Şimdi Ara

8 GB Mini MP3 player 15 tl. (sarjlı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Micro sd hafıza kartı yuvalı yanında sıfır paketi açılmamış toshiba 8 gb micro sd hafıza kartı verilecektir. şarjlı şarjı 5 - 6 saat gitmektedir. Elektronikle takas olur fiyat 30 lira. neredeyse hafıza kartı fiyatına. Kartsız 15 lira Kartlı 25 lira.

8 GB Mini MP3 player 15 tl. (sarjlı)  8 GB Mini MP3 player 15 tl. (sarjlı)  8 GB Mini MP3 player 15 tl. (sarjlı)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h4rml3ss -- 27 Temmuz 2012; 17:06:58 >

Ankara - Karabük
  • Hafıza kartı 10-12 arası bişey yanlız, indirim yapmayıdüşünüyormusunuz?

hannibal-chevanton-frarslan-orkan_pp.1-espana-woodnight-romantik83-sissil-kadiryildiz84-celchuk-t@rik-mago-cturna-teknoshop-mhdemir-suatkara-bitkinjön-MartNisan-inanmayan denesin-Çağrı-adalizebey-bugrascb-trusen-schavelle-el-muhaberat-Fatihli52-olli- mertcanylmaz-bestnewyorker-wolfdks-belalan52-hakuno-aRşİmET-alirbsh-selmanfindik-eralpt-hayati54-darkingfb-ssahin64-killerwhitewhale-byturkuaz-oldz-sadoistanbul-akyol85-[C_a_N_e_R]-iron99999-Armondia-ahmett78-10.Lincoln-deko1905-TheEvent-iMMiGr4nt-GuNSTuR-Broon-burakcardak-cstn-garuda- enemy34-_-CeZa-_ -Algenthor
  • quote:

Orijinalden alıntı: uguryigit12

Sadece elektronik kısmımı var ? Kulaklık bağlantı kablosu filan ?

Kulaklığıda var usb kablosuda

Ankara - Karabük
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tsusho

Yukardaki arkadaşlar bedavaya istiyor cihazı verebiliyorsan bedavaya ver,ölücüleri sevindirmek sevapmıdır bilemiyorum...

Haklısın hocam bedavaya versemde kargosu derler gerçi

Ankara - Karabük
  • quote:

Yukardaki arkadaşlar bedavaya istiyor cihazı verebiliyorsan bedavaya ver,ölücüleri sevindirmek sevapmıdır bilemiyorum...

Fırsat sitelerinde 13,90 TL
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbispf

quote:

Ne güzel işte ordan alıver,madem almayacaksın neden baltalarsın 15 TL lik ürünü,sitedeki misyonun bu mudur?

hannibal-chevanton-frarslan-orkan_pp.1-espana-woodnight-romantik83-sissil-kadiryildiz84-celchuk-t@rik-mago-cturna-teknoshop-mhdemir-suatkara-bitkinjön-MartNisan-inanmayan denesin-Çağrı-adalizebey-bugrascb-trusen-schavelle-el-muhaberat-Fatihli52-olli- mertcanylmaz-bestnewyorker-wolfdks-belalan52-hakuno-aRşİmET-alirbsh-selmanfindik-eralpt-hayati54-darkingfb-ssahin64-killerwhitewhale-byturkuaz-oldz-sadoistanbul-akyol85-[C_a_N_e_R]-iron99999-Armondia-ahmett78-10.Lincoln-deko1905-TheEvent-iMMiGr4nt-GuNSTuR-Broon-burakcardak-cstn-garuda- enemy34-_-CeZa-_ -Algenthor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nbispf

quote:

Ne güzel işte ordan alıver,madem almayacaksın neden baltalarsın 15 TL lik ürünü,sitedeki misyonun bu mudur?

ben baltalamadım; Sıfır fiyatından daha fazlaya satmak mantıklı mıdır?
    Sizin misyonunuz örtbas etmek galiba.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.