< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
8 bin 400 lira maaşla garson bulamayan Dürümcü Emmi’nin sahibi: Hani Türkiye’de işsizlik vardı? (5. sayfa)
-
-
Çok vurucu bir mesleğiniz yoksa yada cidden sağlam kalifiye bir eleman değilseniz, ülkemizin acı gerçeği şu ki daha az maaşla çok daha kötü şartlarda çalışanlar var, iş bulduğuna şükreden sessiz topluluk yaratıldı. Garson için küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın her mesleğin zorluğu var ama ünv+yüksek lisans yapıp 8 saat üzeri fazlasıyla çalışıp 5.000 net bile almayan milyonlarca insan var
-
quote:
Orijinalden alıntı: xmxkskÇok vurucu bir mesleğiniz yoksa yada cidden sağlam kalifiye bir eleman değilseniz, ülkemizin acı gerçeği şu ki daha az maaşla çok daha kötü şartlarda çalışanlar var, iş bulduğuna şükreden sessiz topluluk yaratıldı. Garson için küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın her mesleğin zorluğu var ama ünv+yüksek lisans yapıp 8 saat üzeri fazlasıyla çalışıp 5.000 net bile almayan milyonlarca insan var
Aynen katılıyorum hatta bir arkadaşım var tam dediğin model. Üstüne de 3 yabancı dil biliyor aldığı net para 6,000 bile değil.
-
bi sıfır fazla söylemiş.
-
Basliga bunlarin da yazilmasi gerekli
Köle ariyorum diye degissinler ya da. O zaman sigar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden 8.400
Yuvarlak hesap 8.5 yapmak çok mu zor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yeni detaylar ortaya çıktı malum güdem olmuş.
Genellikle çalışan durumu şöyle.
Ayrıca
Sgk ve Maliyenin buraya bir inceleme başlatması lazım.Muhtemelen kaçak mülteci çalıştırıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 11 Eylül 2021; 15:19:56 >
-
6 ay çalıştırıp işkurun desteğinden faydanalacak sonra da hadi güle güle diyecek, kendini akıllı zanneden zavallılardan bu da..
-
Adamin garsona 8bin verebilcegine inanami guleyim, yoksa 8bini cok para olarak gorene mi..
Adamin foyasini cikarmislar zaten.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ev nerde? Mühendisliği bırakıp geliyorumquote:
Orijinalden alıntı: Six Feet Under.
Ben eve 25.000 liraya calisacak temizlikci bulamiyorum. Yazayim dedim atis serbest nasil olsa yalanciyi sevmiyorlar(!) ya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele
Ev nerde? Mühendisliği bırakıp geliyorum
Alıntıları GösterAlice'in Harikalar Diyarı. Böyle bir ev başka nerede olabilir ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 11 Eylül 2021; 22:6:42 > -
Köşede ensonhaber logosunu görünce “He tabi öyledir” deyip gerisine bakmaya gerek görmedim. Sabah 7 den akşam 12 lere kadar 8 bine 1 adam çalıştıracağına, vardiya yap ver 4 bin 2 kişi çalıştır. Ha pardon o zaman da siz zarar edersiniz değil mi. Bi geçin bu işleri...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Reklamınızı sektireyim...
-
İşimi bırakıp adamın yanına gidiyorum net
-
Ya lütfen şikayet etmeyin rica ediyorum artık bunu sansürlemeden yazmak istiyorum.
Yalancıyı sikmiyorlar tabi.
-
Atatürk'ün millete öğretemediği tek şey uşak olmak. O işveren yakın tarih cahili sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kebapçı arkadaşlar bundan yaklaşık 10-15sene önce de benzeri bir şekilde çıkış yapmıştı. Ondan sonra zaten bu kadıköydeki mekanlarına gitmeyi bırakmıştım. Ama dediğim gibi aradan o kadar çok zaman geçti ki benzeri bir açıklama sonrasında bu olayı hatırlamamı sağladıkları için sahibine teşekkür ederim.
-
-
4 bin veriyorum diyor ya o bürüt rakam net değil , 6 ay sonra da işten çıkartıp yeni adam alcaklar , bu böyledir hep , 6 ayda bir eğitim adı altında eleman alıp çıkartırlar 8 bin dediğide net değil zaten bahşişlerle falan 8 bin
yani söylediklerinin hepsi yalan , tamamen kumpas olay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 12 Eylül 2021; 22:20:15 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X