7 Yıldır temizlik yapılmamış kasa sıcaklık değerleri EDİT:TEMİZLİK VE MACUN YENİLEMESİ YAPILDI

-
-
bence macunu yenile kaliteli bir macun al
(3) EKRAN KARTI TERMAL MACUN YENİLEME MSI GTX950 - YouTube
(3) EKRAN KARTI TERMAL MACUN YENİLEMESİ (MSI GTX 960) - YouTube
-
Hocam öneri için teşekkürler. Aslında kafama takılan macun sürdükten sonra bir yerde hata yapıp daha yüksek sıcaklıkları görmekti :) Videoyu izledim yaparım büyük ihtimalle. Macun olarakta biraz araştırdım artic mx4 öneriyorlar sizin önerebileceğiniz bir macun var mı ?
-
Sıcaklık değerleriniz normal gerek yok kurcalamaya. Zaten öyle çok ısınacak bir işlemciniz de yok.
-
bende 6 ayda bir açıp temizlerim kompresörle fanları tek tek söküp yağlarım termal macun sürerim bendeki hastalık dayanıyorum
-
İbrahim hocam artık biraz geç :) Bugün amazondan artic mx4 macun aldım. Açıkçası değerler banada normal geliyor fakat 7 yıldır hiç macun değişmemesi kafamda büyük soru işareti.. Açıp baktığımda orada macun olacak mı veya olacaksa durumu nasıl olucak çok merak ediyorum :) Tek korkum eski değerlerden daha kötü sonuç almam olur sanırım. Gerçi 7 yıllık bir macun mevcutta nasıl bu değerleri sağlıyor onuda pek anlamış değilim. Antalya gibi bir yerde bilgisayar günde 10 saatten az çalışmıyor. Macunun kondisyonunu koruduğunu pek sanmıyorum.. Açtığımda unutmazsam fotoğraflarını çeker yüklerim en azından buraya bakıp benim gibi kafasında soru işareti olan arkadaşlar içinde rehber olmuş olur..
-
Sistemin bakımlı olması iyidir hocam en güzelini yapıyorsunuz.. Açıkçası benim bu zamana kadar açıp macun yenilemesi yapmamamın sebebi sıcaklık değerleri oldu. Baştada yazdığım gibi boşta 30-35 derecede çalışan bir işlemci, 40 derecede çalışan bir ekran kartım var. Msi afterburner yalan söylemiyorsa değerler fena değil gibi. Tek kafama yatmayan konu 7 yıldır hiç temizlenmemiş bir macun bu derecede kondisyonunu koruyabilir mi ? yada ibrahim hocamın söylediği gibi ısınan parçalar olmadığı için mi böyle ? İçini açıp macunları yeniledikten sonra ısı değerlerini atıcam umarım azda olsa bir düşme yakalarız. Attığım taş ürküttüğüm kurbağaya değsin gerisi önemli değil :)
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X