Şimdi Ara

7870xt Driver Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ancak benim sorunum driver konusunda daha önceleri 13.9 ve 13.12 sürümlerini sorunsuz kullandım ancak kayıt vs birşey yaparken videolarda istenilen performansı alamadım videolarda donma vs meyadana geldi, 14.4 sürümü ve beta olan 15.3 sürümlerinde video kayıtta vs hiç bir sorunla karşılaşmıyorum ancak oyun esnasında misal cs go gibi rahatlıkla kaldırdığı bir oyunda bile çatışma esnalarında ara ara olmak kaydıyla fps düşüşleri yaşıyorum buda canımı sıkıyor, ara ara daha önce sorun yaşamadığım bf4 te de de olmaya başladı bu. Benim istediğim bu ekran kartını kullananlar hangi driver la sorunsuz kullanıyor güncel sürümler fps sorunu yaşatıyor eski sürümler ise kayıtta sorun yaşatıyor yardımcı olabilirmisiniz?

• Son çıkan 15.4 beta yı kur ben bir problem yaşamadım onunla.
  • Hocam sistem win 8 olduğu için desteklemiyor 8.1 istiyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: isoleite736

Hocam sistem win 8 olduğu için desteklemiyor 8.1 istiyor sanırım

Evet şimdi baktım omega sürücüsü de yok.Win 8.1 e geçebilirsen geç derim hem daha performanslı.
  • Hocam daha önce 2 kere geçtim ikisindede oyunlarda donma sorunları yaşadım sistemim de kötü değil daha doğrusu 8de yaşamadığım sorunları yaşadım o driverı da kullandım 8.1de ancak sanırım sorunun sebebi direk 8.1 ile format atmak gerekiyomuş sorunsuz olması için ben 2sinde de mağazadan indirmiştim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.