Şimdi Ara

6600 lanetinin ekranı çizildi ne halt dökücem?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefon ile oynamak gibi boktan bir huyum var ve devamlı elimde çevirip havaya felan atıyodum düştü çizildi ekranı.Garantisini aradım dedilerki 15 ytl ye yaparız,ama parça elimizde yok.Şimdi kadıköye gitsem bunun ön pnaelini bulamazmıyım*Birde 6600 gibi bir telefonun nasıl parçası ellerinde olmuyor?TBi yardım edin lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S@gitt@rius -- 18 Ocak 2006 16:16:30 >

• Bulursun .Genelde çıkma parçalar oluyor. Bide yan sanayi ikinci kalite ürünler var . (dış kapak )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pafta_turk -- 18 Ocak 2006 16:14:32 >
  • o başlığı ve teledonunu değiştir bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: selo078

o başlığı ve teledonunu değiştir bence.

Ya arkadaşım ben şu lafa uyuz oluyorum,
    Kardeşim telefon daha 15 gün önce hediye olarak geldi bana.Bu 1
    2.Cisi ben bu telefonu çok sevdim.Değiştirip ne alıyım?1.300.000 verip N90 mı,K700 veya K750 mi alıyım?6600 bence piyasada olan telefonların en kapsamlısı.Evet gösterişli olmayabilir,sesi kötü olabilir ama genede bu kadar paraya bana bilgisayar konforu yaşatıyor.İstediğim programı kurabiliyorum bu alete,ve banada yetiyor.Değiştirip ne alayım yerine?6230 felanmı alayım?Ben telefonu eğer devrim niteliğinde bir şey yok ise değiştirmekten yana değilim.Ben 3200 dan bu telefona geçtim ve gerçekten devrim niteliğinde oldu benim için.Ben 6600 ı ancak 2-3 sene sonra çıkan bi telefona değişirim,çünki o zaman devrim niteliğinde özelliklerle gelecek telefonlar.Ne biliyim işte,nvidia ekran kartlı telefonlar,wireless vs. vs.Şu anda bu telefon bana yetiyor.Zaten ben telefon manyağıda değilim 5 senede bir telefon değiştirim ancak.
    3.Cüsü ben sana ekran değişip değişmeyeceğini sormuşum sen bana ne diyorsun?

Lütfen yazılarımızı özenle yazalım.Şimdi konuya dönelim,ben ne yapıcam?Kadıköye şimdi gitsem parçasını taktırabilirmiyim orda?Veya parçasını alıp montajını ben yaptırsam?Gerçekten çizik görünümü çok canımı sıkıyor az önce aldım telefonu yere attım!Şu ön panelin değişmesi gerekiyor,arka kapağında tabiki sakız yapıştı lanet olsun!!!!Ayrıca nokia nın bir şeyi canımı çok sıkıyor.3200 ve 6600 çok dayanıksızmış ben bunu anladım.3200 zaten yere düştüğü anda parçalara ayrılıyordu neyse,ama bu 6600 ın ekranı çok dandik.Hemen çizildi ya?Birde çizikler kendi kendine artıyor?Cam mıki bu çatlak gibi artsın a.q deliricem lütfen bişeyler söyleyin!

• Telefon yerine teledon yazmışsın önce onu düzelt . Birazdan burası şenlenir . Topic başlığında teledon yazıyo bi bak .
  • quote:

Orjinalden alıntı: pafta_turk

Telefon yerine teledon yazmışsın önce onu düzelt . Birazdan burası şenlenir . Topic başlığında teledon yazıyo bi bak .

Oldumu?
  • bari değitirmişken siyah kapak falan taktır..
  • Ya bakın arkadaşlar,
    Ben zaten sagi değilim onun arkadaşı ANTİCOCACOLA yım.
    Donanımdan çok iyi anlarım ama onu ne kadar iyi biliyorsam telefonuda o kadar kötü biliyorum.

SİZ BENİM YAZDIKLARIMA BAKMAYIN TELEFONDAN ZERRE KADAR ANLAMIYORUM ÇÜNKİ BİLGİM 0.

Şimdi benim kafamı karıştırmayın siyah kapak felan diye....

face01tr@

Arkadaşım sen bilgili birine benziyorsun bu konuda,bannerinde msn i var seninde.Seni geçen gün bt ile adsl keyfi adlı döküman için listeme eklemiştim ama ortada yoktun.Şimdi onu boşver,ben bu telefonu teknik servisemi yolluyim?Kadıköye gitsem yapabilirlermi?Kime yaptırmalıyım?Kaç paraya?

Şimdi benim ön kapak ve ekran zedelendi.Bu 2 si değişmesi lazım,tuş takımı ve arka kapak sağlam.Ne yapmam lazım,kaç paradır ortalama fiyatı?Hemen yapabilirlermi yoksa yatacakmı telefon?
  • garantiye verirsen mutlaka para isteyecektir. ama sirkeci falan buralarda her tür orjinal, ikinci el, sahte ..vs kapak var. seçim senin. yani her iki koşuldada cebinden para çıkacak ?!?
  • Para çıkması önemli değil telefonun yatmaması önemli yani 5 dakikada gözümün önünde bitirsinler istiyorum işi bu mümkünmü?Sirkeci ye gidemem kadıköyde olamazmı?
  • ben ankarada olduğum için pek bilmem. ama kadıköydede vardır ?!?!
  • Peki sağol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: S@gitt@rius

Para çıkması önemli değil telefonun yatmaması önemli yani 5 dakikada gözümün önünde bitirsinler istiyorum işi bu mümkünmü?Sirkeci ye gidemem kadıköyde olamazmı?

yahu hangi ekran camından bahsediyorsun en dıştaki cam dimi? yani telefon çalışıyormu içteki ekranımı kırdın yoksa? eğer dış kapaktaki ekransa şuanda değiş tokuş kapak olduğu için kırtasiyelerde bile var yaklaşık olarak değiştirme 30 saniye falan sürer, sende değiştirebilirsin kapağı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mclarensx1

quote:

Para çıkması önemli değil telefonun yatmaması önemli yani 5 dakikada gözümün önünde bitirsinler istiyorum işi bu mümkünmü?Sirkeci ye gidemem kadıköyde olamazmı?

yahu hangi ekran camından bahsediyorsun en dıştaki cam dimi? yani telefon çalışıyormu içteki ekranımı kırdın yoksa? eğer dış kapaktaki ekransa şuanda değiş tokuş kapak olduğu için kırtasiyelerde bile var yaklaşık olarak değiştirme 30 saniye falan sürer, sende değiştirebilirsin kapağı.

Ekranı değil dış kapak,zaten kırılmadı çizildiOha kırtasiyeye gitsem yaparlarmı?Yani en içteki cam değil o sağlam,en dışta plastik gibi bişey varya o

• orjinal istiyorsan 50 60 milyon yan sanayi 3-4 milyon.Orjinal cikma temiz kapak buldun diyelim kac paradir onu bilemem.Degistirme sorun degil anliyacagin.
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mclarensx1

quote:

Ekranı değil dış kapak,zaten kırılmadı çizildiOha kırtasiyeye gitsem yaparlarmı?Yani en içteki cam değil o sağlam,en dışta plastik gibi bişey varya o

• quote:

Lütfen yazılarımızı özenle yazalım.

şimdi üslubun beni bağlamaz ancak bu şekilde "lanet olasıca telefon,ne halt dökücem ben buna şimdi" gibi bir başlık açtıktan sonra millete "lütfen yazılarımızı özenle yazalım" demen abesle iştigal.

sorununa gelince 6600 kapağı her yerde var.yani sorunun falan yok.kadıköyde bulamadıysan beşiktaş sinanpaşa iş merkezinde açık telekom isimli cep telefoncuda 6600 orjinal ve yan sanayi kapakları mevcut.hatta oradaki erkan isimli arkadaş çizikleri bile siliyor.çiziğinin ebatına göre kapak değiştirmedende halledebilir belki bir git bak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: klonajinsky

quote:

Lütfen yazılarımızı özenle yazalım.

şimdi üslubun beni bağlamaz ancak bu şekilde "lanet olasıca telefon,ne halt dökücem ben buna şimdi" gibi bir başlık açtıktan sonra millete "lütfen yazılarımızı özenle yazalım" demen abesle iştigal.

sorununa gelince 6600 kapağı her yerde var.yani sorunun falan yok.kadıköyde bulamadıysan beşiktaş sinanpaşa iş merkezinde açık telekom isimli cep telefoncuda 6600 orjinal ve yan sanayi kapakları mevcut.hatta oradaki erkan isimli arkadaş çizikleri bile siliyor.çiziğinin ebatına göre kapak değiştirmedende halledebilir belki bir git bak.

+1907

kapaklar cok pahalı deilki

• walla sen 2. el cıkma falan bak bence baya bı pahalıdır 0 ı ama sen bılırsın ben senın yerınde olsam oturup
  • quote:

Orjinalden alıntı: TOMEKK

walla sen 2. el cıkma falan bak bence baya bı pahalıdır 0 ı ama sen bılırsın ben senın yerınde olsam oturup

orjinaller pahalıdı ve ağlamaya gerke yoktur
  • 6600 orjinal kapaklar 45 YTL, yan sanayisi 10 YTL

Ben yan sanayi aldım 3 aydır kullanıyorum gayette güzel, orijinalden de pek bir farkını göremedim..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.