Bildirim
''700 tl var ne alam beyler öneri verin öneri''
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Up _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: RancStone
dostum 699 liraya metroda gördüm samsung galaxy wonder i8150, aşırı tavsiye ederim uygulamalarından tut,dokunmatiği iphonedan farkını göremedim, ekranı iphonenin aynısı tv programı yükle tv seyret, kameradan nesnenin boyunu ölçme uygulaması var, video çekimi harika 720p, resmide hd çekiyor harika bir cihaz. nette gezinmekte çok hızlı hele paket yaptınmı değmesin keyfine, birde navigasyon programı bulursun ooh.
sen ne amaçla kullancağını söyle ben sana öneri yapayım ps3 al tv al cart curt al diyenler çıkar. sen ne istediğini biliyomusun önce onu söyle
Samsung galaxy gio kullanıyorum şuan başka telefon düşünmüyorum ama gerçekten iyi telefona benziyor
Ben eğlence amaçlı bir şey alıyorum ps ye filan gerek yok seneye sistem toplıyacağım zaten
DH RUOJA -
2.el bi DSLR makina al kardeşim _____________________________ -
iPod Touch 5'i bekle, herhalde 12 Eylül'de yayınlacak ama belli değil. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler