![]() Öncelikle iyi forumlar yeni ev kuran birisiyim TV konusu kaldı bir tek bu 3 model arasında kaldım. Karasal yayın izleyen birisi değilim, çeşitli platformları izlemek için kullanacağım ilerleyen zamanda bir soundbar takviyesi yapacağım. PS5 yada Xbox almadığım sürece oyun için bağlanacağımı düşünmüyorum ama ileriyi düşünerek almak istiyorum. Benim için önemli olan ekran uzun ömürlülük ve panellerinin kalitesi(nit, kontrast, siyah netliği gibi durumlar).OLED almayı düşünmüyorum yanma hikayelerinden dolayı varsa 55.000tl civarı tavsiyelerinizi almak isterim. Ürünlerin fiyatlarına gelecek olursak C755 54.000tl, QN70F 55.000tl, T8B 45.000tl |
65'inç TV önerisi

-
-
Karasal yayın izlemiyorsanız kesinlikle OLED alın. Tabi birz daha bütçeyi artırmanız lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung, LG nin giriş sınıf OLED leri 75+ bütçemin çok üstünde ve dediğim gibi OLED almak istemiyorum
-
Tercihiniz tcl c755 olmali. Qn70 i fiyatna bakarak bu kareye koymuşsunuz ama clio ile passat kıyaslamak gibi olmuş. Samsung un fiyat politikasına aldanmayın. C755 , qn90 dan bile iyi bir tv dir. Zaten qn90 , tcl c755 panelini kullanir. Miniled de ki en büyük uretici tcl dir. Samsung olsun başka markalar olsun paneli tcl den alir. Samsung ve lg oled uretimi yapmaktadır. Tcl c755 ayni zamanda google tv ve dolby vision mevcuttur. Bazen saat 22.00 den sonra vatan bilgisayarda indirimler olmaktadır. Orayi takip ederseniz daha da uygun yakalayabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
escudo76 kullanıcısının yorumlarına aldanmayın, bütün mesajlar kopyadır, kopyala yapıştırdır.
Zaten profili de gizlidir, ne yazdığını göremezsiniz.
Dünyadaki en iyi tv nin tcl olduğunu savunmaktadır. Araştırmanızı buna göre yapın.
TCL'nin bu forumdaki paralı askerlerinden birisidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nc39 -- 11 Haziran 2025; 14:36:39 >
Fanboyluk var gibi biraz fark ettim forumda gezince teşekkür ederim.
-
Muhatap olduğunuz kişi samsung bayisi burakin sahte hesabıdır. Samsung dışında kim ne önerirsen bu sekilde saldırırlar. Bu mesaji size yazmadım. Tum forum kullanıcıların bilgi olsun diye yazdım. Az sonra engelleyeceğim sizi. Bir daha hiç bir mesajımı goremeyeceksiniz. Sadece vakit ayırıp size teknik bilgi verdim diye kendine kızdım. İyi forumlar
Bu arada nc39 veya Burak, daha önce tcl bayisi diyordun. Tcl nin bayisi olmayınca simdi de fanboy mu olduk.
esudo76, senin kafan gitmiş. Nerede fanboy demişim :) sen TCL'nin paralı adamısın :)
QN80F aldım yanıtlarınız için teşekkür ederim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X