Şimdi Ara

6630 sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar ben 2005 hazirandan beri nokia 6630 kullanıyorum. bi kaç sorunum var:

1-fotoğraf çektiğim zaman ekrana geldiğinde çok bozuk, kaymış gözüküyo ama galeriden bakınca düzelmiş oluyo bunu nası çözücem?

2-temalarda renk paleti değiştirdiğim zaman hiçbişey değişmiyor yine aynı kalıyor renkler.

3-versiyonum 3.45.113 04-01-05 RM-1 olarak gözüküyo bundan yenisi varmı varsa nası yükleyebilirim?

teşekkürler

• renk paleti sadece medyadaki görünüm ve bazı menülerdeki görünümü değiştirir temaları etkilemez kameradaki yaşadığın problemi ise ilk defa duyuyorum versiyon ise değiştirmene gerek yok iyi bir versiyon bende şuan o versiyonu kullanıyorum hoparlör sesi çok iyi
  • kamera sorunundan 6630 cular buraya adlı konudada bahsetmişler çözümünü bilen varsa yazsın lütfen. renk paleti olayındaysa arkadaşın 6670 i ile karşılaştırıyorum o rengi değiştirdiği zaman menüde üzerinde bulunduğu simgelerin etrafını saran renk falan hep değişiyor ama benimkinde aynı kalıyor sadece bazı oyunların menülerinde uyguladığım değişiklikleri görebiliyorum acayip bişey :D bide kameranın etrafındaki o siyah kauçuk benzeri madde parçalandı o parça ayrıca satılıyomu?
  • UP
  • kimse yardım etmicekmi aynı sorunlardan 6630 cular buraya adlı konudada bahsetmişler ama çözüm çıkmamış bilen varsa söylesin lütfen acaba versiyondanmı kaynaklanıyo. versiyondansa nasıl yenisini yükleyebilirim?
  • Dostum son versiyonu yüklemeyi dene. Bunun için NSU yu kullanabilirsin...
  • telefonu formatlayıp en son versiyonu yüklettim ama bişey değişmedi. kader :P çözen varmı bu sorunları?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.