Şimdi Ara

+ 8 İİ mi +7 HB mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
8.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktaki Gibi +7 HB VAR cypherda üstüne 3.5 gb verip alıcam sizce nasıl ? hangisi daha iyi ?
    Şimdiden Teşekkürler

• Yarin aksam alicam Itemide ayirttim sizce aliyimmi andream warrior oynucam sonradan basede yapicam sizce HB mi İİ mi Daha iyi Secim ? Lutfen Aciklarsaniz Sevinicem Yarina Kadar Surem Var Tesekkurler
  • Bu çok tartışılan bir konu genelde +8 ii 'dir cevap mana lazimsa +7 hb
  • +8 ii
  • 8 ii ;)
  • Bencede iron impact ama hb nin sekli var bu arada warriorum int bana etki etmez Iron impacti 8 mi aliyim reb mi alirsam?
  • Ve HB'nin Flame Damagesi Ne Kadar Isime Yarar Iron Impact Ile Aradaki Farki Kapatirmi Yani Iron Impacta Verdigim Para Degermi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 7 mi yoksa Golf 8 mi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ii ile çok fazla r damage sekiyor gibi al bir dene memnun kalmassan geri satarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIJACKII

ii ile çok fazla r damage sekiyor gibi al bir dene memnun kalmassan geri satarsın

Ben de Oyle Yapicam Galiba 8 Chitin Sette Cekicem Cypherda Andream Warrior Oynucam Bir Sure Cypherin Basesi Nasildir Sizce Koxp Varmi Bu Arada ?
  • Uskoya uğramayalı uzun zaman oldu ama kosp vardır mutlaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIJACKII

Uskoya uğramayalı uzun zaman oldu ama kosp vardır mutlaka

Cok saol icim acildi :D hb ninde sekli var citinlerle birlikte bp olsam ironun sekli sorun olmazda warriorda valkirisiz pek guzel olmuyo birde hbyle cok guzel r vuruluyo item yok suan apos skill ile 1200 vuruyosam R ile 600 vuruyorum ii yi bende primde kullandim cok sekmiyo ama arada 40-50 vurdugu oluyor ve r'si hb kadar degil 8 citin 8 Iron impact ile vuracagim damage 8 chitin 8 hb ile vuracagimdan ne kadar fazla olur tabi komboyuda az cok yapabiliyorum bakicaz artik .d
  • +7 HB'yle +8 Ironun oyle 100 damage farki yoksa ki comboda r'de baya ise yariyor senin tavsiyesini dinlicem jack .d sen ne dersen o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ltexasl96

+7 HB'yle +8 Ironun oyle 100 damage farki yoksa ki comboda r'de baya ise yariyor senin tavsiyesini dinlicem jack .d sen ne dersen o

Toplamda baktığımızda ii+8 daha iyi gibi görünüyor, r damagelerinde rahatsız edici bir fazlalık yaşamazsanız sorun olmaz. Biz Usko'dayken ii+8 de bir hb+7 kadar karizmaydı ayrıca
  • Vay be konuyu görüyordum fakat eski diye girmiyordum yeni imiş meğersem sevindim bunu görünce
    Ne oynadığına göre değişir hocam warior ardream rlb cz pirest ardream rlb cz
    warior ise=ii +8 combolarda daha işe yarar
    priest ise=mana sayesinde vs de veya adam kovalarken işine yarıyabilen 2 3skil daha vurdurur
  • Hb yi alsam pazartesiye kadar citinlerimide cekicem aklimda 7 hb 8 chitin old roc filan var buyuk ihtimalle boyle olucak boyle yaparsamda baktim hb beni tatmin etmedi hb ye gecerim veya ii yi alirim az bekler citinler
  • Ben Hb derim.Neden der isen.Bana int yaramıyor demişsin.İnt bonus sana fazladan mana verecektir.Buda sana Vs.'de yarar sağlayacaktır.Flame damagesi göz ardı edilemez tabi.Dual Heros valor takar isen 2x 40 fr ile harika damageler çıkartabilirsin.Ayrıca Hb, İİ'ye göre daha az str istiyor.16-3 küpe yaparım diyorsan str'den biraz ödün verip hp'ye biraz daha fazla abanabilirsin. Mana ve Hp muazzam olur.Hb'de int bonusu ile mananı + olarak güçlendirecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V-tec

Ben Hb derim.Neden der isen.Bana int yaramıyor demişsin.İnt bonus sana fazladan mana verecektir.Buda sana Vs.'de yarar sağlayacaktır.Flame damagesi göz ardı edilemez tabi.Dual Heros valor takar isen 2x 40 fr ile harika damageler çıkartabilirsin.Ayrıca Hb, İİ'ye göre daha az str istiyor.16-3 küpe yaparım diyorsan str'den biraz ödün verip hp'ye biraz daha fazla abanabilirsin. Mana ve Hp muazzam olur.Hb'de int bonusu ile mananı + olarak güçlendirecektir.

Warriorlara int islemez. Ama gonlumde hbden ilk hb kullanirim baktim tatmin olamiyorum donerim ii ye
  • Bı konuyu açan 879589794198189497984894984894198418. kişi olarak bizden bir adet +7hb ve +8 ii kazandın değiştir değiştir kullan
  • En çok tartışılan konudur galiba bu . Priest iseniz ve leveliniz 80-83 arasında değilse hb , 80-83 arasındaysa iron impact . Eğer warrior iseniz her halükarda raptor , illa ikisi arasında seçim isterseniz kesinlikle ii . Bundan sonra yazacaklarıma çok itiraz eden olacak ama işin gerçeği bu , hb warrior için çöp itemdir , hb priest itemidir . Ha paranız vardır +10 takarsınız ona lafım yok ama tutupta +7 +8 hb takan warrior benim gözümde 0'dır .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.