selam arkadaşlar ben 2005 hazirandan beri nokia 6630 kullanıyorum. bi kaç sorunum var:
1-fotoğraf çektiğim zaman ekrana geldiğinde çok bozuk, kaymış gözüküyo ama galeriden bakınca düzelmiş oluyo bunu nası çözücem?
2-temalarda renk paleti değiştirdiğim zaman hiçbişey değişmiyor yine aynı kalıyor renkler.
3-versiyonum 3.45.113 04-01-05 RM-1 olarak gözüküyo bundan yenisi varmı varsa nası yükleyebilirim?
teşekkürler
renk paleti sadece medyadaki görünüm ve bazı menülerdeki görünümü değiştirir temaları etkilemez kameradaki yaşadığın problemi ise ilk defa duyuyorum versiyon ise değiştirmene gerek yok iyi bir versiyon bende şuan o versiyonu kullanıyorum hoparlör sesi çok iyi
kamera sorunundan 6630 cular buraya adlı konudada bahsetmişler çözümünü bilen varsa yazsın lütfen. renk paleti olayındaysa arkadaşın 6670 i ile karşılaştırıyorum o rengi değiştirdiği zaman menüde üzerinde bulunduğu simgelerin etrafını saran renk falan hep değişiyor ama benimkinde aynı kalıyor sadece bazı oyunların menülerinde uyguladığım değişiklikleri görebiliyorum acayip bişey :D bide kameranın etrafındaki o siyah kauçuk benzeri madde parçalandı o parça ayrıca satılıyomu?
UP
kimse yardım etmicekmi aynı sorunlardan 6630 cular buraya adlı konudada bahsetmişler ama çözüm çıkmamış bilen varsa söylesin lütfen acaba versiyondanmı kaynaklanıyo. versiyondansa nasıl yenisini yükleyebilirim?
Dostum son versiyonu yüklemeyi dene. Bunun için NSU yu kullanabilirsin...
telefonu formatlayıp en son versiyonu yüklettim ama bişey değişmedi. kader :P çözen varmı bu sorunları?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme