arkadaşlar 6680 konusunda bilgi almak istiorum bu telefon gerçekten kullanışlımı?telefon tuşlarından çok ses çıkıyor mu(bu çok önemli) yani ses derken o çıt çıt sesden bahsediorum:D kapaklımı?yani biçizilme gibi vakalarda kapak değiştirilebiliyor mu?ayrıca bu telfonu garantili almak istersem yani faturalı kvk fln gibi noktalardan değilde basit bi telefoncular(ucuz olabileceği için soruyorum) kaça alabilir peşin fiyat olarak
arkadaş gidipte nokia ya o kadar paraya değmez inan sony ericcson var k750i ve w800 birde w900 çıkmış inan bana nokia nın yüzüne bakmazsın
Çıt çıt diye ses çıkmıyor. Kamera kapağı var yalnız sürgülerken biraz çiziyor kamera kenarlarını. Değiş tokuş kapak var.
bu arada w900i 1 yıl sonra çıkıcak fiyatı tahminen 1000-1100ytl civarı olcak bence nokiaya o kadar para verme onun yerine bi k750i al w800i de alabilirsin ama o kadar fiyat farkına deymez
850 ye alabilirsin peşin.Ama bence git 700 e 6681 al
Katılıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: TeeNKiNG
850 ye alabilirsin peşin.Ama bence git 700 e 6681 al
SORU 6680 hakkında yorum alabilirmiyim
CEVAP k750i, w800 al, birtek düzgün cevap Revolver40 dan gelmiş.Yorumdan başka herşey cevapta.
Arkadaşım yorumlar için 66XX topic var. Orada sorarsan ve okursan daha hızlı cevap alabilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme