Şimdi Ara

8 aydır geliştirdiğimiz oyunun Steam sayfasını açtık. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
21
Favori
27.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
666 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Elinize kolunuza sağlık bağış ile alakalı bir link olursa ufakta olsa katkı yapmak isterim. Umarım başka gençlere de örnek olursunuz.

  • @KOEMAN32 Teşekkür ederiz. Umarım isteğinizin peşinden koşarsınız :)


    @kara duman Teşekkürler  


    @Peace Sells.. Biz de böyle düşünüyoruz hocam. Mindmist bu işe devam etmemiz için bir basamak olacak diye umut ediyoruz. Oyunun çıkışına yakın gerekli yerlerle iletişime geçeceğiz.


    @OuuuuZ Sağolun  


    @SPHAR3X Çok teşekkür ederiz. Düşünmeniz yeter.

  • Çok gurur duydum. Sanki kendi eserimmis gibi sevindim. Tebrik ederim. Fiyatı fark etmeksizin satın alacağım.
  • Salla Türkçe'yi olmasada olur önemli olan global pazarda varlık gösterebilmek. Hatta Türkçe'ye harcanan kaynak yerine geliştirmeye yönelmelisiniz.

  • onurfredy kullanıcısına yanıt
    Türk yapımı oyun da Türkçe olmaması enteresan
  • onurfredy kullanıcısına yanıt
    Şaka mı yapıyorsun ???? Önce kendi ülkesinde başarı elde etmeden kendini nasıl dışarıya duyursun , zaten tr dil olmasa ilk bizim kendi tayfamız linçler almaz.
  • @Nakuğod Umarız hocam. Bağış için bir linkimiz yok ancak düşünmeniz yeter.


    @kuafortr Çok teşekkür ederiz  


    @onurfredy  

  • Şu Türkçe dil desteği, Türkiye'de geliştirilen oyunda Türkçe dil olmalı vs. vs. yazan arkadaşları hiç kaale almayın hocam, Uruz: Return of the Er Kishi çıkarken de geliştiriciyle sohbet ettiğimizde belirtmiştim. Türkiye'deki oyuncu kitlesinin çoğu; bedava olsun, Türkçe olsun ama oyun mükemmel olsun kafasında. En ufak bug bulduklarında eksi yorumu basan, 2 tane sigara parasını vermek yerine crack kovalayan, hiç bir şey başarmadan sadece eleştirenlerden oluşuyor. Bu kitle dışını tenzih ederim.


    PlayStation 4 için yayınladığımız oyunlarda bug bulan yabancı oyuncu kitlesi, parayla satın almasına rağmen bugları düzeltmemiz için bize destek olurken, denetmemiz için ücretsiz key verdiğimiz Türk oyuncular bize küfür ederek karşılık veriyorlardı.


    Uruz yakın zamanda tarafımızca PlayStation 4 ve Nintendo Switch için de yayınlanacak, aynı zamanda oyununuza da konsol platformlar için destek vermeye hazırız.



    Ayrıca linç olursa diye belirteyim, Türkiye'ye %0.05 lik bir satışımız mevcut ve bu durumdan emin olun çok mutluyuz. Bu durumdan memnun olma sebebimizi de girip Uruz steam sayfasındaki yorumlarda görebilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carter17 -- 9 Kasım 2020; 11:43:27 >




  • grihokkabaz G kullanıcısına yanıt
    Bu bir iş neden Türkçe çıkması için bir sebep göremiyorum. Türkiye de geliştiriliyor olması üzerine milliyetçilik yapmak anlamsız ben başarılı olmasını istiyorum Türkçe olması çokta önemli değil
  • Boş yapmakta üstünüze yok , sadece bu konuda bile destek olan bir sürü insan var , adam istediği dili ekler size ne? İsterse uğraşır 15 tane dil ekler sizi alakadar eden bir durum yok.
  • yine boş bir proje. neden mi? ingilizce seslendirme koyup türkçe koymamanızın tek bir mantıklı sebebi var mıdır? almam.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-CA06FE1EE

    Boş yapmakta üstünüze yok , sadece bu konuda bile destek olan bir sürü insan var , adam istediği dili ekler size ne? İsterse uğraşır 15 tane dil ekler sizi alakadar eden bir durum yok.

    Evet istedigi dili ekler ama tek bir kisinin bu islerin altindan kalkmasi zordur.Altyazi sorun degil ama seslendirme isin icine giriyorsa ona harcanacak para global oyun icin İngilizceye harcanmali.

    Bana gore kim ne gelistiriyorsa gelistirsin, kendi anadilini eklemeli ama seslendirme icin ugrasmaya vakit ve para kaybina degmez.Vaktim var amator bir seslendirme olur derseniz o yapimcinin kendi bilecegi is.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baxa -- 9 Kasım 2020; 12:31:32 >
  • Baxa kullanıcısına yanıt
    Seslendirme zaten Türkçe olunca iyi hissettirmiyor dil yeterli
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-CA06FE1EE

    Seslendirme zaten Türkçe olunca iyi hissettirmiyor dil yeterli

    Steam sayfasinda turkce destek var gorunuyor.

    Bu dil tartismasi nereden cikti

  • Baxa kullanıcısına yanıt
    Yukarıda 2-3 adet kanser hücresi Türkçe dil istemiyordu oradan geldi
  • Tebrikler! Başarılarınızın devamını dilerim :)

  • Hayırlı olsun

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-CA06FE1EE

    Yukarıda 2-3 adet kanser hücresi Türkçe dil istemiyordu oradan geldi

    Ben oyun yapsam ekleyebildigim dil kadar eklerim.Sacmalamis onlar, turkler oyun almiyor diye ana dilini ekleme diyen birini ciddiye bile almamak gerekiyor.

    Oyunun hikayesi belli metin adedi belli , turkceye cevirmek emin olun 1 gun bile surmez.

    Oyunu sattirmak icin her turlu yerellestirmeyi yapmak gerekiyor .

  • Türkçe dil desteği ile ilgili saçmalayanlar olmuş. Sanırsın w*rez kullanım bir Türkiyede var başka ülkede yok. Ben kendi milletini bu kadar yeren bir zihniyet başka bir yerde görmedim. İngilizce seslendirme varsa Türkçe de olmalı. Sadece alt yazı koyuyorsundur o zaman Türkçe seslendirme olmaması kabul edilebilir. (Bazı oyunlar için) Diğer türlü Türkiyeden çıkacak bir oyunda İngilizce seslendirme ekliyorsan Türkçe eklenmeli.

    Kendi adıma konuşuyorum. Türk firma ingilizce seslendirme ekleyip Türkçe seslendirme eklemezse almam o oyunu. Bunun adı milliyetçilik yapmaksa evet milliyetçilik yapıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.