Şimdi Ara

700k Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 700k gibi bir bütçe var. Hb manuel araç bakıyoruz. Yılda maksimum 8-10 bin km arası bir yol yapılacağı için dizel araç düşünmedik. Kafamda bir kaç model var aslında

1) Ibıza 1.0 MPI Style 2017-2018

2) Polo 1.0 Trendline 2018

3) Egea 1.4 Urban

4) 308 1.2 Puretech ( hem turbolu hem turbosuz motorlu olan seçeneklerede baktık ama turbolu olanlar da sanırım kronik problemler yaşanıyormuş)

5) CLio 5 1.0 Sce

Kafamızda bu modeller var maalesef ,hiçbirini kullanma fırsatımız olmadı.Ama bütçe dahilinde alınabilecek modeller gibi görünüyor. 308 harici diğer seçeneklerde minimum 2017-2018 model bir araç alabiliyoruz.,Fakat 308 in kalitesi o kısmı kapatır mı kararsızız. Sizlerin de yorumlarını görüşlerini merak ediyorum. Kullananlar varsa eğer bu araçları tecrübelerini paylaşabilirse çok sevinirim. Sizlerin varsa başka önerileri ona da açığım.

• 1.4 egea sıfır alabilrsiniz biraz daha ekleyerek

• fabrizo kullanıcısına yanıt
    Hocam bütçeyi zaten zorlayarak 700 civarına çıktık normalde 650 bandına bakıyorduk biraz daha iyi ve temiz bir seçenek bulursak alalım diye 700 dedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 700bine manuel alternatif çok var, 1.0 atmosferik araç almanızı tavsiye etmem.

Renault / Clio / 1.0 TCe / Touch / 2023 TOUCH+10.000KM+BOYASIZ+DEĞİŞENSZ+BÜYÜK EKRAN+TRAMERSİZ sahibinden.comda - 1131241648

Renault / Clio / 1.5 BlueDCI / Joy / Sahibinden Hatasız 2025'e Kadar Garantili sahibinden.comda - 1103746680

Örnek olması açısından rastgele önüme gelen ilanları koydum. 1.0 tce / 1.5 dci clio 5 bulabileceğinizi düşünüyorum.

• cembo C kullanıcısına yanıt
    Clio tce yi düşünmemiştim hocam alternatiflere yazacağım.
    Biraz bakınca 1.0 eco tsi Ibiza da bulunabiliyor. Clio touch ve Ibiza style arasında tercihiniz ne olurdu

• Renault / Clio / 1.0 TCe / Touch / 2023 TOUCH+BOYASZ+DEĞİŞENSZ+TRAMERSZ+BÜYÜK EKRAN+9500 KM sahibinden.comda - 1129886570

700bine alacağınız ibiza 6 yaşında olacak. Üstteki araç henüz 1 yaşında. Manuel alacaklar için 1.0 tce touch paket fırsat arabası, bende mi alsam   Sorunuz üzerine bi kaç ilana bakınca farkettim.

Aynı satıcının bir ilanı daha var, Renault / Clio / 1.0 TCe / Touch / 2023 TOUCH+10.000KM+BOYASIZ+DEĞİŞENSZ+BÜYÜK EKRAN+TRAMERSİZ sahibinden.comda - 1131241648

Kiralık çıkması olabilir.

• cembo C kullanıcısına yanıt
    Sanırım en mantıklı seçenek Clio hocam. Sıfıra yakın olması da avantaj olacak.

• Egea hariç manuel araç almayın derim. Satarken taklalı muamelesi görürsünüz :)

• e30 m3 kullanıcısına yanıt
    Otomatik şanzımanın sorun çıkarma riski yüksek o topa girmek istemiyorum açıkçası.
    Sizin tercihiniz yada öneriniz ne olurdu hocam bu fiyat bandında

• Egea e torq alabilirsiniz. Lpgli de olursa bedava gezersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.