Ben telefonumdaki resimleri bilgisayara aktarmak istiyorum data kablosu verdi arkadaş ama kullanabilmek için bi program varmış bilgisi olan var mı bu konuda program lazımsa nerden indirebilirim?
sitedeki yonergeleri takip et, yazilimi indir, bilgisayarina kur ve telefonunu baglayarak istedigin yuklemeleri yap. kolay gelsin.
Teşekkürler.
data kablosuyla pc den telede aktarım yapılıomu??
Arkadaşlar ben bunu beceremedim olmadı.Programı yükledim kabloyu takıyoum bilinmeyen aygıt diyor sonra program da telefonu görmüyo nasıl yapıcam bilen arkadaşlar detay anlatırmı?
quote:
Orjinalden alıntı: John PHILIPS
Arkadaşlar ben bunu beceremedim olmadı.Programı yükledim kabloyu takıyoum bilinmeyen aygıt diyor sonra program da telefonu görmüyo nasıl yapıcam bilen arkadaşlar detay anlatırmı?
Yardım edecek yok mu?
evet..
quote:
Orjinalden alıntı: gorkem31
baska program bulup dene bendede 7250i vardı nokia yüklemistim programı çalısmamıstı daha farklı program yükleyince calıstı farklı programla dene..
quote:
Orjinalden alıntı: John PHILIPS
oke
quote:
Orjinalden alıntı: O.Kara
evet..
quote:
Orjinalden alıntı: gorkem31
Arkadaşlar nokia 6020 için başka program önerisi olan var mı kablo da ca-53 yazıyo
Bu kpduda detaylı blgisiolan yok mu arkadaşlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme