Şimdi Ara

6300 Biriktirdim Jungler Arıyorum!!111

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ranked gamede genelde jungler giriyorum bu aralar. Cho gath ile 900 elodan 1100'e çıktım. Ama 1100-1200 arasında tökezledim. Yeni bir champ arıyorum iyi bulduğunuz bir jungler varsa, önerirseniz sevinirim

• ww,hecerim,alistar tavsiye ederim favorim ww ama süper hero

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stell@ -- 31 Ağustos 2012; 12:48:21 >
  • Biraz özelliklerinden bahsetseniz sevinirim. İsim olarak lol forumdanda bulabilirdim ama merak ettiğim şeyler var. Mesela kampları ne sürede ve ne kadar can ile temizliyor ganklerde ne kadar başarılı.

Edit: Özellik istemişsin. Mao ve Udyr'den bahsedelim biraz o zaman.

Bilindiği gibi Udyr'ın ultisi yok.
    Q ile normal atack + %150 ad ve extra damage veriyor. Ayrıca AS'de veriyor.
    W skilli shield veriyor.(+%50 ap oranı var.). Açık olduğu süre boyunca crit vuramıyorsun ancak vurduğun damage göre hp ve mp kazanıyorsun.(Jungle'da önemli skillidir kendisi.)
    E ile Movement speed kazanıyor. Ayrıca 1 saniye stun var.
    R skilli ile de güzel damage vuruyor.Ama ap ratiosu biraz düşük.

Maokai

Pasifi sayesinde 5 spellden sonraki basic atağı %7 hp kazandırıyor.
    Q sayesinde iyi sayılabilecek bir damage ve slow atıyor.(%40 ap ratiosu var)
    W adama atlayıp(bir nevi atlama koyacağım videoda görürsün zaten.) damage veriyor.(%80 ap ratio)
    E küçük bir zımbırtı atıyor. Eğer championların geldiği tarafa doğru atarsan kendisi championu hedef alıp patlıyor.
    R sayesinde ulti içinde bulunan championların aldığı damage'i %20 azaltıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruizes -- 31 Ağustos 2012; 13:06:10 >

• elo hellden cıkmak istiyorsan maokai pickleme. beni 900den 1400'e cıkaran jungle champ SKARNER. takımın hiç birşey bilmese bile feedlenen adamı tut ultin ile çek arkaya yeterli. her gank'de %90 ihtimal ile kill alıyorsun eğer ultin açık ise..

Some players need to understand that the term "GG" is like shaking your hands after a match.
  • Ranked diyorsan Lee sin derim snowball olabiliyor ve bir yere kadar taşıyabilirsin oyunu. Oynaması da zevklidir. Onun dışında Nocturne, Udyr idealdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalMania7x -- 31 Ağustos 2012; 12:53:35 >
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nautilus çok picklenir
    Skarner almanı öneriyorum hem hızlı hemde gankleri iyi açıkkcası.
    Sejuani de 3.37 gibi bi zamanda 4 lv olabiliyorsun.Diğer junglerlara göre uzun bir süre ama oynaması keyif veriyo
    Lee ve nocturne ü yazma gereği duymuyorum.Sormak istediğin başka hero varsa sorabilirsin

Edit:Maokai rehberim vardı araştırırsan bulabilirsin.Level 3 de Wraithleri alıp gank atabiliyorsun direk.
    Altttaki arkadaş yavaş kalıyo sanırsam 3.25 gibi ben turu bitiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abyss -- 31 Ağustos 2012; 13:02:19 >
  • Maokai standart sürede; 4-4:30 arası temizler. Level 2 gank kapasitesi var. Kill alamazsan bile spell kullandırırsın.

Shyvana bahsettiklerim arasında en hızlı jungle temizleyendir. Çoğunlukla counter jungle için picklenir. Red buff olmadan gank biraz sıkıntılı. Lantern'den sonra Phage çıkarsan bir nebze olsun ganklar daha başarılı olabilir.

Lee Sin : Sustaini çok yüksek. Counter jungle kapasitesi de var. Maokai ile hemen hmen aynı dakikada temizlersin. Level 2 gank king diyebiliriz ayrıca. Q tutturduğun zaman Maokai'deki gibi kill alırsınız ya da spell kullanır.

Noc : Sustain ve Q sayesinde çok çabuk temizlersin jungle'inı. Level 2 gank atabilir. İnfiniti eyç kasmayın lütfen. :(
  • Tam bir jungle makinesi hecarim gankleri basarılı e sayesinde mukemmel 1 ms kısa sürede jungle temizleme flasha gerek duymuyo istersen smiteda kullanmazsın seri bir jungle ve noc gayet basarılı bence bu 2si üzerine yogunlas noc feedlendiginde canavar gibi oluyo ultisi-qsu adam kacırmıyo e fear etkisi bence gayet iyi bir jungler

Orijinalden alıntı: Abyss

Shyvana çok hızlı temizliyor.Red buffsuz fazla etkili değil eğer Exhaust'u yoksa.
    Maokai o kadar hızlı temizlemese bile Gankleri etkilidir Snare+Slow
    Alistar jungle camplerini fazla temizleyemez açıkcası.
    Skarner almanı öneriyorum hem hızlı hemde gankleri iyi açıkkcası.
    Sejuani de 3.37 gibi bi zamanda 4 lv olabiliyorsun.Diğer junglerlara göre uzun bir süre ama oynaması keyif veriyo
    Lee ve nocturne ü yazma gereği duymuyorum.Sormak istediğin başka hero varsa sorabilirsin

Aynı saniyede aynı şeyleri yazmışız hemen hemen. Eheh.
  • ben lee sin ve nocturne kullanıyorum yukarıdaki arkadaşlar nedenlerini yazmışlar zaten. 6300 değil ama amumu da iyi, en azından tank, düşük eloda adamlara söz geçirebilirsen en feeder takımı bile zafere ulaştırabilirsin.

Orijinalden alıntı: ViCt0R

Siz şampiyon tavsiyesi istemekten bıkmadınız GurcellOnline silmekten bıktı
    Anlayın artık hocam yapmayın gözünüzü seveyim. Zaten konular ya siliniyor ya da kitleniyor. üst konu var.

Hiç değilse adam Nautilius mu Ezreal mı alayım diye sormuyor.

Orijinalden alıntı: Spyhnx.

elo hellden cıkmak istiyorsan maokai pickleme. beni 900den 1400'e cıkaran jungle champ SKARNER. takımın hiç birşey bilmese bile feedlenen adamı tut ultin ile çek arkaya yeterli. her gank'de %90 ihtimal ile kill alıyorsun eğer ultin açık ise..
    adam doğruları söylemiş. kulak ver.
    i5 3570k / Asus Sabertooth z77 / Asus GTX770 DirectCUII OC / Kingston HperX 2x4 8GB / Corsair 400R / Corsair cx750w / Viewsonic va2248 / SteelSeries Siberia v2 RED Headset / Steelseries / SenseiRaw FrostBlue Mouse / Steelseries QcK+ CS:GO Edition Mousepad
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

quote:

Orijinalden alıntı: ViCt0R

Siz şampiyon tavsiyesi istemekten bıkmadınız GurcellOnline silmekten bıktı
    Anlayın artık hocam yapmayın gözünüzü seveyim. Zaten konular ya siliniyor ya da kitleniyor. üst konu var.

Hiç değilse adam Nautilius mu Ezreal mı alayım diye sormuyor.

En azından bazı şeyleri aşmışız.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.