Şimdi Ara

70 IQ'üm Var Zeka Olarak Geriyim Soruları Alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 22 yaşındayım İnternet'te zekamı verimli kullanabiliyorum ama gerçekte çok farklıyım. Cidden ilginç bir durum.

- Okuduğumu anlamıyorum liseyi açıktan bitirdim. Hep 5-10 puan arası alırdım.
    - 13 yaşındayken doktor zeka testi uyguladı babama diğer çocuklardan geride demiş.
    - 16 yaşındayken bir daha o testlere girdim bu sefer zeka geriliği var demiş.
    - Hiçbir muhabbete dahil olamıyorum ama 8 yaşındaki çocuklarla çok iyi arkadaş olabiliyorum. 15 yaşımdan beri hiç arkadaşım olmadı.
    - 5 dakika önce 20 sorunun cevabını görsem ezberlesem, 5 dakika sonra aynı 20 soruyu çözemem.
    - Vasıfsız elemanım hiçbir yeteneğim yok, neye elimi atsam batırıyorum.
    - Kimseyle iletişim kuramıyorum düşüncelerim ve bilgim 6 yaşındaki bir çocuğa eşit.

• ağlattın
  • Başarılı olduğun, olabileceğin bir alanda çalış.
    Bu iq testini nerde yaptırabiliyoruz ? ortalama değer 70-80 civarı değilmi zaten?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim ıq'um düşük diye üzülseniz bile bu size hayatınız boyunca hiç çalışmadan baba parası yedirtebilir.Allah şifa,akıl fikir versin.
  • 70 olsa bu konuyu açabileceğini zannetmiyorum. Maymun iqsu 60 zaten.
  • Hocam ciddiysen gercekten uzuldum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

Başarılı olduğun, olabileceğin bir alanda çalış.
    Bu iq testini nerde yaptırabiliyoruz ? ortalama değer 70-80 civarı değilmi zaten?

Internettede testi var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • insanin kendini bilmesi önemli tabi
  • Vay be kotu ama ilginc

• İnsanın iyi olması için akıllı olması gerekmez...

• Bazı insanlar, özellikle de çocuk yaşta üzerilerine oluşan baskı sebebi ile sosyal ortamlarda, dış çevrelerde normalden farklı davranırlar. Bu çok bilindi bir şeydir. Bence sen ve ailen yanılmaktasınız. Senin problemin psikolojik ve yardım alarak düzeltilebilir bir şey. Psikolojik yardım ile birlikte eğer dış ortamlarda rahat olabilmeyi, sosyal davranışlar sergileyebilmeyi öğrenirsen sorununu halletmiş olursun.
    Psikolojik olayları, beyin ile alakalı olanları bedensel bir özür gibi görmeyin. Eğer sizin boyunuz 1.55 ise 1.90 ortalaması olan bir basketbol takımında başarılı olma olasılığınız düşüktür. Çünkü fiziksel engeliniz mevcuttur o konu hakkında sizin yapabileceğiniz bir şey yok maalesef. Ancak beyin öyle değil. Beyin her insana sınırsızlık ile lütfedilmiş bir şaheserdir. Bunu küçümsemeyin..
    İlk önce kendinize taktığınız o lakaptan vazgeçin. Ardından bu söylediklerimi laf gibi görmeyin ve psikolojik yardım isteyin. Bu yardımı aldığınız zaman da yine kendinizi zeka olarak yetersiz gibi saçma bir sıfat ile tanımlamayın. Daha ılımlı bir şeyi tercih edin. Yukarıda bahsettiğim "sosyal ortamlarda normalden farklı davranan, fazla düşünerek hareket etmeyen birisiyim" şeklinde. Yardımı olacaktır.

edit: ekleme

Lütfen bana doktorlar söyledi benim zeka problemim mevcutmuş gibi şeyler söyleme lütfen. Fiziksel olmayan durumlar, psikolojiye yatkın olan durumlarda çoğu zaman hekimler yanılır ve sizi bir yanlış araştırma sonucu olarak yanlış yönlendirir. Eğer sorun çözmek istiyorsanız ve sorununuzun fiziksel olmadığını biliyorsanız en büyük destekçiniz sizsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wisrty -- 2 Ağustos 2015; 12:58:33 >

• Dh ye üye olup bu mesajı nasıl yazdın peki?

• Internetteki testler dogru degil merak eden bi uzmana basvursun

• quote:

Orijinalden alıntı: Deorro4

Internetteki testler dogru degil merak eden bi uzmana basvursun

Uzman derken ne uzmanı hocam?

• Benim 60 seni geçtim hahahaha

• Şu konuyu yazış tarzın bile forumdaki çoğu kişiden zeki olduğunu gösteriyor bence
  • iqm 150 istersen sanada bi parça veriyim ama kargo senden
  • Buram buram billur kokan bir konu daha adam zekasını kullanmış.
  • pazartesiden sonra ne geliyor

• 170 iq olup 10 luk kısmını kullanacağına 70 iqün olsun hepsini kullan
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.