Az once c2 bosaltılmıstı bende gırdım.elımde +4 ve +6 raptor wardı ve anvıl bostu.koydum +4 raptoru yandı sınırlendım.sora +6 koydum oda gıttı.cbmde 2bus kalmıstı.15 sd botu koydum oda gıttı.dd yı bı koydum.+8:)).sızce kardamıyım zararda mı bıde bu cypherda ne kadar eder.
valla guzel iş keşke str basılı chıtn bassaydın o zman cok iyi pra ederdi
bence +8 helmet çok iyi para eder diye düşünüyorum. ama bence satma bunu sen kullan asas.lara karşı zaten sağlam bi warriorun var ama daha iyi neden olmasın.
Bunun roguesi beramusta ne kadar eder bilen var mı ?
Bence Kardasın Haa bişi daha sorucam girdikten 5 dk sonra dc oldun mu
bu arada bardish +9 ne oldu ms almışsın eline Dünki topicte +9 bardish wardı.
Güle Güle kullan
+7 ile arasında topu topu 2 dd fark war bence zarar etmişsin
nasıl zarar ya.şu an raptor lar hiç para etmiyor.boşver.bu chitini sakla.normal +8 ler bile shellden pahalı.bu dd olduğu için süper para eder
s.a abiler ben knighta girince bu hata çıkıyo PROGRAM İS OUTDATED OR İNCORRECT/n PROGRAM WİLL BE TERMİNATED çözüm nedir acaba
quote:
Orjinalden alıntı: *[EMRE]*
nasıl zarar ya.şu an raptor lar hiç para etmiyor.boşver.bu chitini sakla.normal +8 ler bile shellden pahalı.bu dd olduğu için süper para eder
+1907
çok iyi etmişsin bence satma
quote:
Orjinalden alıntı: DarkCaptain
Az once c2 bosaltılmıstı bende gırdım.elımde +4 ve +6 raptor wardı ve anvıl bostu.koydum +4 raptoru yandı sınırlendım.sora +6 koydum oda gıttı.cbmde 2bus kalmıstı.15 sd botu koydum oda gıttı.dd yı bı koydum.+8:)).sızce kardamıyım zararda mı bıde bu cypherda ne kadar eder.
valla dost acı söyler o dd hic bi ise yaramaz. 17 dd i işini bilen kimse almaz. ama eziklere filan yutturabilrsin yüksek fiyata.. yaptıgın ise gelince tebrikler şansın varmış
quote:
Orjinalden alıntı: foxthefox
quote:
Orjinalden alıntı: DarkCaptain
valla dost acı söyler o dd hic bi ise yaramaz. 17 dd i işini bilen kimse almaz. ama eziklere filan yutturabilrsin yüksek fiyata.. yaptıgın ise gelince tebrikler şansın varmış
dd:25 dropu kalktı ve yavas yavas tükeniyo bence yakında cok pahalı bir item olucaktır +8 dd ..
artık shell basarken raptor shell yakıoz çok ii etişsin güle güle kullan
o rogue olsaydı var ya shell +9u olan adam bile takar die düşünüyorum ben
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme