Şimdi Ara

%75 burs kaldırıldı ona göre gençler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
7.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hedefinizde eğer böyle bir şey varsa şimdiden farklı hedeflere yönelin.

HABER YENİ DEĞİL AMA KİMSE BİLMİYOR GALİBA

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç eğitim gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Saraç’ın açıklamaları şöyle:

● Bölgesel kalkınma odaklı ihtisaslaşma projesi kapsamına 5 üniversite daha alınacak. Araştırma üniversiteleri için 5 yeni aday adayı daha tespit edilecek.

● Yabancı uyruklu öğretim üyelerine yönelik yeni kriterler belirlenecek. Yabancı öğretim görevlilerinin yabancı dil öğretimi ile ilgili tecrübesini belgelemesi gerekecek.

● Vakıf üniversitelerinde yemek ücretleri YÖK’ün vakıf üniversitesi raporlarına girecek.

● Vakıf üniversitelerinin mütevelli heyet başkanlarından gelen talepler doğrultusunda yüzde 75’lik indirim oranı kaldırıldı. Tam burslu, yüzde 25 ya da yüzde 50 indirim bir de ücretli öğrenci sistemi geçerli olacak.

● Vakıf üniversitesi kontenjanlarında çok düşük olanların iyileştirilmesinde artı 10 uygulanacak. Tam burslularda herhangi bir kısıtlama olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 17 Mayıs 2020; 0:31:15 >

• tam burslu kontenjanı artacak mı ? ea için öyle bir muhabbet vardı sebebi bu sanırım
  • Ulan ben diyorum neden tam burslu kontenjani arttı bu yüzden galiba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eğer orantılı olarak eklemişlerse sıralamalara iyi yansır bence %75 bursa cesaret eden çok kişi olmuyordu
  • Bir konu vardı forumda tam burslu kontenjanları %10 artıyordu galiba 2 değil 3 kisi alacaklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya offf yaaaaaaa. nişantaşı üni %75 burslu moda tasarımı okuyacaktım yaaaaaaa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.