Şimdi Ara

6680 mi yoksa başka bir nokia mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar abim yurtdışından telefon getirecek. ben 6680 istedim. telefonda pek özellik aramam. arada bir müzik felan dinlerim.sizce yanlış bi tercih mi yaptım? ayrıca bu gelecek telefonun kayıt işlemleri felan nasıl olacak? bunun türkiyede kaydedip kulllanma imakanım var değil mi????

• pek bi ozelik aramıosan bence yanlış tercih yapmışsn,arada bi müzik dinliyceksen ben sana sony ericsson w800 öneririm dicektim ama illa nokia diosan bence 3250 weya 6280 daha iyi bi secim olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: trenyolu

peki bu gelecek olan telefonu türkiyede kayıt ettirip kullanmak mümkün öyle değil mi?

bu konuda cok bi bilgim yok ama aldığın telin faturalı olması gerek wede gümrükte kayıt işlemlerini yaparsan bi sorun cıkmas

aktivasyon kodu yok lütfen üye olunuz
  • 6280, n70, n91, k750, w810, w900 bunlardan birini al imkanın varsa
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 6680 in işlemcisi yavaş + önünde ekstradan bi kamera var... O da görüntülü konuşma için tasarlanmış bir şey! Yani gereksiz! 6630 o telefondan bin kat daha iyi!!!
    saygılar....

• devilucifer85 arkadaş demişki:6680 in işlemcisi yavaş + önünde ekstradan bi kamera var... O da görüntülü konuşma için tasarlanmış bir şey! Yani gereksiz! 6630 o telefondan bin kat daha iyi!!!

dostum bi kere 6680 işlemcisi 220 mhz dir yani bu demek oluyorki işlemci gayet hızlıdır gellelim 3g teknolojisine yani görüntülü konuşma (öndeki vga kamaradan bahsediyorum) 2006 nın sonunda tüm oparötörlerin bu teknolojiyi kullanmaya başlayacaklarını duydum şu anda hazırlıklar son safhadaymış.6630 arkadaşta var ikimiz telefonları karşılaştırdığımızda benim teldeki bir çok özellik 6630 dan kat kat daha iyi.umarım seni fazla kızdırmamışımdır ama ne olur tel hakkında bilginiz varsa konuşun

• Kullanıyorum ve çokda memnunum şu daha ii olsaydı diyebileceğim tek şey video çözünürlüğü cıf olsaydı daha ii olurdu onun dışında güzel alet.
  • alcağın telefonun faturası 300 euro yu gecmesin buna dikkat et yoksa gümrükte para ödersin abin geldiğinde sınırdan girerken gümrüğe faturayı onaylatsın 5 dakika sürmüyor sonra tk başvurcan oda 5 dakikanı alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfagvn -- 14 Temmuz 2006; 10:59:58 >
  • kardeş sen yazılanları okuyorsun değil mi??? hani biz boşa konuşmayalımda....
    quote:

arkadaşlar abim yurtdışından telefon getirecek. ben 6680 istedim. telefonda pek özellik aramam. arada bir müzik felan dinlerim.sizce yanlış bi tercih mi yaptım? ayrıca bu gelecek telefonun kayıt işlemleri felan nasıl olacak? bunun türkiyede kaydedip kulllanma imakanım var değil mi????

W800 de olabilir ama
  • müzik dinliceksen walkman den başka bişey düşünülmez zaten yani w800i yada imkan varsa w810i baya iyi bi tercih olur eğer illa nokia diyosan 6600 da bile mp3 programı atınca çalıyo ben ama bence w800i yada w810i müzikte başka tel tanımam W serisinden hariç
  • arkadaşım evet elbette okudum yazdıklarınızı. ve önerilerinizi dikkate alarak 6680 istemeye karar verdim.yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler. biraz yoğun olduğumdan cevap yazamadığım için özür...
    quote:

Orjinalden alıntı: CaMaRqUe

kardeş sen yazılanları okuyorsun değil mi??? hani biz boşa konuşmayalımda....
    quote:

arkadaşlar abim yurtdışından telefon getirecek. ben 6680 istedim. telefonda pek özellik aramam. arada bir müzik felan dinlerim.sizce yanlış bi tercih mi yaptım? ayrıca bu gelecek telefonun kayıt işlemleri felan nasıl olacak? bunun türkiyede kaydedip kulllanma imakanım var değil mi????

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.