Şimdi Ara

6120c- symban sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2008 martta aldıgım nokia 6120c 'm son bir yıldır nokia pc suite tarafında görülmüyor.Usb kablosu ya da usb baglantı noktalarında sorun yok.Zaten pc,telefonu ortam yürütücüsü olarak görüyor yani mp3/video/foto atıp alabiliyorum telefon üzerinden. Ancak gecen eylülde telefonunun yazılımı güncelledigimden beri telefon bi türlü nokia pc suite'de gözükmüyor.

Telefonda s60 3rd edition var.bazı sitelerde yaptıgım araştrmalarda,guncelleştirme sorunlu olabilir vs diyorlar.Acaba telefonu servise vermeden bi cozum var mı? Hard format yaptım ancak güvenlik kodumu unuttugumdan fabrika ayarlarına donemiyorum,donebilsem bile bişey farketmez bence. Acaba bi downgrade vs yapabilir miyim?

teşekkürler şimdiden

• Aşağıdaki durumları kontrol edersen çözüm olabilir.

Bilgisayarda kurulu olan Pc Suite programını kaldırıp tekrar kurmayı denedin mi? Ayrıca Pc Suite' in son versiyonunu kullanmakta fayda var.

Yukarıdaki mesajından tam olarak anlayamadım; hard format attın mı atmadın mı? Hard format problemi çözebilir.

NSU ile tekrar güncelleme yapmayı deneyin.

NSU ile güncelleme yapmak istediğinde zaten son sürüm var diye uyarı verirse Phoenix ile tekrar aynı yazılımı yükleyebilirsin. Daha önce yaptığın güncellemede problem varsa böylece ortadan kalkacaktır o problem.
  • teşekkürler dediginiz gibi pc suite ait ne var ne yoksa kaldırdım baştan güzelce yükledim..Sorun çözüldü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.