Şimdi Ara

8 mbps sınırsız internet 19.90 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
14
Favori
18.772
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yusuf24 kullanıcısına yanıt

    Taahhüt yani sözleşme bu demek zaten. Sözleşme bitene kadar ben ayrılmayacağım sen de zam yapmayacaksın. Ki 12 aydan uzun sözleşmelerden cayma hakkı tamamen tüketicinin insiyatifinde olduğuna göre baya baya taahhütsüz 8 mbit kotasız internet 20 lira, 1 paket sigara bile değil.

  • gcb1903 kullanıcısına yanıt

    Güzel kardeşim sözleşme dediğin tarzda bişey olmak zorunda değil. Görmeden, okumadan yalan yanlış bilgi verme. 12 ay konusu sorun değil lakin thh ye vermek gerekebilir.

  • yusuf24 kullanıcısına yanıt

    Okumadan onaylama gibi bir huyum yoktur. Abonelik sözleşmelerinin karşılıklı bağlayıcılığı budur. Sen benden 2 ay sonra sıkılıp gitmeyeceksin karşılığında zam gelse bile sana yansımayacak.


    Türknet istediği zam yapabiliyor mesela. Çünkü taahhüt yok. Karşılığında da istediğin an çeker gidersin.


    Ama Türk Telekom zam yapıyor tarifeye, sözleşmen bitene kadar sana yansımıyor bu.


    Ha eğer Pelicell "siz ayrılamazsınız ama biz istediğimiz zaman zam yaparız" diye sözleşme hazırlıyor ve biz de buna imza atıyoruz diyorsan orası sizin bileceğiniz. Tavsiye gibi olmasın ama imzalamamakta fayda var öyle bir sözleşmeyi.

  • Bir paket sigaradan ucuz...

    Şu anlık sık durmadığımız eve alasım geldi çünkü adam akıllı bir şey bağlatayım desem 100-150 lirayı gözden çıkarmak lazım, büyük ihtimal düşük paketten diğer yüksek mbps paketlere geçiş yapılıyordur o yüzden alasım geldi, 24 ay taahhüt, aylık 20 lira aslında hiçbir şey ama umarım 8 mbps alabiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirswager -- 5 Ocak 2022; 1:51:22 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gcb1903 kullanıcısına yanıt

    Sözleşmeyi görmedim. Fakat yüzde 99.9 fiyat sabit DEĞİLDİR.


    Ayrıca hiç bir firma dediğin şekilde sözleşmeye yazmaz. Hatta hiç bişey yazmasına gerek yok. Fiyat sabit demedikçe istediği gibi zam yapar. Veya üstü örtülü şekilde bahseder.


    Başvuran varsa sözleşmeyi paylaşırsa en doğru yorumu o şekilde yapabiliriz. Ama 20tl ile fiyat garantisinin mümkünatı olamaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 aydan uzun taahhütlerde ücretsiz cayma gibi bir olay yok arkadaşlar şehir efsanesi bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 liraya 24 aylık taahhüt yapıyorlarsa hiçbir güç 2 sene boyunca 20 liraya zam yapıp bir kuruş fazla para alamaz sizden. Neyin tartışması yapılıyor anlamadım...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • head kullanıcısına yanıt

    Mevzuat Bilgi Sistemi


    Madde 22.


    Defalarca yaptığım bir şeyi şehir efsanesi olarak addetmek de bir garip. 6502 Tüketiciyi korur. Tabi tüketici zorla bu korunmaktan muaf olmak istiyorsa bir şey diyemeyiz.

  • glory34 kullanıcısına yanıt

    Ağzı olan konuşuyor hocam ne yapacaksınız? Herkesin her şey hakkında fikri var. Halbuki insanlık tarihinde bilgiye en kolay ve hızlı erişilen bir zamanda yaşıyoruz. Bir kaç tık ile kendileri de öğrenebilir ama işte onu bile beceremiyorlar.

  • net galaksi kotasında duran 100gb 8mbps 39tl ile başlamıştık 45tl olmuştu. şimdi bu tarifeye geçeceğim. 19.90tl için arkadaşımı getir filan lazım mı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.23.Teknolojik gelişmeler ve hukuki düzenlemelerden kaynaklanan nedenlerle, işbu Sözleşme’nin hükümleri PELİCELL tarafından ABONE’ye 1 (bir) ay öncesinden ve yazılı olarak bildirilmek koşuluyla, tek taraflı olarak değiştirilebilecektir. ABONE’nin, yapılan maddi değişiklikleri uygun görmemesi halinde, o zamana kadar birikmiş borçları dışında hiçbir sorumluluğu olmaksızın, Sözleşme’yi tek taraflı olarak feshetme hakkı vardır.  


    sözleşmeleri standart taahhütnameli sözleşme gibi duruyor tüketici için sorun olabilecek bir madde göremedim. fiyat çok iyi denenebilir.

  • peki bu 20tl lik pakette, cayma bedeli kaç lira sözleşmeyi paylaşma şansınız varmı.

  • gcb1903 kullanıcısına yanıt

    Söz konusu kanun maddesinde “ceza ödenmez” yazıyor. Taahhüt bitmeden abonelik iptali yaparsanız iss “biz ceza ya da cayma bedeli talep etmiyoruz ki, sadece şu ana kadar yaptığımız indirimleri talep ediyoruz” diyor. Ve bu savunma sonucu Tüketici hakları mahkemesi “evet yasaya göre cayma bedeli talep edilemez ancak zaten iss cayma bedeli talep etmiyor indirimleri talep ediyor” diyerek servis sağlayıcıyı haklı buluyor ve paşa paşa çıkan bedeli ödüyorsunuz. Bu durum bizzat benim başıma geldi, bir yerden uydurmuyorum yani. İlgili kanun maddesi yürürlüğe girince firmalar cayma bedelini indirim bedeli olarak değiştirdiler ve çatır çatır ödemek zorundasınız bu bedeli. Ekşide vs araştırırsanız gaza gelip iptal eden herkes aynı durumla karşı karşıya kalıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • head kullanıcısına yanıt

    Belirsiz süreli veya süresi 1 yıl ve daha uzun bir sözleşmeyi herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve ceza ödemeksizin istediğiniz zaman feshedebilirsiniz. Madde açık. Hiçbir ad altında sizden ücret talep edemezler. İlgili tüketici hakem heyeti kararının bir görselini buraya koyarsanız memnun olurum. Zira sadece kurulum ücreti gibi cahil kesme iteledikleri şeyleri geri alma hakları var. İndirimler kati suretle istenemez. Hiçbir hakem heyeti de açık şekilde yazılı bu maddeye aykırı karar vermez. Atın kararın görselini bakalım burada.

  • gcb1903 kullanıcısına yanıt

    Abonelik benim değil abimin üzerine olduğundan şu an belgelere erişemiyorum ancak erişebilirsem atacağım. Hocam sizin de dediğiniz gibi “ceza” ödetme hakları yok ama indirimi talep ediyorlar gayet. Ve işin kötüsü thh bu durumda kullanıcıyı değil firmayı haklı buluyor. Şu entry’ye bakın bizzat anlattığım durum adım adım yaşanmış ve yazılmış. Hatta direkt başlıktaki diğer entrylere bakarsanız bu durumda olan birçok kullanıcı var.

    ekşi sözlük
    cayma bedeli ödemeden internet aboneliği iptali
    https://eksisozluk.com/entry/113935913

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat güzel olmuş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • favoriteteam kullanıcısına yanıt
    Taahhütsuz muydu nasil 45tl olur ki net galaksiyi onermiyor musunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 5 Ocak 2022; 14:3:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende netgalaksi yi kullanıyorum. Buna geçmeyi düşünüyorum fakat cayme bedeli konusunda net konuşmuyorlar. "Taahhütlü aboneliklerde iptal etmek isterseniz cayma bedeli yansımaktadır. BU bedel uygulanan kampanyaya ve kullanmadığınız aya göre hesaplanmaktadır" dediler.


    Aylık kampanya bedeli kaç lira dedim. "Cayma durumunda hesaplanan bir durum" dediler.


    Olur da iptal etmek istersek bize 300-500 lira kitlemesinler. Burası kafa karıştırdı.

  • xkanax X kullanıcısına yanıt

    cayma bedeli sıkıntı

    biri 350tl dedi

    diğeri 390tl dedi

    sonra kullandigınız ay kullanmadiğınız ay bir seyler söyledi anlaşamadık 😃


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne diyorsun hocam. Geçilir mi ne dersin :)

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.