Şimdi Ara

8 Numaralı Şahıs Hala Leş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • kardeş sağol çok sağlam küfürler ettim sana biraz kulakların çınlamıştır ama rahatladım ohh
  • Tamam böyle Sinan Engin, Erman Toroğlu gibi şahısların Türk futbolcuyu fazla övmelerini, yalakalık yapmalarını ben de sevmiyorum ama sen de saçmalamışsın. Fernando, Denayer ile birlikte maçın en iyilerinden biriydi.
  • Tudor 8 numaraya vurgu yapmak icin oynatmis diyolla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belhanda kötü diye Selçuk iyi değil. Nereye Selçuk çok iyiydi ya? Ben 6 tane pas sayarım sağına soluna dikine veremeyip geriye döndüğü. Ortasaha sa ndiaye olmasa görürdüm ben Selçuk efendiyi. İyi felan oynamaDı abartmayın. Leş gibi top oynuyor kağnı gibi ağır aldığı topu 2 saat ayağında tutup oyunu yavaşlatıyor. Yanında Fernando ndiaye belhanda varken beni koysan bende 2-3 güzel iş yaparım zaten. Selçuk 10. Seviye çöp oyunu yerine 8. Seviye çöp oyunu oynadı herkes kötünün iyisini görünce abartmaya başladı.



    Derbide başlasın İlk 11 valbuena maymun etsin Selçuğu da o zaman görün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Evapsie

    Selçuk leş ama bu maç iyi oynadı çünkü oyun buna izin verdi. Hala topları izliyor müdehale edeyim yok ama bir konuda akıllanmış yada tudor demiş artık ceza sahası içimizde beklemiyor (!) o yüzden kaç tane gol yemiştik hem müdehale yapamaz hemde topa koşamazdı cezasahası içinde bu maç dikkatle baktım hep cezasahası dışındaki herifi tutuyordu.

    Böyle giderse iyi bir yedek olabilir yada hamle oyuncusu ama kesinlikle ilk 11 olamaz bazı spor programlarını dinliyorum yine selçuğu övmeler aşırı abartmalar başlamış. Yine bizim ayağımıza sıkmaya çalışıyor birileri.

    Gelelim belhandaya belhandayı hiç sevemedim sinodan sonra ama yapacak birşeyimiz yok.

    Ama bu belhanda ile gitmez gibi geliyor 8 hafta oldu hala bir düzeltemedi. Düzelebilir mi ümidim pek kalmadı.

    Bir arkadaşın yazdığı gibi feguyu 10 numaraya alıp Tolga-Rodri kanat denenebilir. Ki tolga'da hazır kanatta formdayken.

    İnsanların anlamak istemediği bir şey var. Selçuk geldiği günden beri aynı. Yıllar içinde düşen tek şey fiziki durumu. Onunda sebebi yaşı. Selçuk'un iyi olması için takımın komple iyi olması ve herkesin kendi mevkileri dışında da mücadele etmesi gerekiyor. Selçuk hep topları izlerdi, sahte baskı dışında bir baskı yapmazdı. Yıllardır defansif anlamda hiç bir katkısı olmadı. Tek yaptığı yarı sahamızda oradan oraya dolanmaktı. Elmander emre engin gibi futbolcular ayrılmaya başladıktan itibaren nasıl bir futbolcu olduğu ortaya çıkmaya başladı. Herkes Melonun performansının düştüğünden bahsederken kimse dönüp de Selçuk'a tek laf etmedi. Yaptığı bir iki iyi iş herkesin gözünü kapladı. Takım geçen sene başarısızlığın dibine vurunca milletin gözü ancak açıldı. Ama şaşırıyorum nasıl bir desteğe sahip bu adam basınından neredeyse tüm yorumculardan teknik direktörlerden taraftarına kadar bir insan ancak bu kadar desteklenebilir..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.