Şimdi Ara

7554444 ten mesaj aldım...yardım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
31.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kuruluşun hangi vasıfla çalıştığı önemli değil. Mesele haksız kazanç'ın önüne geçmek, kullanıcıyı mağdur etmemek.
    Sen burada üye olduğun gün bunları yazıyorsan senin bu firma ile herhangi bir bağlantın olduğunu gösterebilir.
    Bu forum neler gördü.

    Eğer bu firma; siz bize üye olun 5-10 TL indirimli satalım size diyerek kullanıcıyı ikna ediyorsa ve ay sonu faturaya veya ekstre'ye bilmemne üyelik bedeli 70-90 TL her neyse geliyorsa bu firma dolandırıcıdır. Bena da ulaştı bu firma, aradım konuştum ama kartım olmadığı için talepte bulunmadım. Olsa da bulunmazdım zaten.

    Neyse uzatıp açıklama yapmanın manası yok. Diğer üyeler demek istediğimi anlamıştır zaten. Konu yeterince açıklayıcı oldu. Sen memnunsan problem yok. Bu forumun üyeleri işini bilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 7 Ekim 2011; 8:42:25 >




  • @gkhan1344

    Yararı vardır yoktur bunu tartısan yok bu ilk mesajın tamam nedense bu konuya denk gelmiş hadi birşey demeyelim ama yok onu kazandınız bunu kazandınız diye mesaj atıyorlar girince çaktırmadan kredi kartı bilgilerini almaya çalışıyorlar, aç şikayet var ı azcık oku


    http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/856041/g/TURKCELL++TL+Yukleme+Hatti+Kredi+Kartimdan+7900+TL+Cekti!

    http://forum.donanimhaber.com/m_32251536/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehşetengiz -- 7 Ekim 2011; 12:44:27 >




  • @gkhan1344
    Belli ki firmanın adamısın, olmasan bu kadar ateşli savunmazsın. Sen şimdi tabi inkar edicen (napçan işin bu) ama bu forumun üyelerini daha fazla salak yerine koymaya çalışmak bence daha ters teper bunu da bil.

    Kimse makulce açıkça beyan edip belirli bir hizmet vermesini ve bundan makul ücret almasına karşı çıkmaz zaten. Fakat burada durum farklı bu firma konbarapuan kazandınız almak için şunu şunu yapın diye insanlara olta atıp insanları yolunacak kaz yerine koyuyor. Kimine saat kimine bilmemne diyormuş. İnsanlara bedava deyip sonra laf kalabalığıyla bundan para almaya kalkmak ve güvenilir gözükmek için Turkcell'in adını kullanmak bildiğin dolandırıcılıktır. Benim gözümde internette çıkan 1000000'uncu ziyaretçimizsiniz, ücretsiz iphone, ps3 vs.. almak için üye olun deyip kredi kartı isteyen sitelerden hiçbir farkı yok bu uygulamanın. Turkcell de isminin kullanılmasına ses çıkarmayıp buna göz yummakla (ve belki de kullanıcılarının numaralarını satarak) bu dolandırıcılıkta en az bu adamlar kadar suçludur. Avukat falan olsam hem bu firmaya dolandırıcılıktan hem de Turkcell'e buna ortak olmaktan dava açardım.
    Ayrıca sana göre bu çok faydalı firma Turkcell üyesi olmayanlara neden Turkcell şubu puan saat vs kazandınız diye mesaj gönderiyor bu adamlar (ya da siz) vodafonela avealının ne işi var ki Turkcelle de onlara da gidiyor bu mesajlar. Spam sazan.avi yapıldığından olmasın sakın.

    Bana da bugn mesaj geldi, şüpheli gözüktüğünden nette aradım ekşide, başka birkaç site ve burada gördüklerim bana yetti. Yalnın arkadaşların Turkcell adını kullanmaları ve eskiden Turkcellde olan konbara hizmetinden bahsetmerleri insana acaba gerçek mi dedirtiyor. Tehlikeli ve iyi kurgulanmış bir dolandırma taktiği hakkını vermek lazım.
    ekşide de şöyle bir başlık var bu numarayla ilgili.
    http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=7554444




  • kardeşim sana bişey diyemem düşünürsün gayet te normaldir. ha ben kendimi kimseye ispatlamak zorunda da diilim ha benim işime neden yarıyo emlakçıyım sabahtan akşama kadar işim telefonla zaten faturalı hat kullanmayı da sevmem faturalı da daha çok geçiriyolar çünkü açıkçası kardeşim sana şunu sölim ha kaşıkla verip kepçeyle almaya çalışıyolar sana bişey diyemem ama ben dediğim gibi işime yarayan bi servis bilemicem artık sizin için enayilik mi olur ne olursa da herkesin kendi görüşüdür. ama sana şunu da söliyim bizim insanlarımızda da var hata hemen şunu kazanmışım bunu kazanmışım diye her numara da aranmamalı sadece herkes şikayet edio bende arada bi değişiklik olsun diye böle bişey yazdım herkesin kendi hür iradesidir.
  • beyler bu arada yeni haberim oldu ki türkcell in kontr yükleme servisi 8035 var mış o numara hakkında pek bi bilgim yok ama üyelik ücreti almıyolar. Galiba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gkhan1344

    kardeşim sana bişey diyemem düşünürsün gayet te normaldir. ha ben kendimi kimseye ispatlamak zorunda da diilim ha benim işime neden yarıyo emlakçıyım sabahtan akşama kadar işim telefonla zaten faturalı hat kullanmayı da sevmem faturalı da daha çok geçiriyolar çünkü açıkçası kardeşim sana şunu sölim ha kaşıkla verip kepçeyle almaya çalışıyolar sana bişey diyemem ama ben dediğim gibi işime yarayan bi servis bilemicem artık sizin için enayilik mi olur ne olursa da herkesin kendi görüşüdür. ama sana şunu da söliyim bizim insanlarımızda da var hata hemen şunu kazanmışım bunu kazanmışım diye her numara da aranmamalı sadece herkes şikayet edio bende arada bi değişiklik olsun diye böle bişey yazdım herkesin kendi hür iradesidir.

    kaşıkla verdikleri şeyi kepçeyle almaları size ne gibi bi yarar getiriyor ?




  • az önce bende 7554444 ile temasa geçtim. ama biliyordum bir bit yeniği var bu işte. çünkü eğer birşey kazanmış isem zaten bunu benim hattıma yüklerlerdi. neyse aradım 7554444 ü,,''100 lira kazamışım,hattıma yüklemek için sizi aradım'' dedim. karşıdaki operatör ''tabi efendim,adınız soyadınızı alabilirmiyim'' dedi,verdim..

    ''kredi kartı bilgileirnizi alabilirmiyim'' deyince,, bende ''eğer birşey kazanmışsan neden kredi kartı bilgilerimi istiyorsunuz'' diye sordum,,o da ''biz böyle çalışıyoruz'' deyince,bende ''iptal et işlemi,allahın düzenbazları sizi'' dedim. operatör bu kezde ''silerim 100 lirayı'' dedi bende '' sil ulan p...'' dedim. kapattım suratına..

    sonra nette bir araştırma yaptım ki bunlar türkcell in ortak firmasıymış. 79 lira karşılığında bu sistem üye yapıp ayrıca 9 kere 30 liralık yükleme sonrasında bu kazandığınız liraları kullanmaya başlıyorsunuz.


    baştan söylemiyorlar 79 lira nında kredi kartından düşüleceğini. devleti yönetenler hummalı bir şekilde anayasa yapmaya çaılşıyorlar..anayasaya ırk dil din gibi şeyleri koyacağınıza vatandaşın haklarını koruyacak şeyler koyun..ama nerde sizde 0 yürek. varsa yoksa zengin insanları koruyorsunuz. bu rezalet uygulama herhangi bir gelişmiş avrupa hele ki ameriak birleşik devletlerinde olsa şimdi ne türkcell kalırdı ne de o yandaş firması.




  • hiç bulaşma kredi kartı bilgilerini falan soruyorlar
  • bunlar yüzünden kredi kartımı bloke ettirdim yenisini çıkarttırdım
    hata bendeydi kanmayın sakın konuştukça mıknatıs gibi çekiyo adamlar
  • Kullanacaksanız sanal kart kullanın.
  • KISACA DOLANDIRICILARMIŞ DİKKAT EDİN.
  • Turkcell yetkilisi arayarak hiçbir ücret talep etmeksizin konbarada biriken tl leri hattıma yükleyeceğini söyleyerek kredi kartı numaramı istedi.Bende kuruluşa olan güvenim nedeniyle kart numaramı verdim.Hiçbir para talep etmiyeceğini defalarca karşılıklı tekrar etmemize rağmen kart hesabımdan 89 tl kesilmiş.

    ARKADAŞLAR BENDE BU MAĞDURLARDAN BİRİYİM ÇOK GEÇ OLMADAN ARAŞTIRMALARA BAŞLADIM VE TÜKETİCİ HAKKIM OLAN ÜYELİK İPTALİ İSTEYEBİLECEĞİMİ BULDUM...

    TÜKETİCİ HAKLARINDA MADDE 8 − (1) Tüketicinin cayma hakkını kullanması hâlinde satıcı veya sağlayıcı, cayma bildiriminin kendisine ulaştığı tarihten itibaren en geç on gün içerisinde almış olduğu toplam bedeli ve tüketiciyi borç altına sokan her türlü belgeyi tüketiciye hiçbir masraf yüklemeksizin iade etmek ve yirmi gün içerisinde de malı geri almakla yükümlüdür. DİYE BİR MADDE BULDUM... YARIN SABAH İLK İŞ BUNLARI ARAYIP İPTALİMİ İSTEYECEĞİM...
    DAHA DETAYLI BİLGİ İÇİN ARAŞTIRMA YAPMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA LİNK :)
    http://www.tuketicihaklari.org.tr/index.php?option=com_content&task=view&id=460&Itemid=43




  • VE BİRŞEY DAHA EMİNİM Kİ BİR ÇOK KİŞİYE YARDIMCI OLACAKTIR... KARTINIZDAN BİLGİNİZ DIŞINDA HARCAMA YAPMAMALARI İÇİN KARTINIZI mail order'a KAPATTIRABİLİRSİNİZ.... KESİNLİKLE FAYDALI OLACAKTIR....
  • Dün eşimi aramışlar ona kesinlikle para yok demişler bugün kredi kartıma baktım bekleyen provizyonlarda 89tl var
  • Bende kartımı iptal ettirdim şimdi dolandırıcı herifler allah belanızı versin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 3 Nisan 2012; 15:02:35 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sfzb67

    Dün eşimi aramışlar ona kesinlikle para yok demişler bugün kredi kartıma baktım bekleyen provizyonlarda 89tl var

    hocam ne adına çekim yapmışlar yani verdikleri hizmet neymiş öğrenebildiniz mi? Haybeye para çekse daha fazlasını çekerler bence. Çok saçmada olsa bir hizmetlei vardır. merak etttim bende simdi :D neymiş o hizmet. d



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hykr0 -- 4 Nisan 2012; 11:55:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sfzb67

    Dün eşimi aramışlar ona kesinlikle para yok demişler bugün kredi kartıma baktım bekleyen provizyonlarda 89tl var

    anneme boyner back-up paketi satmislardi.
    kredi karti bilgilerini kimseye söylememesi gerektigini o zaman ögrendi.

    kredi kartini iptal etmek cozum degil, geri arayip islemin iptalini talep etmeniz lazim.

    ayrica bankayi arayip karti mail-order ve internetten alisverise kapattirabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hykr0

    quote:

    Orijinalden alıntı: sfzb67

    Dün eşimi aramışlar ona kesinlikle para yok demişler bugün kredi kartıma baktım bekleyen provizyonlarda 89tl var

    hocam ne adına çekim yapmışlar yani verdikleri hizmet neymiş öğrenebildiniz mi? Haybeye para çekse daha fazlasını çekerler bence. Çok saçmada olsa bir hizmetlei vardır. merak etttim bende simdi :D neymiş o hizmet. d

    Turkcell speak tl yükleme adı altında buraya 2yıllık üyelik parasıymış




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fusem


    quote:

    Orijinalden alıntı: sfzb67

    Dün eşimi aramışlar ona kesinlikle para yok demişler bugün kredi kartıma baktım bekleyen provizyonlarda 89tl var

    anneme boyner back-up paketi satmislardi.
    kredi karti bilgilerini kimseye söylememesi gerektigini o zaman ögrendi.

    kredi kartini iptal etmek cozum degil, geri arayip islemin iptalini talep etmeniz lazim.

    ayrica bankayi arayip karti mail-order ve internetten alisverise kapattirabilirsiniz.

    Firmayı arayıp paranın iadesini istedik 1hafta içinde size döneceğiz dediler ama ben ağzıma geleni saydım tabi onlara...
    Kartları bidaha elşlerinde kart bilgilerim olmasın diye iptal ettim.




  • Tek mağdur bende değilim linke bi gözatın

    http://www.sikayetvar.com/firma/detay/10463
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.