Şimdi Ara

8.1 Milyar İnsan... Ve Sadece 59.4 Milyonu Mutlu Ssli İspatlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çünkü sadece 59.4 milyonu dolar milyoneri

Kimse bana eveveve parayla saadet olmaz diye zırlamasın suanda amerikada 1 araba 80 bin dolar 1 ev ortalama 450 bin dolar 2 ev alacak kadar parasi olmayan adam kendini tamamlayamamis fullfilment yasayamamistir dolayısıyla asla ama asla mutlu olamaz

Dunyada mi yasiyoz cehennemde mi omg şu rezalete bak servet cok cok az kisinin elinde 81 den 80i bosa yasiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• oturduğum ev 600-700 bin dolar, iki araba 100 bin dolar, ankara'da kirada 1 ev, birkaç arsa var. ne kadar nakit var tam bilmiyorum. Tek çocuğum yani bunların hepsi bana kalacak.

Fakat mutlu değilim, günde 225 mg anti-depresan kullanıyorum8.1 Milyar İnsan... Ve Sadece 59.4 Milyonu Mutlu Ssli İspatlı  

• seninki şımarıklık oluyor işte kankam

• MotosikletPilotu kullanıcısına yanıt

Değil

• 1 milyon dolar ediyor mu total

1 milyon dolari olan herkes mutludur da diyemiyoruz iste

1 milyon dolara helsinkide sahip olup huzurla yaşamak var istanbulda sahip olup her gun mülteci görmek tracik cekmek var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

1 milyondan fazladır.

hiçbir yerde huzurlu yaşam yok bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İslamdan ibadetlerden uzaklaşan mutlu olmaz zenginse her şeyi elde ettiği için hayatın amacı yok diye düşünür boşluğa düşer İslama uygun yaşayıp ibadetlerini yerine getirip parasının zekatını verse tüm sıkıntısından kurtulur amaca ulaşmak için eceli gelinceye kadar çalışır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş bana at bi 300 bin tl borcumu sıfırlayayım bak nası dünyanın en mutlu insanı oluyorum. parayla mutlu olamayan insan şımarıklıktan başka şey değil benim gözümde.

• Hamzanin 1000 kitap değerinde konularinin tutmamasi rezaleti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.