Şimdi Ara

( 7 Haziran EDİT ) 650 MİLYON Euroluk AYDIN-DENİZLİ YOLU HAYIRLI OLSUN (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
2
Favori
11.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
145 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bunlardan önceki dönemde yapılan izmir çeşme otoyolu 5 TL ye kullanıyorum. bu hakp yandaşlarına şimdi bu yolu yaptırsaydı 5,5€ +KDV ödeyecektik kullanırken, bu durum tüm akp öncesi yapılan köprü ve otoyollarda da geçerli, dedikleri gibi böylesini yaparsa anca akp yapar.

    Zaten akp gelmeden önce ülkede netflix yoktu, iphone yoktu, fırın yoktu,buzdolabı yoktu, edep yerlerimizi yaprak ile kapatıp ateşe tapıyorduk allah razı olsun bizi kurtardı

    Merak etme bizler akp öncesi dönemide biliyruz senin anlattığın kadar ütopik değildi ülkenin hali
  • 50 cc motor anca alabılıyor mıllet otoyola ne gerek kaldı kı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: storm350

    Bu mesaj silindi.
    heee, her zaman dersin sen omurga çok önemli diye, omurgalı oldugundan yılmaz ödilden tut eko'nun eleynine olan tüm konuları şikayet edip,provokatif konulara dalıp salya sümük slidiriyorsunuz
    adem omurgalısın daha ihalesi yapılmamış teklif alınmamış,yapaıalcak yolun neden yapıldıgın bile dogru dürüst bilmeden paçadan kapmak nedir omurgali..dah yeni eko 1 tl lik maskeleri 3 aldı,omurgan yorum yaptımı konu hakkında ?
  • Geçiş ücreti gaç para olacak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şu otoyolun adam gibi geçiş ücretini nerden öğreniriz ya , örneğin Bursa'dan Kuşadasına gidicem kaç para vericem
  • mokoko_TR kullanıcısına yanıt
    Gerçekten o tabloya inanıyor musun enflasyon yüksek çıkınca tüik başkanının görevden alındığı bir ülkede tüik verilerine inanmak apayrı bir zekâ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redwyne

    şu otoyolun adam gibi geçiş ücretini nerden öğreniriz ya , örneğin Bursa'dan Kuşadasına gidicem kaç para vericem
    https://www.kgm.gov.tr/Sayfalar/KGM/SiteTr/Otoyollar/UcretlerYeni.aspx

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fenolog

    Birde bu durum var. Türk yargısı baksa bu ieş ne olur ?

    Ülkemde yapılan işler garantili , euro ve dolar ile anlaşmalar yapılıyor ve ingiliz mahkemeleri bakıyor

    Alıntıları Göster
    "Beni İngiliz hakimlerine emanet ediniz" İmza: Bir Türk büyüğü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • V-for-vandetta kullanıcısına yanıt
    Yav he he perdelerini kaldır öyle bak. Senin gibiler beni akp yi savunduğumu düşünmeye devam etsin. Ben bu forumda muhalefete muhalefet olmaya devam edeceğim. Çünkü muhalefet bu zihniyette olmaya devam ettiği sürece akp iktidar olmaya devam edecek bunu hep yazdım ve yine yazıyorum. O yüzden muhalefet işini öğrenmedigi sürece de ben onlara yazmaya devam edeceğim. İktidardan daha iyisini yapacak birileri göz kırpmadıgi sürece kimse iktidarı değiştirmek için kılını kıpırdatmaz, akp yi iktidar yapmaya devam eder. O yüzden sizler adam gibi yazmayı öğrenin adam gibi eleştirmeyi öğrenin sürekli iktidara saldırarak nefes almamayi öğrenin işte o zaman bu ülke de muhalefetin şansı artar hatta iktidar yüzü de görür. Ama iktidara oy veren vermiş olan gönül veren her vatandaşa iki gündür baban yazdıklarını yazmaya devam edip saldırmaya devam edersen, gelecek seçimlerde de yine akp maalesef iktidar olma şansını elde eder. Sebebi de geçmişe bak akp nin sürekli iktidar olması yeteri kadar anlatır. O yüzden sen Osman Öcalan diye yaygara kopar dur burada şu adamın ilginç ismini belki de forumda ilk defa sen yazdın diye yazdım yoksa hayatta söz bile etmezdim etmek zorunda kaldım dile getirdiğin için o yüzden sizin gibilerin akp den kurtulma derdi yok aksine akp ye oy kazandırmaya devam edin durun. Gram umrumda değil. Benim partilerle isim olmadığı için bugün Erdoğan cb en olur yarın Kılıçdaroğlu seçilir ona cb em derim çünkü ben kafayı akp ile CHP ile ya da diğerleri ile bozmadım. İnsana olana da bu sözler yeter de artar ama sen gerçek muhalefet olmak istemediğin için ona buna saldırmaya devam ederek akp ye bir yarar daha sağlamaya devam edersin. Sizin gibiler muhalefette bitmediği sürece akp daha çok ekmek yer yaklaşık 20 yıldır yediği gibi. Anlayanlara. Ahahahah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'nin iki turizm merkezi İzmir ve Antalya'yı birbirine bağlayacak otoyol projesinde, 163 kilometrelik Aydın-Denizli Otoyolu ayağının ihalesine 11 Haziran'da çıkılacağını belirterek, "Otoyolların tamamlanmasıyla İzmir ile Antalya arasındaki mevcut 580 kilometre devlet yolu ile 6-7 saat süren seyahat, 440 kilometre otoyolla 3 saate inecek" ifadelerini kullandı.

    Kaynak:https://www.haberturk.com/izmir-antalya-arasi-3-saate-dusecek-2704760-ekonomi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Roman_Gladius

    Geçiş ücreti gaç para olacak
    7.7 Euro + kdv

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu yoklar yerine Demir yolları yapılsaydı o zaman gerçekten alkışı hak ederlerdi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • otoyol demek, mütahhitleri zengin etmek demek, devleti borca sokmak demek, geleceğimizi ipotek etmek demek, otomobil olsun, yakıt olsun dışa tam bağımlılık demek. akp tabi ki demiryolu yerine otoyola önem verecekti. yerli ve milli anlayışları öyle çünkü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 7 Haziran 2020; 23:38:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.