Şimdi Ara

755 88 88 TURKCELL KONTÖR HATTI AMAN DEYİM UZAK DURUN ARKADAŞLAR!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
112.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu kadar cahil olmayın ya 755 88 88 servıs olarak hıc kullanmadım ztn hattımda turkcell deıl ama turkcellın sızın 66 tlnıze mı ıhtyacı var 8035 turkcellınmısde 755 88 88 turkcelın deılmıs buraya sıkayet etmesını bılıosunuz ama bı arastrmakta aklınıza gelmıyor 8035 ve 755 88 88 global bılgıye aıttr ayrıca 755 44 44de turkcelın tl yukleme hattı sızın onayınız olmadan bu servıslerde ıslem yapılmaz adamlar yuz defa syluolar grsmelerımız kayıt altında dıe ve sıkayet ettgınızde grsmlerınız dınlenocek dıolar bı kere hangı dolandırıcı sıze 7/24 hızmet verır yada adam dolandırıcı olsa aradıgınız hattınızda kontor mu kalır ucretsız arıosunuz ustelık buraları gunde yuzlerce sapık arıo bı gun buralara sızlerde calısmaya gırersınız o zmn gorurusunuz ınsanlar nelerle ugrasıoo otrdugunz yerden bılıp bılmeden konusmak cok kolay asıl calısanlara allh sabır versın boele ınsanlarla ugrastkları ve muattap oldukları ıcınn
  • Turkcell ve diğer taşeron firma açıklama yapmış: bizim donanımforum üyelerinin bir kuruşuna dahi ihtiyacımız yok. Allaha şükür elimiz ekmek tutuyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sk34

    bu kadar cahil olmayın ya 755 88 88 servıs olarak hıc kullanmadım ztn hattımda turkcell deıl ama turkcellın sızın 66 tlnıze mı ıhtyacı var 8035 turkcellınmısde 755 88 88 turkcelın deılmıs buraya sıkayet etmesını bılıosunuz ama bı arastrmakta aklınıza gelmıyor 8035 ve 755 88 88 global bılgıye aıttr ayrıca 755 44 44de turkcelın tl yukleme hattı sızın onayınız olmadan bu servıslerde ıslem yapılmaz adamlar yuz defa syluolar grsmelerımız kayıt altında dıe ve sıkayet ettgınızde grsmlerınız dınlenocek dıolar bı kere hangı dolandırıcı sıze 7/24 hızmet verır yada adam dolandırıcı olsa aradıgınız hattınızda kontor mu kalır ucretsız arıosunuz ustelık buraları gunde yuzlerce sapık arıo bı gun buralara sızlerde calısmaya gırersınız o zmn gorurusunuz ınsanlar nelerle ugrasıoo otrdugunz yerden bılıp bılmeden konusmak cok kolay asıl calısanlara allh sabır versın boele ınsanlarla ugrastkları ve muattap oldukları ıcınn

    Evet doğru görüşmeler kayıt altında diye 100 kere söylüyorlar da 66TL para alacağız diye söylemiyorlar :D Sorun da orada zaten :D Sapık sapığı çekiyor demekki.. Beni aramayın ve bir daha mesaj göndermeyin diye mail attığım ve telefonla konuştuğum bir firma hala beni arıyorsa ve mesaj gönderiyorsa ben o firmayı sapık kategorisine koyarım..




  • bilgi için tşkler, turkcell'e yeni geçtim ararlarsa bilgi edinmiş oldum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sk34

    bu kadar cahil olmayın ya 755 88 88 servıs olarak hıc kullanmadım ztn hattımda turkcell deıl ama turkcellın sızın 66 tlnıze mı ıhtyacı var 8035 turkcellınmısde 755 88 88 turkcelın deılmıs buraya sıkayet etmesını bılıosunuz ama bı arastrmakta aklınıza gelmıyor 8035 ve 755 88 88 global bılgıye aıttr ayrıca 755 44 44de turkcelın tl yukleme hattı sızın onayınız olmadan bu servıslerde ıslem yapılmaz adamlar yuz defa syluolar grsmelerımız kayıt altında dıe ve sıkayet ettgınızde grsmlerınız dınlenocek dıolar bı kere hangı dolandırıcı sıze 7/24 hızmet verır yada adam dolandırıcı olsa aradıgınız hattınızda kontor mu kalır ucretsız arıosunuz ustelık buraları gunde yuzlerce sapık arıo bı gun buralara sızlerde calısmaya gırersınız o zmn gorurusunuz ınsanlar nelerle ugrasıoo otrdugunz yerden bılıp bılmeden konusmak cok kolay asıl calısanlara allh sabır versın boele ınsanlarla ugrastkları ve muattap oldukları ıcınn




    arkadaşım foruma sadece bu mesajı yazmak için mi üye oldun?burdaki kişileri kandıramassınız sizin gibi soyguncular yüzünden binlerce insan kazıklanıyor.bayiye gider kontürümü paşa paşa yüklerim saçmasapan kampanyalarla 66tl verecek enayi yok bu forumda boşuna üye olup mesaj yazmayın.Bir sözümde yöneticilere üye olmak bu kadar kolay olmamalı.Firma çalışanı firmasını savunmak için tek bir mesaj için üye olup yalan yanlış bilgilendirme yapıyor.Bence üyelik zorlaştırılmalı gerekirse herkesten TC kimlik no alınsın




  • @kontorhatti, bana 2 yılda bir 66 tl gönderir misin? merak etme günde 10 kuruş falan ediyor, bir dal sigara parası bile değil. ha bununla beraber, 100000 lerce telefon kullanıcısını bana yönlendirip, 2 yılda bir 66 tl göndertirsen sevinirim, farkındaysan gene günde 10 kuruş falan, para değil. cahil, tembel türk milletinin bir lafı vardır bilir misin? at benim bindiririm ... benim ...tiririm diye. para benim, ister sigara alır kendimi zehirlerim ister şömineye atar ısınırım. "lan tiryaki kerizler, o parayı bize versenize olum" diye mantık kuramazsın. senin o şirketteki call center çalışanı olduğunu sanmıyorum, olsa olsa üst(!) düzey yöneticisisindir. şimdi anlat bakalım;

    -hangi çekilişe, kuraya göre bana 20 turkcell tl (turkcell tl her ne ise) çıktı, niye bana mesaj olarak bildiriliyor?

    -o hediye herkese veriliyor diyorsanız, niye bana çekilişten hediye çıkmış süsü veriyorsunuz, niye ne iş yaptığınızı baştan anlatmıyorsunuz?

    -telefonu ve cüzdanımı umuma açık bir yerde bıraktım gittim diyelim. siz de aradınız. bana gıcık/saf/şakacı biri açtı telefonu, işleme onay verdi. ülkemizde ses kaydı tek başına bir delil niteliği taşımamaktadır. bu onayın verildiğini nasıl ispatlamaktasınız?

    -sms ile gönderdiğiniz mesajlarda da yukarıdaki şahsınıza ait mesajlarda da yaptığınız aracılığın adını (turkcell yetkili satış kanalı vs) "kanal" olarak tanımlıyorsunuz. mesajlarınızda "kanal" kelimesi oldukça çok geçiyor. üzerine çok tespitler yaptığınız türk milleti nin argosunda "kanal" kelimesi, "uyuşturucu temin edilebilecek kişi, kurum, kuruluş" anlamına gelmektedir. eğer bu kelimeyi bilerek kullanıyorsanız, size diyecek birşey bulamıyorum; eğer bilmeden kullanıyorsanız ne kadar resmi bir kurum olduğunuz ortada. gerçi "tebrikler şu kadar hediye ..." mesajınız geldikten sonra dümeni hemen çakozladım, gönderdiğiniz çağrıyı reddettim ama, sanıyorum bu mantıkla benimle "naber moruk, kanalımıza hemen mangırları yatır, seni kontör içinde yüzdürelim, ver lan kredi kartı numaranı..." şeklinde argo dolu bir konuşma yapacaktınız herhalde.



    arkadaşlar şimdi lafım size:

    -siz hatayı en başında turkcell e güvenerek etmişsiniz. bunca yıllık turkcell kullanıcısıyım, daha bugüne kadar kullanıcı lehine bir kampanyaya rastlamadım. bir kere "0sn- 5dak arası konuşma ücreti 1 kontör (resmi adı 5 dakikası bir kontör)" uygulaması yaptılar, kısa bir süre sonra "0sn-10 dak arası konuşma ücreti 2 kontör (resmi adı 10 dakikası 2 kontör)" e geçtiler. yani, 1 sn lik "alo-nerdesin-geliyorum" eskiden 1 kontör iken birden 2 kontöre fırladı. kontörden tl ye geçiş sırasında fiyatlara çaktırmadan yapılan zamma değinmeyeceğim. galaxy s kullanıcılarına atılan kazığı (telefonlara kendiliğinden 3g/gprs gibi paralı servislere haber vermeden bağlanan programlar yüklemişler, kesinlikle wifi üzerinden bağlanmıyorlar) forumda araştırabilirsiniz. size "arayın, şikayet edin" denilen 440535 müşteri hizmetleri numarasının 2 kontör kadar bir ücreti olduğunu biliyor muydunuz? şimdi bir de bu numarayı binlerce kontör yükleme kanalı mağdurunun aradığını düşünün.

    -hepsini geçtim, tanımadığınız bir insana nasıl olur da kredi kartı numarasını verirsiniz? hadi kuruma güveniyorsunuz, çalışana nasıl güveniyorsunuz?




  • Bu ülkede yaşayan tüm vatandaşların el emeği ile kazandıkları parayı bir çıkar uğruna hiç düşünmeden hırsızlığın adını hizmet adıyla sunarak yapılan bu saygısız ve çirkin bir tuzağa bende düştüm. Geçen sene üyelik ücreti adında aldıkları 66 tl yetmiyormuş gibi geçen yükledikleri 50 tl lik kontor yerine kredi kartımdan tam 12 taksit ve toplam 900 tl civarı paramı izinim olmadan değişik laf cümleleri kurarak ve haksız olarak çekildiğini ve hala kızarmadan utanmadan burada ve telefon açtığımda cevap verdiklerini görünce kahroluyorum. Yazık haram olsun tün yedikleriniz umarım sonunuz hayır olmaz. Unutmayın ki benim bileğimin gücü sizin şeytanlığınıza yenilmez. Çıkar elbet ama senden ama birinden elbet çıkar. Burda olmasa bir yerde çıkar. Kimse bu dünyada kalıcı değil. Tabi sizde ne kadar din vicdan varsa yok zaten bu yazıyı okuyunca eminim içinizde ufak bir pişmanlık bile olmaz çünki isteyerek ve bir kerizi daha kandırdık diyerek yapıyorsunuz.




  • geçmiş olsn arkadaşım
    hemen savcılığa gidip, suç duyurusunda bulunmanı tavsiye ederim.

    eğer "şu miktarda parayı şu şekilde tahsil ediyorum" diye size bilgilendirmedilerse ya da, bu konuya değinip vaat ettikleri işlemlerde bu para kullanılmadıysa paranı geri alabilirsin diye düşünüyorum.

    yine de, bu insanlara(!) verebileceğin en büyük ceza, hattını değiştirmektir.

    quote:

    Orijinalden alıntı: gokhanatasever

    Bu ülkede yaşayan tüm vatandaşların el emeği ile kazandıkları parayı bir çıkar uğruna hiç düşünmeden hırsızlığın adını hizmet adıyla sunarak yapılan bu saygısız ve çirkin bir tuzağa bende düştüm. Geçen sene üyelik ücreti adında aldıkları 66 tl yetmiyormuş gibi geçen yükledikleri 50 tl lik kontor yerine kredi kartımdan tam 12 taksit ve toplam 900 tl civarı paramı izinim olmadan değişik laf cümleleri kurarak ve haksız olarak çekildiğini ve hala kızarmadan utanmadan burada ve telefon açtığımda cevap verdiklerini görünce kahroluyorum. Yazık haram olsun tün yedikleriniz umarım sonunuz hayır olmaz. Unutmayın ki benim bileğimin gücü sizin şeytanlığınıza yenilmez. Çıkar elbet ama senden ama birinden elbet çıkar. Burda olmasa bir yerde çıkar. Kimse bu dünyada kalıcı değil. Tabi sizde ne kadar din vicdan varsa yok zaten bu yazıyı okuyunca eminim içinizde ufak bir pişmanlık bile olmaz çünki isteyerek ve bir kerizi daha kandırdık diyerek yapıyorsunuz.




  • banada bu konu ile alakalı her hafta mesaj geliyor....bıktım valla...
  • merhaba arkadaşlar az önce de beni aradılar yok ücretsiz tatil yok asistans hizmeti sağlık hizmeti çilingir hizmeti ücretsiz kargo saydı saydı en sonunda 149 lira ücreti onaylıyorsunuz öyle değilmi diye sordu. ne onayı kardeşim kabul etmiyorum deyip kapattım
  • BUNLAR hem dolandırıcı hemde foruma girip yazı yazacak kadar yüzsüz ve pişkinler..!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar1457 -- 20 Aralık 2010; 23:59:25 >
  • Arkadaşlar çok lanet insanlar bunlar. Ben de bir şekilde eksik bilgi aldığım için bir kampanyalarına katıldım. Memnuniyetsizliğimi belirtmek ve kampanyanın iptali için aradığımda ters ters konuştular. Bırakın ticaret yapmadı müşteriyle nasıl konuşacaklarını bile bilmiyor insanlar. Üstüne yetmezmiş gibi başlarından atmak için Turkcell e yönlendirdiler bizim yapacağımız bişey yok diye. Gerçekten çok kirli bir şekilde para kazanıyorlar. Benden çektikleri ve çekecekleri bütün paralar boğazlarında kalır umarım. Lütfen arkadaşlar Bir şekilde her yere memnuniyetsizliğini ulaştırsın. Özellikle Turkcell e de yazarsak belki bir yaptırım olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aaaaake

    Arkadaşlar çok lanet insanlar bunlar. Ben de bir şekilde eksik bilgi aldığım için bir kampanyalarına katıldım. Memnuniyetsizliğimi belirtmek ve kampanyanın iptali için aradığımda ters ters konuştular. Bırakın ticaret yapmadı müşteriyle nasıl konuşacaklarını bile bilmiyor insanlar. Üstüne yetmezmiş gibi başlarından atmak için Turkcell e yönlendirdiler bizim yapacağımız bişey yok diye. Gerçekten çok kirli bir şekilde para kazanıyorlar. Benden çektikleri ve çekecekleri bütün paralar boğazlarında kalır umarım. Lütfen arkadaşlar Bir şekilde her yere memnuniyetsizliğini ulaştırsın. Özellikle Turkcell e de yazarsak belki bir yaptırım olabilir.


    Dostum daha once hic yuklemedim ama faturali hat kullandigim halde bana da mesaj gonderiyorlar. :)

    Turkcell'e yazsak ne olacak ki Turkcell'de bundan ekmek yiyordur.

    Aslinda bu tür pazarlamaları sizler engelleyebilirsiniz.

    Turkcell Online İslemlere girerek orada Sol tarafta bulunan sekmelerde

    "İzinli Pazarlama" gibi birşey var orda engelli ve mesaj istemiyorum gibi bir ibare var. Ben en sonunda onu yaptim. Artık turkcell kampanyaları hariç hiçbir SMS almıyorum ve aranmıyorum. Tavsiye ederim.




  • bi kendileri uyanklar bizde aptalız ya kolay kazanılıyordu para sankı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fusem


    quote:

    Orijinalden alıntı: alimakkaya

    Aynen bu soru sorulabilir, ben acikcasi degecegini dusunmuyorum. Online islem yapma ozurlu insanlar yada bunu tercih etmeyen insanlar icin bir secenek. Ariyorsun, su kadar kontor yukletmek istiyorum diyorsun, ve daha onceden tanimlanmis kredi kartindan otomatik yukleme yaptiriyorsun .. yani herhalde boyle isliyordur. Tabii bizde insanlar ne aldigindan cok yaninda ne hediye aldigina baktigi icin sonradan bunu mu sattilar bana diye dusunup isyan edebiliyorlar :)


    bu numarayı arayacağıma, kredi kartımın bağlı olduğu bankanın mh numarasını ararım, onlar yükler kontörü, kartımdan tahsil eder tutarı...



    hattında bakiye yokken arayamazsın
    ama 755 44 44 vu bu servis gibi servislerin hizmeti bu bakiyen olmdan 7/24 hizmet




  • Beni de aramış bulundular asistans, sağlık hizmetleri vs anlattı durdu karşımdaki, uzun yıllar turkcell abonesi olanlara özel bir hizmet sunuyoruz diye ilk başta her şey ücretsizmiş gibi bir tavırla konuştu sonra laf kalabalığı yaparken bir an, ay da 9.90 TL faturanıza yansıyacak onaylıyor musunuz diye sordu, hayır dedim kapattım.
  • dikkat etmek lazım
  • Arkadaşlar aman dikkat beni de +755 88 89 aradılar tam da BJK maçında çok dalgın olduğum bir zamanda aradılar. ( Hasta Beşiktaşlıyımdır ) Turkcell den aradılarını söyledi bir bayan benim hattım faturalı olduğundan sanırım kontorle ilgili bir konudan girmedi şöyle hakkınız var böyle hakkınız var dedi aslında tam da dinlemedim sonra siz aktif olarak bu hattı mı kullanıyorsunuz dedi Evet dedim ismimi sitedi söyledim sonra da doğum tarihimi isteyince uyandım. Bunun öncesinde bu avantajdan yararlanmak istemediğimi söylemiştim kendisine bunu hatırlattım dedim ki avantajdan yararlanmak istemiyorum neden bilgilerimi alıyorsunuz dedim ayrıca sistemde kayıtlı değil mi dedim. Evet kayıtlı ama güncelleme yapıyoruz sizi birdahaki aramamızda tekrar istemeyelim diye dedi halbuki hat annemin üstüne yani :) onu söylememiştim dedim kardeşim istemiyorum hadi güle güle dedim kapattım. Sonra merak edip google dan aradım ve tabiki herzaman imdadıma koşan donanimhaber de başlığı buldum. Diğer bu hattın bir dolandırıcı hat olmadığını savunanlarda 1 ila 5 mesaj arasından mesaja sahip olan yep yeni üyeler hiç güvenirliği yok aman diyim kredi kartı numaranızı böyle yerlere vermeyin yazık olur sizlere.. Herkese saygılar.




  • Ben avukatım aslında pisliğine uğraşıcam bu adamlarla geçen aklıma geldi birdaha ararlarsa uğraşıcam bunlarla polis ve savcı eşliğinde yoksa bunların sonu gelmeyecek birinin çıkıp yapması lazım.
  • Beni de bu sabah aradılar. Konuda yazılanlarla aynı muhabbete artı olarak ilginç diyalog şu ki:
    - Mobilnet : iyi günler, turkcell plus klas bla bla bla....
    - Ben : Buyrun

    Kısa bilgilendirme

    - MobilNet: Sistem güvenliği için doğum tarihinizi alabilirimiyim.
    - Ben: 15 Mayıs 1981
    - Mobilnet : Efendim sistemde bu şekilde gözükmüyor.

    Allah Allah!

    - Ben : Doğrusu bu.
    - Mobilnet : Sistemde farklı bir tarih gözüküyor.

    Adama bak! beni benden iyi biliyor.

    - Mobilnet : Kimlikteki doğum tarihinizi söylüyorsunuz değil mi efendim? (Yok g*tumden uyduruyom anasını satayım)
    - Ben : Yok ben hayalimdeki doğum tarihini söylüyorum.Keşke 15 Mayıs 1981'de doğsam.
    - Mobilnet : Efendim sistemde farklı bir tarih görünüyor.
    - Ben : Peki. Size hangi tarih lazım?
    - Mobilnet : Bize veri güvenliği için doğru tarihinizi belirtir misiniz?
    - Ben : Hicri mi miladi tarih mi?
    - Mobilnet : Normal tarih efendim normal (biraz sinirli şekilde)

    Utanmasa kemik yaşı testi isteyecek. Töbe töbe yaa.
    Neyseki sonrasında pardon deyip düzelttiler.

    Annemin doğum yeri gibi benim için önemli kendileri için gayet gereksiz birkaç bilgiden sonra, hangi bankanın kartını kullandığımı, visa mı master mi, son kullanma tarihi ve arka taraftaki 3 haneli Sec Number'ı istediler. Ahan dedim bunlar çarpacak beni benden habersiz. Tabi yemediler ve bu hizmeti istemediğimi söyledim. Defalarca ikna manevraları derken en sonunda artık öğlen yemeği mi yiyebilir miyim dedim ve sonlandı görüşme. Ayrıca hattım faturalı zaten ne yapacam ben kontörü tlyi. başkasına almak için zaten turkcellin hizmeti var.

    Bu arada küçük ama önemli bir teknik bilgi vermek isterim. Bir arkadaş kredi değil de banka kartını vermek istemiş fakat olmaz demişler. Sizde de aynı mı bilmem ama beni aradıklarında kredi kartımın ilk 4 hanesi hariç diğer bilgileri istediler.

    Birilerinin sizin kredi kartınızdan alışveriş yapmak için şunları bilmesi yeterlidir:
    1- Kart sahibinin ismi
    2- Kart tipi (Visa, Master, Maestro, American Express gibi) (Bazı online satış sistemleri güvenlik ve/veya prosedür gereği istiyor)
    3- Son kullanma tarihi
    4- Kart SecNumber (Arka taraftaki imaz kısmının yanında yer alan sayının son üç hanesi)
    5- Kart numarası (16 haneli)

    Telefonda sizden bu bilgilerin ilk dördünü yavaş yavaş alıyolar zaten. Asıl önemli olan kart numarasının da ilk 4 hanesi hariç diğer numaralarını alıyolar. (Benden öle aldılar) Sanmayın ki ilk 4 hanesini vermediniz diye güvendesiniz. Hangi bankaya ait olduğu biliniyorsa bir kartın ilk 4 hanesini bulmak kolay bir işlem zaten. Bilen bilir.

    Kendilerini takdir edeceğim tek konu J. Broos'un Pazarlama Taktikleri kitabını okuduklarındandır. ÇÜnkü telefonda sürekli sizi evet demeye zorlayan bir yapıları var, isminiz bilmem ne değil mi gibi sorularla. Yani evet demeye alıştırarak ve sizi haklı göstererek ilginç olmayan aslında pazarlama guruları tarafından iyi bilinen bir strateji izliyorlar.

    Sanırım sikayetvar.com'da en çok şikayeti olan ve bir firmanın aynı konudan (haber verilmeden yıllık aidat ücretinin kredi kartından çekilmesi) en çok şikayet alan firmasıdır. (An itibariyle 944 şikayet - http://www.sikayetvar.com/sikayetoku/k/594/f/7773/g/Mobilnet )

    Kısacası efendiler!
    Aldanmayın

    Selametle...




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.