Şimdi Ara

770 upgrade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus dcu2 gtx 770 sahibiyim satıp 970 almak istiyorum mantıklı mı? yapmalı mıyım? kart gayet iyi işime yetiyor her oyunu açıp güzel grafiklerde akıcı şekilde oynatıyor ancak upgrade yapmak değer mi? yoksa bir seri daha bekleyip öylemi upgrade yapmalıyım?

• şuan gereksiz olur 770i satıp 970e geçmek bence daha beklemelisin
  • Mikuru Asahina kullanıcısına yanıt
    Bence gereksiz 7970 OC kullanıyorum şu an için herşeye yetiyor. Bu ne beklediğinize bağlı birazda. 144hz monitörde ya da 1440p de oyun oynamak istiyorsanız belki olabilir ama 1080p 60hz içinse ben çok gerekli olduğunu düşünmüyorum.

• dravencarnage kullanıcısına yanıt
    +1 Bende öyle düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: testerenecmi

http://www.youtube.com/watch?v=voTMY1Ac0xc

770 upgrade 770 upgrade 770 upgrade 770 upgrade

Metro Last Light'da 56 fps alıyorsam ne güzel daha fazlasına gerek yok bir sonraki seriyi beklemeliyim 80 fps olsa ne farketcek zaten monitor 66hz

• Değmez bence sürekli yeni kartlar üretiliyor beklenmeli biraz daha en azından bir seri daha
  • Kesinlikle gereksiz senle aynı karta sahibim. Oldu ya bazı oyunlarda fps sıkıntısı çektin. Az biraz oc yap yine sıkıntın biter.

Sadece vram olayı (4 Gb vram modeli değil ise) belki sinirini bozar ama Watch Dogs vs. gibi oyunlar için 1300-1400tl yakın Gtx 970'e para baymak mantıksızlık.

Bak bunu 1080p ve 60 fps sabit oynama planın varsa diye söyledim. Şimdi birileri çıkar sonradan gelecek oyunlar 4 gb vram, odur, şudur diyecek.

Bende şunu derim Mordor, The Evil Within vs. yeni çıkan tüm AAA oyunlarının hepsini akıcı bir şekilde, full detay 60 fps ortalaması ile oynuyorum.

Bu devirde kartın Gtx 770 ise pek bulaşma Gtx 970'e. Ama 1-2 yıl içinde bazı oyunlarda kesinlikle sıkıntı yaşarsın o zamanda zaten Gtx 970 fiyatları baya düşmüş olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.