Şimdi Ara

700-850 bin TL bandında alınabilecek en iyi sıfır veya yeni model araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
10.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, bütçemi soru başlığında belirttim. Aradaki farkın 150 bin TL olmasının sebebi 150 bin kredi çekebilme şansımın olması, yoksa bütçem 700.


    Alacağım araç ilk aracım olacak, o nedenle otomobiller konusunda çok bilgili değilim. Araştırmalarım sonucu öne çıkan araçlar Peugeotların allure benzinli modelleri oldu.

    Peugeout'un bu model 2008'i yaklaşık 700 bin civarı, 3008'i ise 830 bin civarı güncel piyasada. Tabii bunda Peugeot bayilerinin elinde hazirana kadar araç kalmamasının da etkisi büyük fiyatlar bir ayda 100 bin arttı neredeyse.


    O nedenle kararsızım, 3008 için 830 bin TL ödemek mantıklı bir tercih mi olur?


    Araç dediğim gibi ilk aracım olacak bir de biraz büyük gözüktü gözüme 3008 ama atıyorum aynı fiyatta olan yeni kasa T-roc'a göre de çok daha donanımlı bir araç. Bu cezbediyor.


    Sizce benzinli bu fiyat bandında alabileceğim en iyi araba tercihi ne olur? Arabayı her sene üstüne katıp yenilemeyi düşünüyorum ya aldığım modelin yeni kasası ile ya da o an piyasadaki mantılı tercih ile, bu nedenle ikinci el piyasasının hareketli olması önemli benim için.


    Bilgili arkadaşlardan tavsiye alabilirsem sevinirim?








  • İlk araba için o kadar bütçe qyirmazdim acemi olduğunu düşünerek carparsin vurursun üzer ha illa olacaksa sıfır Kia sportage ya da Tucson derim ama yazık bence


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SuperB 1.5 TSI

  • defiant82 kullanıcısına yanıt

    alacağım arabanın modelinden bir arabayı bir aylığına kiralayıp kullanacağım hocam alışmak adına, sonra kendi aracımı kullanacağım.

  • Saydiginiz araclarin hepsi SUV oldugu icin SUV tercih edeceginizi varsayarak su modelleri onerebilirim:

    Skoda KODIAQ 1.5 TSI Elite - 849.900
    VW Tiguan 1.5 TSI Life - 795.400
    Ford Kuga 1.5 EcoBoost Style - 720.400
    Citroen C5 AirCross 1.6 PureTech Shine - 810.000

    Citroen’in yerine 3008 veya henuz yeni gelmis olan Opel Grandland (X olmayani) da koyabilirsiniz asagi yukari ayni araclar. Benzinli tercih edecekseniz bence iclerinde en cazibi Citroen donanim ve guc olarak eli iyi. Ancak hatchback sedan vs de olur derseniz bu fiyata A3 Sportback 35 (1.5) TFSİ veya Superb 1.5 TSI bulunabiliyor. Sahsen ben bu fiyatlara en rahat araci almayi dusunur ve Superb’i alir gecerdim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.