Şimdi Ara

135 ŞUBESİYLE TÜRKİYE'NİN EN İYİ KÖFTECİSİ KÖFTECİ YUSUF ( SS'Lİ )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gıda ve restoran sektöründe hizmet veren Köfteci Yusuf A.Ş. 1996 yılında İznik’te kuruldu. 24 yıldır Türkiye'de faaliyet gösteren Köfteci Yusuf Avrupa standartlarında Türkiye’nin en büyük Köfte Fabrikası unvanına sahip olup, Bursa’da 26, İstanbul’da 32, Ankara’da 11, İzmir’de 9, Balıkesir'de 7, Samsun’da 6, Aydın ve Antalya'da 4, Afyonkarahisar ve Konya'da 3, Muğla, Bilecik, Eskişehir, Kırklareli, Kocaeli, Ordu, Kırıkkale, Denizli ve Tekirdağ'da 2, Isparta, Yalova, Sakarya, Çanakkale, Kütahya, Çankırı, Amasya, Burdur, Edirne, Aksaray, Manisa ve Nevşehir'de 1’er tane olmak üzere toplam 135 noktada hizmet vermektedir.

    135 şubemizde KÖFTECİ YUSUF, 26 şubemizde DÖNER Y, 16 şubemizde KÖFTECİ YUSUF lezzetlerinin ekmek arasında buluştuğu ve Burger lezzetini deneyimleyebileceğiniz EKMEK ARASI Y ve 1 şubemizde Köfteci Yusuf, Hesaplı Kasap, Döner Y, Yusuf Burger, Dürüm Y, Kahvaltı ve Çorba markaları ile beş farklı lezzet alternatifinin bir arada bulunduğu YOLBOYU LEZZETLERİ ile buluşabilirsiniz.

    Bursa Yenişehir’deki Et Entegre Tesisimizde bulunan Hesaplı Kasap’ımız, zengin kasap ve şarküteri ürünleriyle sizlerle buluşmayı beklemektedir.

    Köfteci Yusuf markası ve restoranları, Temmuz 2015’te Hürriyet Gazetesi’nin Kelebek ekinde seçilen ‘’Türkiye’nin En İyi 10 Yol Lokantası’’ sıralamasında birinci seçilerek, Türkiye’nin en güvenilir restoran markası olmuştur.
    https://kofteciyusuf.com/

    135 ŞUBESİYLE TÜRKİYE'NİN EN İYİ KÖFTECİSİ KÖFTECİ YUSUF ( SS'Lİ )https://www.kofteciyusuf.com/135 ŞUBESİYLE TÜRKİYE'NİN EN İYİ KÖFTECİSİ KÖFTECİ YUSUF ( SS'Lİ )135 ŞUBESİYLE TÜRKİYE'NİN EN İYİ KÖFTECİSİ KÖFTECİ YUSUF ( SS'Lİ )135 ŞUBESİYLE TÜRKİYE'NİN EN İYİ KÖFTECİSİ KÖFTECİ YUSUF ( SS'Lİ )135 ŞUBESİYLE TÜRKİYE'NİN EN İYİ KÖFTECİSİ KÖFTECİ YUSUF ( SS'Lİ )135 ŞUBESİYLE TÜRKİYE'NİN EN İYİ KÖFTECİSİ KÖFTECİ YUSUF ( SS'Lİ )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kütahyalı 77 -- 11 Ağustos 2020; 0:11:27 >







  • ‘’Türkiye’nin En İyi 10 Yol Lokantası’’ sıralamasında birinci burasıysa diğerlerinin yanından geçmemek gerekir
  • Tam anlamadım diğerlerinin yanından niye geçiyorsunuz ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tüm Kötfeci Yusuf sevenleri konuma bekliyorum
  • Ankara'da zaman zaman yerdim. içerdeki elemanlar adeta arı gibi çalışır. köftelerinin tadı güzeldir ya.. salçalı soslarını severim. emmaaaa ordaki favorim ortası ve üzeri bol kaymaklı, fındıklı, tahinli ekmek kadayıfıdır.

    135 ŞUBESİYLE TÜRKİYE'NİN EN İYİ KÖFTECİSİ KÖFTECİ YUSUF ( SS'Lİ )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 11 Ağustos 2020; 9:47:43 >
  • Franchising.

    Bu sistemi benimsemiş markalar için, zaman içinde dejenerasyon kaçınılmazdır.

    Başta en iyi olsalar da şubeler çoğaldıkça, o ünvan kaybedilir.

    135 şubesi olan bir marka için en iyi köfteci demek

    En büyük daha doğru bir ifade.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-E19076E5A

    Ankara'da zaman zaman yerdim. içerdeki elemanlar adeta arı gibi çalışır. köftelerinin tadı güzeldir ya.. salçalı soslarını severim. emmaaaa ordaki favorim ortası ve üzeri bol kaymaklı, fındıklı, tahinli ekmek kadayıfıdır.

    Kardeş geçenlerde Ekmek Arası Y'den bende yarım porsiyon bol fındıklı, kaymaklı ve tahinli ekmek kadayıfının üstüne bol vanilyalı dondurma eklettim sadece 8 TL verdim, bu benim ilk deneyimimdi, herkese tavsiye ederim




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.