Şimdi Ara

6850 bunlardan hangisi iyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sapphireyi al xfx'lerde takılma problemi oluyor ama bulursan imzamdaki 6850 en iyisidir

Orijinalden alıntı: AbinizJo

http://www.vatanbilgisayar.com/powercolor-ax6850-1gbd5-dh-hd6850-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=50536
    343 tl

http://www.vatanbilgisayar.com/xfx-hd-685x-zdfc-hd6850-cift-fan-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=59709
    376tl

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-11180-00-20r-hd6850-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=50187
    343 tl

Bunlar indirimsiz fiyat % 25 indirim olunca alıcam kartı çift fanlı cazip geliyor ama bilmiyorum.Yardım

Bende xfx kullanıyorum memnunum ayrıca çift fanlı model olmasını göz önünde bulundur ondan sonra ekran kartı fani ses sorunu diye konular acarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_North_Face -- 30 Ağustos 2012; 0:58:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Steam :http://steamcommunity.com/id/hakanwow/

• benim gönlüm shappireden yana soğutması kötüyse çift fanlıyı alırım direkt ses sorunu önemli değil kasamda kamyon çalısıyo gibi suan alışığım kulaklarımda iyi duymaz denizde delinmişti :D zuhah neyse shappire soğutamıyosa çift fannlı olanını alıcam yardım up
    bu kartta bozuk cıktı malesef!!!! bende şans yok buna inanıyorum. nvdia'dan sonra ATİ bir daha asla almam. tavsiyede etmem.
  • Sapphire almalısın.
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gentlement39

vatan bilgisayarı malesef fazla para almaya yönelik politakalarından dolayı kınıyorum.
    geçen hafta xfx hd6850 alacaktım 300 tl bütçem vardı. bonusla alacaktım cumartesi akşamı ama stokta olmadığı için alamadım
    pazartesi günü ne gariptir ki 279 tl 'lik kart anında 345 tl olmustu ve STOKTA'ydı. buna kızıp biraz daha fazla kazık yemeyide göze alarak sapphire hd 6790 aldım 350 tlye
    bu kartta bozuk cıktı malesef!!!! bende şans yok buna inanıyorum. nvdia'dan sonra ATİ bir daha asla almam. tavsiyede etmem.

Kusura Bakma Ama Sende Bi Cenabetlik Var Dostum on eöyle belki dolarile ilgilidir.Şanssız Bir İnsamışsın ALLAH Kolaylık Versin.
  • powercolor 5850 + pcs kullanıyorum ve benim için ekran kartının özellikle masaüstü yani idle kullanımdaki sessizliği çok önemli ve powercolor gayet sessiz çalışıyor ve hiçbir sorun ilede karşılaşmadım şükür

Orijinalden alıntı: alperen_69

powercolor 5850 + pcs kullanıyorum ve benim için ekran kartının özellikle masaüstü yani idle kullanımdaki sessizliği çok önemli ve powercolor gayet sessiz çalışıyor ve hiçbir sorun ilede karşılaşmadım şükür

5850 bana eski geliyor 6850 daha güncel gibi ve stoklarda yok 5850 shappire çok ısınıyor diyorlar kafam karıştı yine :S
  • 5850 yi önermek amaçlı yazmamıştım markadan memnunum anlamında yazmıştım ama 5850 biraz daha performanslı diye biliyorum ,ayrıca ikinci elden 5850 almak daha mantıklı olabilir temiz bulunduğu taktirde

5850 yi önermek amaçlı yazmamıştım markadan memnunum anlamında yazmıştım ama 5850 biraz daha performanslı diye biliyorum ,ayrıca ikinci elden 5850 almak daha mantıklı olabilir temiz bulunduğu taktirde

5850 si olan amdam malzemesi temizse satmaz neden satsın her oyunu çalıştırır sııfır almak en mantıklısı teşekkür ederim anakart bakıyorum 6100 a öneri yaparsan sevinirim
  • quote:

ben ikinci elden çok iyi bir fiyata çok temiz bir halde 6 ay garantisi varken full kutu almıştım

quote:

Orijinalden alıntı: AbinizJo

http://www.vatanbilgisayar.com/powercolor-ax6850-1gbd5-dh-hd6850-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=50536
    343 tl

http://www.vatanbilgisayar.com/xfx-hd-685x-zdfc-hd6850-cift-fan-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=59709
    376tl

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-11180-00-20r-hd6850-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=50187
    343 tl

Bunlar indirimsiz fiyat % 25 indirim olunca alıcam kartı çift fanlı cazip geliyor ama bilmiyorum.Yardım
    Kesinlikle katılıyorum bende forumdan 240 tlye msı hd 6850 almıştım 17 ay daha garantili, istanbul içi elden alışveriş olarak sanada msı oc edition 6850 ve 2.el almanı öneririm ;)

• bende bu üç karttan birini almayı düşünüyorum arkdaşın dedigi gibi tek korkum ekran kartı fanının çok ses çıkartması xfx modeli çift fanlı olmasından banada mantıklı geliyo şuan

Orijinalden alıntı: Alpacino55

bende bu üç karttan birini almayı düşünüyorum arkdaşın dedigi gibi tek korkum ekran kartı fanının çok ses çıkartması xfx modeli çift fanlı olmasından banada mantıklı geliyo şuan

Dostum msı cylone oc edition kullanıyorum hd 6850. Yüzde 25 de fan sesi gelmiyo tabiki ama eğer oc yapıcaksan tabikide yüzde yüz kullanıcaksın bu yüzden buna katlanmalısın. Yüzde yüzde her kart ses çıkarır dimi ?

Mantık biraz

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Orijinalden alıntı: Alpacino55

bende bu üç karttan birini almayı düşünüyorum arkdaşın dedigi gibi tek korkum ekran kartı fanının çok ses çıkartması xfx modeli çift fanlı olmasından banada mantıklı geliyo şuan

Dostum msı cylone oc edition kullanıyorum hd 6850. Yüzde 25 de fan sesi gelmiyo tabiki ama eğer oc yapıcaksan tabikide yüzde yüz kullanıcaksın bu yüzden buna katlanmalısın. Yüzde yüzde her kart ses çıkarır dimi ?

Mantık biraz

ben o.c yapmıyacağım tekfanlı dahamı uygun budurumda

• XFX'ten uzak dur.Sapphire iyi bi seçim olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Zotac rtx 5090 amp extreme @3270mhz //Mi 14t 512gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

ben powercoloru alırdım.

arada kaldım ekran kartına o.c yapmıcam fx 6100 alırsam ona yaparım ama ekran kartına yapmıcam oyüzden tek fanlı alıcam o.c yapsaydım xfx alırdım arada kaldım
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.