/Ie0WhrTLBW0?feature=share

• Güzelim İstiklal'i yok ettiler... Önce kitlesini öldürdüler, parası olmayan arap turistlere kaldı sonra ağaçları söküp beton bir yer haline getirdiler.

Çöp gibi Taksim'i beğenip, hiç bir şey değişmedi diyenleri anlamak gerçekten güç.

• quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

2006-2010 arası neredeyse hergün İstiklal'deydim.O zamanlar da güzeldi.Ben size ne zaman boka battığını söyleyeyim.1-Gezi olaylarından sonra.2-Arap istilasindan sonra.

Gezi nalaka

• leftercan1907 L kullanıcısına yanıt

o zaman ki dönemi yaşadığım için çok mutluyum hatırlayınca burnumun direği sızlıyor, yeni neslin de o günleri göremeyeceği için de ayrıca üzülüyorum

• Taksimden bıktım artık. Hayatım boyunca 5000 kez gitmişimdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ kolu

Gezi nalaka

Alıntıları Göster

Gezi olaylarından sonra birçok mağaza , dükkan ve kafe kepeng indirdi.Alışık olduğumuz birçok mekanı göremez olduk.Eski büyüsünü yitirdi yani.Kaldı ki ben de gezi olaylarına katılmıştım.Meğer son güzel zamanlarıymış.Gerçi şimdi yine bi ağaçlandırma vs yapıldı caddeye şık gözüküyor ama eski ruhu yok.Belki de bizim o zamanki ruhumuz yok.Bilemiyorum.

• aterikasedi kullanıcısına yanıt

Eski ruhu bir daha geri gelmez. O ruhun ozu ve Gezi direnisinin sahibi olan aydin, egitimli, ozgurlukcu insanlar ekmek yedirdikleri bolge esnafinin yedikleri kaba pislercesine kendilerine saldiran cahil, bagnaz ve vahsi ihanetini yasadiktan sonra elini etegini cekti oralardan. O bosluga da ulkeye sonradan doldurulan ne idugu belirsiz araplar, afganlar, multeciler surusu yuvalandi. Istiklal Caddesi'nin o guzel gunlerini bir daha goremeyecek olduguma kahrolsam da, Turkiye'nin en son demokratik sivil toplum eylemini tecrube ettigime daha cok uzuluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulkibey -- 23 Eylül 2021; 19:6:7 >
  • şu foto bana acayip bir huzur veriyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maietnigri

abi sıkılmıyor musunuz bu arabesk nostaljiden? beni bayıyor. ne anlıyorsunuz geçmişe dalıp gitmekten, nereye gitsem yeşilçam fotoğrafları, eski şarkılar, istiklal fotoğrafları, sümüklü kağıt toplayan çocuklar.

Benim için çok eski değil, 2008-2012 arası lise okudum hemen İstiklal'in sonunda olan okulumda, her gün oradaydık ve gayet güzeldi, hatta üniversitenin de ilk yılları gidiyorduk ara ara arkadaşlarla, son 5 yılda bozdu.

• İstanbul a 2007 üniversite için gitmiştim. Yabancı birini anca T1 tramvay hattında görürdük. T1 hattı kapalı çarşı, Eminönü, sultan Ahmet ten geçen bir hat olduğu için.
    Simdi Esenyurt otobüslerinin yarısı yabancı.

• Araplar, Hindular yokken ama Hilton'lar, Loreal'ler varken.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 dönüm noktası.

• 2002 dünya kupası maçları izlemesi bi baskaydi

• Güzel yıllardı.

Arkadaşlarla haftada 1,2 defa taksime giderdik.

GARAJ vardı. Küçük bir club

Kapıdaki dayi, kapıyı bir açar. İçerden hatunlar gözükürdü.

30dk sonra içerisi askerlik şubesi gibi olurdu. 😀

2010 yılında da demirören avm de çalışmıştım.

Bugün sarhoş olamıcam derdim.

Arkadaşlar telefon açardı. İş çıkışı görüşelim.

Ayık gider. Çakır keyif dönerdim.

Şimdi 5,6 senedir gitmiyom.

Mağra adamlarına kalmış. Her yer

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.