Şimdi Ara

700-850 TL ye telefon önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kız kardeşime telefon alıcağızda maksimum 850 ye kadar telefon bakıyoruz.sizce samsung w tarzı bir kaç samsung modelinden biri mi yoksa iphone 3gs mi daha kullanışlı olur?kardeşim telefonda 3g whatssapp ve uygulamaların hemen hemen hepsını kullanmak istiyor. (2.el düşünmüyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msb_bjk -- 30 Ağustos 2012; 14:15:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk136806

Arkadaşlar kız kardeşime telefon alıcağızda maksimum 850 ye kadar telefon bakıyoruz.sizce samsung w tarzı bir kaç samsung modelinden biri mi yoksa iphone 3gs mi daha kullanışlı olur?kardeşim telefonda 3g whatssapp ve uygulamaların hemen hemen hepsını kullanmak istiyor

Bu saatten sonra 3gs alınmaz , galaxy w iyi duruyor açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhdemir -- 30 Ağustos 2012; 14:58:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhdemir

Galaxy W - Galaxy Ace 2 - Xperi Sola

galaxy w kullanan bi arkadaşım var telefonun sık sık donduğunu söylüyor keşke 3gs alsaydım dediği için konuda 3gs yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leooino -- 7 Eylül 2012; 19:51:17 >
    800 tl telefon önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu devirden sonra 3gs alanin aklindan suphe duyarim sahsen.Ace 2 veya Sola alabilirsiniz.Ace 2 incelemem imzamda var bakabilirsiniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msb_bjk -- 30 Ağustos 2012; 20:10:15 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben olsam birisine android alıp başını belaya sokmak istemem çünkü kapanıp açılmalar menülerde kasmalar geğerinden fazla ısınmalar ara sıra donmalar olacaktır daha stabil bir telefon alırım üstelik aldığınız kişi birkaç programdan başka bişey yapmayacak bence nokia 701 alın daha güzel bir hediye olur . Yanlış anlaşılmasın bende windows mobile 8 çıkana kadar android kullanacam androide karşı degilim ama hediye edilecek kişi androide ilgisi olmadığı için böyle bir öneride bulundum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akgolo -- 1 Eylül 2012; 0:09:38 >

quote:

Orijinalden alıntı: serhdemir

Galaxy W - Galaxy Ace 2 - Xperi Sola

galaxy w kullanan bi arkadaşım var telefonun sık sık donduğunu söylüyor keşke 3gs alsaydım dediği için konuda 3gs yazdım

bende hanıma w aldım. donma fşlan yok. gayette güzel yok yok saygılar.
  • Ace 2

teşekkürler herkese

Kararın ne?
    ASUS 23.6" VN247H 1MS TAM HD OYUN MONİTÖRÜ | COOLER MASTER HAF X 942 SİYAH BASKI TAM KULE | CORSAIR CX SERİSİ 80 ARTI® 750W | INTEL® CORE™ i7-4770K 3.5GHz | ASUS ROG MAXIMUS VI HERO | ASUS ROG STRIX GEFORCE GTX1070 O8G 8GB GDDR5 256BİT DX12 | GSKILL 16GB (2x8GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHz CL9 ÇİFT MALZEME | SEAGATE 3.5" 2TB BARRACUDA | PIONEER DVR-221LBK 24X ± ÇİFT KATMAN
  • galaxy w almakta karar kıldım

galaxy w almakta karar kıldım

İşlem sisteminin güncel olup olmaması önemli değilse Wonder tam O'na göre, ama dersen telefonun ICS ile JB güncellemeleri almasını ister o zaman Ace 2 derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 2 Eylül 2012; 20:14:06 >
    ASUS 23.6" VN247H 1MS TAM HD OYUN MONİTÖRÜ | COOLER MASTER HAF X 942 SİYAH BASKI TAM KULE | CORSAIR CX SERİSİ 80 ARTI® 750W | INTEL® CORE™ i7-4770K 3.5GHz | ASUS ROG MAXIMUS VI HERO | ASUS ROG STRIX GEFORCE GTX1070 O8G 8GB GDDR5 256BİT DX12 | GSKILL 16GB (2x8GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHz CL9 ÇİFT MALZEME | SEAGATE 3.5" 2TB BARRACUDA | PIONEER DVR-221LBK 24X ± ÇİFT KATMAN
  • sonyerıccson xperıa x10 onerırım
  • alın nokia e6yı whatsapp felanda var zaten klaavyeside güzel işnizi görür ben alırsam e6 alıcam zaten tabi sizin düşünceniz
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.