< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PttAVM.com -- 22 Şubat 2023; 14:25:56 > |
Deprem Seferberliği PttAVM'de!

-
-
Anasayfa adresini yazsan zaten bunların hepsi bulunabilir oradan, zahmet etmişsin. -
Allah kimseyi ptt kargonun eline düşürmesin geçen iade için gittim dışarda 20kişi sıradaydı içerisi savaş alanı gibi zaten.Bir firma hiç mi geliştirmez kendini. -
Çek isteriiiiiiiz 🥳🥳🥳 -
Teşekkürler almayalım -
Masaüstü bilgisayarlar evlere şenlik. 1. nesil işlemciler var
-
İade için gittim. Eline bir form veriyorlar doldur diye. Zaten içeri çok kalabalık. Boş masa arıyorsun. Kalem arıyorsun. Kutunun üzerinden bilgisayara yazsa çıktıyı bana imzalatsa ölür mü?
PTT KARGO ile çalışan sitelerden alışveriş yapmıyorum. -
Bu siteden memnun musunuz?
-
adamlar çinden ürünü 2 günde istanbula getirdiler ptt sagolsun 7 günde kayseriye getirebildi şimdide 4 gündür kayseride gidiyorum elden teslim edemiyorlarmış :D 4 gündür orda bekliyoz bakalım demem oki pttden uzak durun
-
Hocam Kayseri için konuşuyorum. Yurtdışından gelen ürünlerin ayrımını her perşembe yapıyorlar ve dağıtıma çıkıyor. Cuma ya da cumartesi almayı deneyin. Gide gele tecrübelendik :)
-
hocam hem cuma hem cumartesi gittim elden teslim edemiyorlarmış dün geldi kargo onuda eve getirmemişler burdaki pttye bırakmışlar :D
-
Ptt mi ne ettin neydi ki cezam o kargonun gelmesi ah dillere destan kargo geldi diyelim ya iade gerekirse kargocu ben müşteri o oluyor işi yapan ben keyfe bakan o -
Bol bol dua edin rast gele -
ben bu siteden hiç alışveriş yapmadım. İyi duyumlar almadım ama fiyatlar diğer sitelere göre uygun
-
Ptt artık ihbarli kargolari mahalle şubelerine bırakmıyor. Merkez postanelere bırakıyor. Tek yerden alabiliyor artık alıcılar. Kendini yerin dibine koydukça koyuyor artık. Nasıl bir yönetim varsa. -
hahah hocam kahkaha attım benim de kayseri pttden istanbula yoladığım ürün 13 günde gitti :D o kadar haklısın ki
-
-
sattıgı parfümler orjinal midir acaba
-
pttavm ne kadar sahtekar satıcı varsa onların adresi olmuş aman dikkat.
-
Önceden kedilerim için mama alıyordum daha uygun diye ama artık çok pahalı ve geç teslimat yapıyorlar
Allah kimseyi ptt kargonun eline düşürmesin geçen iade için gittim dışarda 20kişi sıradaydı içerisi savaş alanı gibi zaten.Bir firma hiç mi geliştirmez kendini.
|
İade için gittim. Eline bir form veriyorlar doldur diye. Zaten içeri çok kalabalık. Boş masa arıyorsun. Kalem arıyorsun. Kutunun üzerinden bilgisayara yazsa çıktıyı bana imzalatsa ölür mü?
PTT KARGO ile çalışan sitelerden alışveriş yapmıyorum. |
PTT nin kimseye hayrı yok. Cimere şikayet ettim, haklı bulundum halen arayıp bilgi bile verilmedi. Anneannem PTT'den maaş alıyor, Ramazandan önce kartı iptal oldu, değiştirmek için gittik. Ama adres farklıydı, vekalet işe yaramadı, 85 yaşında kadını şubeye götürdük, orada olmaz dediler, merkeze geçmiş işlemler. Koştur koştur merkeze götürdük. Pandemi döneminde her yeri kapatan devlet, PTT nin şubelerini de kapatıp tek merkeze yönlendirmiş. Virüsle mücadele mi, tek noktada millet virüs kapsın mı ben olayı anlamadım. Her neyse. Adres hiç bir şekilde değişmiyor. İmkansız dedi oradakiler. Öyle aptal ve gerizekalı bir sistem tasarlamışlar ki. İlk kayıt olduğunuz adres kalıyor. Siz erzurumda yaşarken bir hesap açıp, istanbula taşınsanız. Adresiniz değişmiyor. Kart isteyince de şubeye değil illa o adrese gidiyor. Neyse bize 1 saat uzaklıktaki bir yerdeydi adres. Sms gelir takip edin dediler. Sms 'de gelmedi, kartta yok, bilgi de yok, soruyoruz kimse hiç bir şey bilmiyor, Cimer'e şikayet ettim tam 1 ay sürdü, önce BDDK oradan Cimere geri geldi, cimer sonra ulaştırma bakanlığına yolladı, oradan ptt ye gitti falan derken mail geldi. Haklı olduğunuz anlaşıldı sizinle iletişim kurulacak dendi. 2 hafta geçti yine ses seda yok. Tam 2,5 ay olacak bu süre. Beceremeyecekseniz bankacılık işine girmeyin kardeşim. Bir de EpttAVM demişler, onu da ellerine yüzlerine bulaştırıyorlardır Allah bilir. Her bankanın sistemi saçma sapan, iyi bir sistemi olan yok zaten ama PTT'nin ki bildiğin listeli çocukların sınıf geçmek için hazırladığı bilgisayar projesi gibi bankacılık sistemleri. |
Teşekkürler almayalım
|
Bazen ucuz şeyler oluyor. Kargo olarak bakın yalan değil, 261 kişi 1 yıldız vermiş, vay arkadaş dedim. Şahsen kargo alırken, ŞUBE'den teslim olarak yazıyoruz. Çünkü bu şirket size kargoyu getirmez. Yıllarını alır. Ancak şubeye gidip alabilirsiniz kargoyu bende enazından tasarruf ediyorum. Saat 9 da açılmaz, 10 11 de felan açılır. Ordaki kadın telefonlarının hepsinin fişini çeker, kargocular güvenlik ile sohbet eder, çay içer ve akşam 4 oldu mu bir 2 tane kargo anca götürür, denetleyen yok, hizmet sıfır maalesef. Üzücü. ![]() |
Ebay dan telefon bataryası aldım, ürün Almanya dan 3-5 güne Türkiye ye giriş yaptı. Sonra bekle Allah bekle ki kelsin. Aradan yaklaşık 40-45 gün geçti satıcıyla iletişime geçtim, ürün sigortalıymış yenisini gönderdiler ve bu sefer takip nolu satın almadığım halde sağolsunlar takipli gönderdiler. 1 haftaya bana ulaştı. Satın aldığım ilk ürünü soracak olursanız ondan halen haber alınamadı, ptt ciler cebe indiragandi yaptı anlayacağınız. Ptt nin pisliğini elin gavuru dediğimiz adamlar temizledi mağduriyetimi giderdiler. Uzun sözün kısası ptt kargoymuş ptt avm imiş aman uzak durun !
|
Ptt kargodan alışveriş yapıpta adresime gelmesin istiyorsanız buradan alışveriş yapın.Her alışverişim sorunlu geçti.Teslimata alerjileri var çalışanların. |
PTT'den mağdur olmayan sadece kargo bekleyen tayfa olabilir. İyi ya da kötü kargonuzu getiriyorlar evet. Ama işiniz şubeye düşzerse yandınız. 1970 devlet dairesi sistemi mevcut. Uzun kuyruklar, gergin memurlar, uzun prosedürler. Yok git kağıt doldur getir, yok kağıdı yanlış doldurmuşsun bi daha doldur. O sırada sizden sonra işleme girenlerle kavga dövüş neymiş bir kargo ya da iade vereceksiniz. Ben bu riske girmem arkadaş. Covid olmasan mikroptan hasta olursun ne temizlik ne bir havalandırma. PTT önce şubelerini adam etsin sonra alışveriş yaparız. Tabelayı değiştirmekle olmuyor. |
Benzer içerikler
- hangikredi ücretsiz rapor
- shell yağ değişimi
- metro fissler düdüklü
- dijitsu 55 inç android tv bim
- a101 plus nedir
- hepsiburada hisse yorum
- amazon hub counter
- huawei watch d
- letgo komisyon alıyor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X