Şimdi Ara

*-*-*70 TL EV SİNEMA SİSTEMİ*-*-*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ürünü 4 sene önce 900 liraya almıştım bu zamana kadar sıkıntısız bir şekilde kullandım yaklaşık 1 senedir kullanılmıyordu geçenlerde denemek için açtım ancak güç gelmiyor hoparlörleri başka bir dvd ile denedim sıkıntısı yok.Sadece dvd e güç gelmiyor eminimki çok basit bişeydir içine açıp bakmak lazım evi taşıdığımız için çok vaktim yok satılığa çıkarıyorum.Arkadaşlar 70 Lira düşünüyorum.

*-*-*70 TL  EV SİNEMA SİSTEMİ*-*-*

Arçelik’le sinema keyfi evinizde

Sinema keyfi, Arçelik’in Ev Sineması Sistemi’yle evinize taşınıyor.
    5.1 kanal dijital amplifikatörüyle televizyon izlemeyi ayrı bir zevk haline getiren Arçelik Ev Sineması Sistemi, Dvd/Cd/Mp3 çalabilme ve toplam 350 Watt’lık ses çıkış gücüyle fark yaratıyor

Ürün yelpazesine sürekli yenilikler katan Arçelik, Ess-1000 yeni Ev Sineması Sistemi’ni tüketicilerinin beğenisine sundu. “Classic, Hall, Theater, Q-Sound” ses modları ve toplam 350 Watt Rms (Ön hoparlörler 2x50 Watt Rms (%10 Thd),
    merkez ve arka hoparlörler 3x50 Watt Rms (%10Thd), Subwoofer hoparlör 100 Watt Rms (%10 Thd) ses çıkış gücüyle Arçelik Ev Sineması Sistemi ile evler birer sinema salonuna dönüşüyor.

Zoom (x2, x4, x8), tekrar oynatma, Dvd’de 6 hızda ileri/geri, 1/2, 1/4, 1/8 hızda yavaş ve kare kare oynatma gibi görüntü özellikleri sinema seyretme keyfi daha da artıyor.

Ses kalitesi ise dahili Dts, Dolby Dijital, Dolby ProLogic dekoder ve koaksiyel dijital ses girişi ile mükemmelleşen Arçelik Ess-1000 Ev Sineması Sistemi, 20 Fm istasyon hafızasıyla sadece televizyon değil radyo zevki yaşamanıza da olanak
    sağlıyor.

Arçelik Ess-1000 Ev Sineması Sistemi’nin diğer özellikleri arasında ise 16:9, 4:3 ekran desteği, aktif Subwoofer çıkışı, resume oynatma özelliği, otomatik kapanma, tekrar oynatma (repeat), Am/Fm radyo, Cd/Mp3 çalabilme özellikleri yer alıyor. [simage][/simage]
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DATADOT -- 7 Nisan 2009; 0:37:49 >

• pm
  • abi senin bütün p.m lerine kurban olim ben :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.