Şimdi Ara

7. AVRUPA GRAND PRIX (30.05.2004) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ron Dennis:

    "Tabii ki yarisi bitirip puan almayi cok isterdik. Ama yarisin amaci kazanmaktir. 4.vaya 5.olsa bana birsey ifade edermi? Hayir! ben kazanmak icin burdayim. Eger toparlanmak isteniyorsa bazi riskler goz onune alinmali, hem de tum rezillikleri goz onune alarak. Sonucta tekrar 1.oldugumuz vakit tum bunlar unutulur gider. Bizim de ulasmak istedigimiz tam yer orasi. "

    "Dies war ein Schritt in die richtige Richtung", meinte Teamchef Ron Dennis nach dem Rennen. "Natürlich wollen wir ins Ziel kommen und Punkte holen. Aber im Rennen geht es darum, zu siegen. Berührt es mich, wenn wir Vierter oder Fünfter werden? Nein, ich bin hier, um zu gewinnen! Wenn man aufholen möchte, dann muss man Risiken eingehen und die Peinlichkeiten hinnehmen, die damit verbunden sind, wenn man Risiken eingeht. Aber diese geraten in Vergessenheit, wenn man im Kreis der Sieger ist. Und genau da wollen wir hin."
    http://www.f1total.com/news/04053106.shtml




  • Ron Dennis.in bu açıklamalarından sonra Mclaren.in bu sene amacının ne olduğu açık. Ya birinci ol, ya da birinci ol. Motor mu patlatırsın, bilmem ama ne pahasına olursa olsun birincilik. Yalnız Ron Dennis.in unuttuğu bir şey var. Birincide olsalar takımın bu kötü durumu unutulmaz. Örnek Monako 2002.de David.in kazandığı yarış Mclaren.in imajında çokta iyi yönde bir değişiklik yapmamıştı.

    Mehmet Raikkonen.in 4.olma ihtimali mucizelere bağlı gibi :) Artık bu forumda birinciyi bilene ekmek yok. İkinci, üçüncü vs. şart.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.