la ne kadar fitne fesat adamsınız la ksc koymasak bu sefer ps derdın% 100 emınım senın gıbılerın amacı bu zaten quote:Orjinalden alıntı: Romst3r vay vay vay ne kadar ilginç.Jpg yapsan da inanırdık ksc upload etmene gerek yoktu
quote:Orjinalden alıntı: MrFantasticFox la ne kadar fitne fesat adamsınız la ksc koymasak bu sefer ps derdın% 100 emınım senın gıbılerın amacı bu zaten quote:Orjinalden alıntı: Romst3r vay vay vay ne kadar ilginç.Jpg yapsan da inanırdık ksc upload etmene gerek yoktu Ybsg diyorum başka bişey demiyorum anlayan anlar
quote:Orjinalden alıntı: Romst3r quote:Orjinalden alıntı: MrFantasticFox la ne kadar fitne fesat adamsınız la ksc koymasak bu sefer ps derdın% 100 emınım senın gıbılerın amacı bu zaten quote:Orjinalden alıntı: Romst3r vay vay vay ne kadar ilginç.Jpg yapsan da inanırdık ksc upload etmene gerek yoktu Ybsg diyorum başka bişey demiyorum anlayan anlar sen komplexlerinden kurtulamamışın yaşın 14ü gecmiyor
o mage saçma olmus sol tarafa dol yerine ds saga sh yerine tooh +7olsa 10numara olur ama damegaları dual fr ile desteklemek lazım
quote:Orjinalden alıntı: Romst3r quote:Orjinalden alıntı: MrFantasticFox la ne kadar fitne fesat adamsınız la ksc koymasak bu sefer ps derdın% 100 emınım senın gıbılerın amacı bu zaten quote:Orjinalden alıntı: Romst3r vay vay vay ne kadar ilginç.Jpg yapsan da inanırdık ksc upload etmene gerek yoktu Ybsg diyorum başka bişey demiyorum anlayan anlar anlayan anlamış banı yemiş