Şimdi Ara

748 TL MSI X470 GAMING PLUS MAX Amd X470 Soket AM4 DDR4 4133MHz (OC) M.2 Anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.546
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Teşekkürler hocam paylaşım için. Max olanının neden düz versiyonundan daha ucuz olduğunu anlayamadım. Tomahawk max'te böyleydi.

• https://www.msi.com/Motherboard/B450M-MORTAR-MAX

Bu kartla kıyaslarsak ne diyebiliriz

• Çok iyi fiyat.

• Düşünenler için kaçırılmaması gereken bir fırsat. Ryzen 5000 destekli biosu yayınlandı.

• 2021de x470 almak ne kadar mantıklı diye düşünüyorum istemsizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 470chipset alınır mı hala? ryzen 3600 için?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vallahi süper fırsat. haber verdiğin için teşekkürler. PCI 4.0 kullanmayacaklar için mükemmel ( yani %99 için :D)

• taylan4225 T kullanıcısına yanıt
    Pci 4.0 fps online oyuncular için gereklimi acaba
  • P0yrazz kullanıcısına yanıt
    hayır hocam. sata ssd'ler bile fazlasıyla yeterli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • taylan4225 T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ettim
  • Güzel fırsatmış 2 hafta önce anakart almamış olsam affetmezdim

• Eyvallah

• MCErgun kullanıcısına yanıt

valla 500-600 e dandik b450 veya 800-900 e iyi b450'ler varken bu fiyata bence çok iyi . 5000 desteği de görünüyor . zaten bu soket için yeni işlemci de gelmeyecek bildiğim kadarıyla .

748 TL MSI X470 GAMING PLUS MAX Amd X470 Soket AM4 DDR4 4133MHz (OC) M.2 Anakart
  • Dünden beri bakıyorum da, şöyle fiyat performans ram bulamadığım için almaya karar veremedim. şuan elimde 8x2 3000mhz ram var bu anakartı alınca 4000mhz civarı bir ram almak daha mantıklı diye düşündüm

• ilkerkara İ kullanıcısına yanıt
    B450m s2h anakart, yüksek frekans bellekte asıl önemli olan işlemcinin yeteneği anakart değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: vjdrsjejv

B450m s2h anakart, yüksek frekans bellekte asıl önemli olan işlemcinin yeteneği anakart değil.

anakartla ilgili olmadığını biliyorum fakat optik ses çıkışı olan 5 serisini işlemciyi desteklediği için bu fiyata çok iyi

• cok iyi fiyat

• Haber veren arkadaşa teşekkürler. Gigabyte b450m s2h ve 1600af kullanıyorum. Şuanda yapamayıp x470 alınca yapacağım bişey olmadığını fark ettim. Sipariş geçtikten kısa süre sonra iptal ettim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.