Şimdi Ara

7.4 Yama Notları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Biolystick kullanıcısına yanıt
    Cait, Ashe, Sivir (özellikle son dönemde) turnuvalarda da seçilen şampiyonlar onlara güçsüz demedim. Ama Lucian için hala aşırı kötü durumda diyorum ve iddiamı destekleyecek birçok kanıt ve görüşüm var. Warlord veya Fervor şuan Lucian'ı metaya sokmaz. Eğer bir veya iki adc aşırı güçlüyse onlar normal seviyesine inene kadar küçük değişiklikler diğer şampiyonları metaya da getiremez seçilmesini de sağlamaz. Braum ve Alistar ardı ardına nerfler almasa sen bu büyücü destek şampiyonların metaya girebileceğini düşünüyor muydun? Ya da Ziggs'in adc olarak oynanacağını tahmin eder miydin? Adcler inanılmaz useless hale gelmese bu durumların hiçbiri olmazdı zaten herkes biliyor.

    Daha iyi anlaman için şu örneği verelim. Viktor veya Azir bu kadar rezil hale getirilmese Syndra ya da Orianna'nın metaya girebileceğini düşünür müydün? Tabi ki hayır.

    Şuan Lucian'ın önünde 1-2 güçlü adc yok 6-7 tane var bu yüzden 4-5 tanesini nerflenene kadar Lucian güçsüzdür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 23 Şubat 2017; 4:42:26 >




  • yama notlarıyla ilgili videoma buradan ulaşabilirsinizhttps://youtu.be/bLU3ZRIwY6A
  • Hurricane10 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim anlamayan sensin ben lucian op çok güçlü demiyorum önceki mesajımı düzgün okursan hangi adclerin VIABLE olduğunu soyledim jhin ve varus god tier ona laf yok ama kimse neden lucian aldın diye kimseye kizmaz. Ama kalistaya kizarla o çöp tier mesela.



    Ayrıca zyranin bitkilerine gelen nerfden sonra büyücü destek oynayanlar azaldı hatta topta tank yerine jayce fiora gibi taşıyıcı veya splitci herolar alındığında supa braum veya alistar alınıyor bunlarda şuan gayet viable.



    Ben fervor buffi ve warlord nerfiyle lucianin warlord kullanan adclere göre daha öne çıkacağını düşünüyorum daha fazla yorum yazmayacağım konunun amacı bozuluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OHAA KATARİNA 2 BÜYÜ DİRENCİNDEN MAHRUM BIRAKILMIŞ. GJ RİTO BİTİRDİN KATARİNAYI ŞİMDİ NAPICAM BEN OFF OF NE GÜZEL ÇİLİNGİR OLMUŞTUM KATARİNA SPAMLAYARAK USELESS OLMUŞ ÇAR GG


  • Biolystick kullanıcısına yanıt
    Lucian ile Kalista'nın şuan hiçbir farkı yok bahsettiğim elolarda dene ve gör. Kalista'nın Lucian'dan kötü olması Lucian'ı viable yapar mı? Yapmaz. İlk 10 dakikada avantajı alamadığın sürece o maç kayıp senin için. Tekrar ediyim Lucian güçlü değildir demiyorum yeterince kötü durumdadır diyorum. Urgot'u saymazsak Kalista'dan sonraki en kötü adcyi söyler misin? Evet doğru cevap çok belli. Sen de aynı şeyi söyleyeceksin. Lucian viable değil şuan. Maalesef değil.

    Bahsettiğin tank destekler hala oynanmıyor. Jayce her zaman seçiliyordu tanklarla alakalı durum değil. Top lanede hep oynanıyordu zaten. Braum çok nadir seçilirken Alistar kimsenin umrunda değil. Belki arada bir Tahm oynandığını görebilirsin onun dışında büyücü desteklere devam.

    Warlord ve Fervor ile Lucian'dan önce Caitlyn öne çıkar. Hem daha iyi durumda hem Lucian'ın verebileceği neyi vermeyecek Caitlyn? Early game? Sorun yok. Mid game? Belki çok az ama Lucian'da giderek güçlenen şampiyon değil. Late? 100% Caitlyn. Lucian 1-2 buff daha alana kadar viable duruma gelmez. Ayrıca şu da var kabiliyet belli bir oranda etkileyebilir şampiyonları fakat herkes o kabiliyetten fayda sağladığında bu faydalanma oranı en minimum orana düşer.

    Bu arada Lucian'ın en iyi olduğu meta sayılır bu meta ona rağmen oynanmıyorsa tank metasında her maç seçileceğini falan düşünme.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 23 Şubat 2017; 16:30:0 >




  • Yama şuanda geldi mi arkadaşlar oyuna? Urf aktif mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • urf yarın aktif olacak
  • Avenged Sevenfold. kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam yama notları da gözümden kaçmış. 24-28 şubst 3-7 mart aktif olacakmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cassiopeia'nın hatası giderilmiş sonunda
  • Leblanc neden nerflenmiyor hala anlamıyorum.Şöyle büyük bir patch getirseler de meta biraz düzelse keşke.
    Bu arada bence jhin nerfü özellikle pro oyunlarda etki edebilecek bir değişiklik.Düşük pingde kaçmayı kolaylaştırır gibi geliyor.0.25 saniye %33 daha az slow demek.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.