Şimdi Ara

6s yere düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bugün telefona basket topu geldi yere düştü. Garantiye zarar verir mi?
     6s yere düştü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bu kadar ufak göçük/çizikler sorun yaratmaz sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantiye zarar derken telefonum göçtü ama garantisi bitmedi yenisini verirler mi diye düşünüyorsan tabi ki vermezler ancak ben herhangi bir (yazılım/donanım) sorundan sonra göçük yüzünden garanti dışı kalmış olabilir mi şeklinde sorduğunu düşünerek cevaplıyorum, hiçbir sorun olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moralını bozmak istemem ama ben telefonumu Zorlu Apple storoya götürdüğümde görevli telefonun her tarafını inceleyip ondan sonra garantiden baktılar.Anladığım kadarıyla arızaya göre bu diş etkenler garanti durumunu değiştirebiliyor...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende geçen gün aynı yerden düşürdüm ama göçük değil çatlak oluştu ve cihaz 120 günlük falan. apple sitesinden canlı destek var durumu anlattım ileride bir problem olduğunda bu çatlak karşıma çıkacakmı ,garanti dışı bu diyip elime geri verirlermi dedim.aldığım cevap hiç merak etmeyin ileride bir porbleminiz olduğunda yine bizimle iletişime geçip cihazı bize yollayın elimizden geldiğince yardımcı oluruz ,yine sıkıntılı bir durum olursa yine yazın biz size mutlaka yardımcı olacağız diye bir cevap aldım,merak etmeyin sadece hakkınızı arayın. bi darbe yüzünden koskoca 2 yıl garanti iptal olamaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ChuckMolfred

    Garantiye zarar derken telefonum göçtü ama garantisi bitmedi yenisini verirler mi diye düşünüyorsan tabi ki vermezler ancak ben herhangi bir (yazılım/donanım) sorundan sonra göçük yüzünden garanti dışı kalmış olabilir mi şeklinde sorduğunu düşünerek cevaplıyorum, hiçbir sorun olmaz.

    Öyle bi niyetim yoktu sadece ilerde garantilik sıkıntı yaşarsam karşıma çıkmasından endişeliydim. Cevapların geneli sıkıntı çıkmaz demiş. Umarım öyle olur cevaplar için de teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhtintin

    bende geçen gün aynı yerden düşürdüm ama göçük değil çatlak oluştu ve cihaz 120 günlük falan. apple sitesinden canlı destek var durumu anlattım ileride bir problem olduğunda bu çatlak karşıma çıkacakmı ,garanti dışı bu diyip elime geri verirlermi dedim.aldığım cevap hiç merak etmeyin ileride bir porbleminiz olduğunda yine bizimle iletişime geçip cihazı bize yollayın elimizden geldiğince yardımcı oluruz ,yine sıkıntılı bir durum olursa yine yazın biz size mutlaka yardımcı olacağız diye bir cevap aldım,merak etmeyin sadece hakkınızı arayın. bi darbe yüzünden koskoca 2 yıl garanti iptal olamaz.

    Benim cihaz da 6 aylık ilk kez yere düştü. Görünüş önemli değil de garanti giderse sıkıntı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göçme olduysa ileride yaşayabileceğin ekran vs. problemlerinde parça değişimi yapmayıp 1200 TL civarında para verip swap cihaz verirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.