Bildirim
600W 80+ Corsair 300R
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Yeter. -
peki fazla oc düşünmüyorum sonrada seidon sıvı soğutma alıp 4670k yı overclock yapmayı düşünüyorum aynı zamandada ekran kartını overclock yapabilirmiyim -
quote:
Orijinalden alıntı: ilbey1234
peki fazla oc düşünmüyorum sonrada seidon sıvı soğutma alıp 4670k yı overclock yapmayı düşünüyorum aynı zamandada ekran kartını overclock yapabilirmiyim
Dediklerinize ggöre watt ihtiyacı epey artacak. 600 watt power limitlere yaklaşır.Yine de yeter ama ,her sene powerin eskimesinden dolayı risk artar.
Siz 200R kasa ve 750 watt OCZ düşünün o zaman.
200R kasa zaten fevkalade bi kasa. -
quote:
Orijinalden alıntı: metin abi 52
quote:
Orijinalden alıntı: ilbey1234
peki fazla oc düşünmüyorum sonrada seidon sıvı soğutma alıp 4670k yı overclock yapmayı düşünüyorum aynı zamandada ekran kartını overclock yapabilirmiyim
Dediklerinize ggöre watt ihtiyacı epey artacak. 600 watt power limitlere yaklaşır.Yine de yeter ama ,her sene powerin eskimesinden dolayı risk artar.
Siz 200R kasa ve 750 watt OCZ düşünün o zaman.
200R kasa zaten fevkalade bi kasa.
bence 200r 300rden daha güzel hepsi teneke ama 200r ile 400 r idare edr gene
-
200 r ile 300 r dış yapı olarak psusuz değerlensirildiğinde 200r mi iyi ? Bugün sistem almaya gittim ama bi tek 400r vardı ıda bütçemi aşıyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İleride de overclock yapacağınıza ve psu güç kaybedeceğine göre gerçek bir 750 işinizi görecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocheBobois -- 9 Kasım 2013; 22:38:27 > -
Selamlar,
Eğer aşırı seviyede hızaşırtma yapmazsanız CX600 rahatlıkla yeterli gelecektir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X