Şimdi Ara

770 mi 280x mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: testerenecmi

    quote:

    Orijinalden alıntı: Tuoni

    quote:

    Orijinalden alıntı: testerenecmi

    quote:

    Orijinalden alıntı: Tuoni

    quote:

    Orijinalden alıntı: testerenecmi

    quote:

    Orijinalden alıntı: geri vites

    gtx 770 hocam. gürültü ve sıcaklık sorunları yaşamak istiyorsan 280X.

    +1

    280x in peformansı iyi eyvallah ama fazla ısınıyor.ısınınca mecbur fanları köklüyoruz, o zaman da çok gürültü çıkarıyor.

    oyunları sessiz mi oynuyorsunuz?250w TDP o kart sıcak çalışır doğası o şekildedir fan köklemenize gerek yok.

    hocam kusura bakmada oyunların sesini kökleyecek halimiz yok heralde.evde yalnız yaşamıyorum.kulaklık takmayı da sevmem.zaten en kısa zamanda nvidia ya geri dönüş yaparım.

    ben şunu ya da bunu kullanın demiyorum zaten ama 250w TDP bir kartın da 60 derecede çalışmasını bekleyemezsiniz ya da 60 derece çalışsın diye fanları %100 açmanızın bir faydası olmaz 60 derece oldu diye daha hızlı çalışmaz.100 dereceye kadar çıkar o kartlar bir şey olmaz.önümüz yaz deneyin fanları manuel kısın açmak yerine ve 80 derece oynayın bir şey oluyor mu?elinizde zaten varmış denemesi kolay ama olmadı derseniz zaten bir şey demiyorum.nvidia gtx750 ti modeli serin çalışma vaad ediyor ama 880 gibi modeller de 230w deniyor elinizdeki karttan pek farkı olmaz bu sene sonunda çıkması beklenen.yani mantıklı olan seneye bu zamanlar hem amd'nin hem nvidia'nın çıkaracağı kartları beklemek bence.

    yok hocam fanı %50-60 seviyelerine çekmezsem oyun oynarken kart 80e çakılıp kalmıyor.90ı buluyor ve anlık takılmalar oluyor.oyun dışında kullanımda bir sorun yok. yani bütün sıkıntı yükteyken oluyor.aslında sıkıntı demek doğru olmaz.çünkü amd ekran kartlarının çoğu nvidialara göre fazla ısnıyor.benim gibi 10-11 sene nvidia ekran kartı kullananlarda birden amdye geçince bu duruma alışamıyor.yoksa kartın oyun performansı olarak nvidiadan aşağı kalır yanı yok.yani bunu msi gtx 780 kullanmış biri olarak söylüyorum.

    bu durumda size hak veriyorum.eğer 80 derecede kalsaydı sorun yoktu ama 90 dereceye çıkıp bir de takılma yapıyorsa bu kabul edilebilir bir şey değildir.üzüldüm yani performansından şikayetçi olmadığınız bir kartı bu yüzden değiştirmek durumunda kalmanıza.




  • GTX 770'i tavsiye ediyorum. Driver desteği daha iyi. Ayrıca malumunuz çoğu oyun denk kartlarla Nvidia'da daha iyi performans veriyor.
  • R9 280x toxic
    R9 280x vapor x
    R9 280x vapor x trix


    Ilk alman geren basta yoksa 2. Yoksa 3.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.