Şimdi Ara

70 TL'ye acil kafa bantlı kulaklık tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Rap müzik dinliyorum. Alacağım kulaklık dışardayken telefonuma bağlayıp dinleyeceğim bir kulaklık olacak. Kulağa takılıyken az ses verip dışarıya çok ses veren kulaklıklardan nefret ediyorum. Ayrıca çok kararsız bir insanım ve çok zor beğeniyorum çünkü kulaklığın tasarımına, rengine falan çok dikkat ederim. Biraz gösterişli bir insanım. Tek renk olmaması iyi olur, çünkü öyle olunca çok sade duruyor.

İnternette biraz araştırdım herkes şu modeli tavsiye ediyor ;

Son olarak kafa bandı dediğimiz yer, yani kulaklığın üst tarafı ince olmasın arkadaşlar. Yani bunun gibi ;

Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler.

• Dikkat çekici bir kulaklık istiyorsun anladığım kadarıyla :) Verdiğin bütçe aralığında zannedersem birkaç Skullcandy modeli var. Lowrider modelinin kırmızısı, mavisi ve beyazı var. Bütçeni biraz zorlarsan Philips O'Neill Bend serisi de renkli ve kaliteli kulaklıklar.

Orijinalden alıntı: mesutniyaz

Dikkat çekici bir kulaklık istiyorsun anladığım kadarıyla :) Verdiğin bütçe aralığında zannedersem birkaç Skullcandy modeli var. Lowrider modelinin kırmızısı, mavisi ve beyazı var. Bütçeni biraz zorlarsan Philips O'Neill Bend serisi de renkli ve kaliteli kulaklıklar.

Dostum dikkat çekici bir kulaklık istemiyorum ama tasarımının, renginin falan hoş olmasına dikkat ediyorum. Skullcandy'lere baktım çok farklı bişeye benziyor ya, açıkçası pek beğenmedim. Yollandığın Philips modeli güzele benziyor. Sence benim koyduğum ilk resimdeki Philips modeli mi yoksa bu model mi ?

Orijinalden alıntı: Madalyon31

Ilkini ben de almayı düşünüyorum fakat artık çoğu yerde satılmıyor ve kulaklık dışarı biraz ses veriyor.

Ya onu bulurum bulmasına o sorun değil de, dışarıya ses verme sorunu kötü olmuş. Diğer kulaklıklar gibi mi yoksa diğer kulaklıklardan daha fazla mı dışarı ses veriyor ? Yani anormal bir durum mu sence ?

Orijinalden alıntı: Beşiktaş Ulan

quote:

Dikkat çekici bir kulaklık istiyorsun anladığım kadarıyla :) Verdiğin bütçe aralığında zannedersem birkaç Skullcandy modeli var. Lowrider modelinin kırmızısı, mavisi ve beyazı var. Bütçeni biraz zorlarsan Philips O'Neill Bend serisi de renkli ve kaliteli kulaklıklar.

Dostum dikkat çekici bir kulaklık istemiyorum ama tasarımının, renginin falan hoş olmasına dikkat ediyorum. Skullcandy'lere baktım çok farklı bişeye benziyor ya, açıkçası pek beğenmedim. Yollandığın Philips modeli güzele benziyor. Sence benim koyduğum ilk resimdeki Philips modeli mi yoksa bu model mi ?

İkisini kıyaslarsak tabii ki BEND derim çünkü bass karakterli oluşu müzik tarzına da uyuyor. İzolasyonu diğerinden daha iyi ve rahat bir kulaklık. Yalnız taç kısmı senin istediğin gibi değil. Bir de örgülü kablo var. Büyük ihtimalle çok zorlamadığın sürece kablonda sıkıntı yaşamazsın. Tek sorun fiyat farkı. Önemli değilse senin için BEND öneririm.

• Eğer bundan önce kulakiçi kulaklık kullandıysan sana bu ne ya dışarı bangır bangır ses veriyor hissi yaşatır ama hep böyle kafa bantlı kulaklık kullandıysan çok etki yapacağını düşünmüyorum. Youtube'daki bir videoda adam kulaklık kulağındayken şarkı açmış istersen videoyu aç az cok anlarsın ?

http://www.youtube.com/watch?v=8-2JPEmbyT4&feature=related

İkisini kıyaslarsak tabii ki BEND derim çünkü bass karakterli oluşu müzik tarzına da uyuyor. İzolasyonu diğerinden daha iyi ve rahat bir kulaklık. Yalnız taç kısmı senin istediğin gibi değil. Bir de örgülü kablo var. Büyük ihtimalle çok zorlamadığın sürece kablonda sıkıntı yaşamazsın. Tek sorun fiyat farkı. Önemli değilse senin için BEND öneririm.

Dostum tavsiyen için teşekkürler. Ben hem senin dediğin modeli, hem de benim düşündüğüm Philips SHL5000 modelini iyice araştırıp karar vereceğim. Yalnız anlamadığım bişey var, internette arıyorum ''Philips O'neill Bend'' diye ama adam akıllı ne bir resim, ne de bir video çıkıyor. Modelin tam ismini yazabilir misin ? Ayrıca örgülü kablo olayını biraz açar mısın ilk defa duyuyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: ubiquitous_arda

http://www.kulaklik.com/Superlux-HD662-Studio-Onstage-Referans-Kulakligi_163.html#0

Bro bu çok kaba bişey ya. Tavsiyen için sağolasın yine de.

quote:

Orijinalden alıntı: Madalyon31

Eğer bundan önce kulakiçi kulaklık kullandıysan sana bu ne ya dışarı bangır bangır ses veriyor hissi yaşatır ama hep böyle kafa bantlı kulaklık kullandıysan çok etki yapacağını düşünmüyorum. Youtube'daki bir videoda adam kulaklık kulağındayken şarkı açmış istersen videoyu aç az cok anlarsın ?

http://www.youtube.com/watch?v=8-2JPEmbyT4&feature=related

Abicim izlemez olaydım lan adam acayip itici. İkide bir oynatıyor kulaklığı bırakta dinleyelim. Şaka bi yana video yardımcı oldu, sağolasın bro.

• Philips o'neill bend sho4200 kodun devamı rengine göre değisiyor sho4200bg falan diye. Sho4200 yazsan çıkar ama hepsi. Örgülü kablo dediğim olay dikkat ettiysen kablonun etrafında sarmal bir örgü var. Kablonun dayanıklı olmasını sağlıyor.

Videodaki eleman gercekten sinir bozucu :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Philips o'neill bend sho4200 kodun devamı rengine göre değisiyor sho4200bg falan diye. Sho4200 yazsan çıkar ama hepsi. Örgülü kablo dediğim olay dikkat ettiysen kablonun etrafında sarmal bir örgü var. Kablonun dayanıklı olmasını sağlıyor.

Videodaki eleman gercekten sinir bozucu :))

Baktım modeline ama tasarımını pek beğenmedim. Şu üstteki bölüm en sevmediğim şekilde, yani ince olmuş. Önerin için sağol dostum. Bu arada Sony'den çok güzel bir model buldum; Mdr-zx100 ve Mdr-zx600.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.