Şimdi Ara

6000TL İçin Telefon Önerisi. Galaxy S10+? Poco F2 Pro?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. 6000TL fiyat bandinda bir telefon arıyorum.Hangi cihazı tavsiye edersiniz? Poco F2 Pro ile Galaxy S10+ modelleri arasında kaldım. Yada şuan için değiştirmemeli miyim? İphone 8 plus kullanıyorum. Ve bazı noktalar artık yeterli gelmiyor. Yoğun bir kullanımım var.

    Beklenti: Performans/Pil/Ekran/Kamera


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • S20 FE modeline bir bakın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • garanti konusunda hassas değilseniz ek olarak oneplus'a da bakabilirsiniz. sanırım türkiye'ye de resmi olarak geldi ama bir kontrol edin 7t pro getirmemişlerdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S10 plus bence

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • benimde telefonum cortladı. daha 16 ay bile olmadan ekranı önce pembe sonra siyah oldu. şimdi telefon bakıyorum

    3 bine sadece p40 lite var

    4500 e mi 10 lite veya nova 5t ve

    5400 civarı hem samsung s10 plus var hemde xiaomi mi note 10 var.


    acaba ne alsam çok kararsızım?

    samsung almam dedim ama her birinin farklı kusur var.

    apple dedim ama en idare eden modeli xr bile 6400


    huawei üst model 70-80 bin alt modeller ise daha uygun ama kötü birde android market eksigi var bankacılık uygulamalarında sorun yaşanırmı? en sık kullanılan uygulamalarda google play servis hatası alanlar varmış bilemedim. yoksa p40 lite 3080tl ye iyi gibi geldi.

    yoksa 5400civarı s10+ mı yoksa mi note 10 mu alsam bilemedim.


    acaba kamera olarak buradakilerin hangiisi en iyidir?

    600 bandını geçmeden hangi telefonu önerirsiniz.

    oyun çok nadir oynarım

    ama bolca resim çekim o yüzden en azından kamerası iyi olsun.

  • Samsung s10 plus bence işlemcide biraz ısınma sorunu var. Onun dışında yok yok telefonda.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • acaba şarjı nasıl gidiyor tüm kafamı kurcalayan nokta o aslında.

  • Sadece tam ekran deneyimi için bile Poco F2 Pro alınır ki snapdragon işlemci avantajını saymıyorum bile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 2.elde satabilir miyim öyle? Malum Ülke biraz karışık bi de onunla uğraşmayalım garanti olmasi iyidir😂


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abuabuabu A kullanıcısına yanıt

    Hocam iste aynen öyle.. Ben de kararsızım forumlari uzun zamandir izliyor araştırıyorum. Galaxy S10 Plus eppey bi satıldı. genel herkese açık konularda snapdragonlu versiyonu değilse almayin deniyor. ben bir kac forumda s10 + kullanıcılarıyla özel görüştüm. Adam diyor ki tamam excynos işlemci snapdragonlu versiyondan daha iyi değil.

    Ama ne kadar kötü olabilir? Sonucta satılıyor ve kullanılıyor bu cihazlar. 10saat ekran veriyorken 8 saat verir hani me olacak ki gündelik kullanımı etkilemiyor diye söylemişti konuştuğum herkes memnun cihazdan. s10plus’ın ekranının ödül almış olması da ayri bi artı😂 poco f2 pro ikinci elde gider mi acaba daha sonra? servisi nasıldır? stereo hoparlör yok, kablosuz şarj yok, Pop up kameralar da whatsapptan biri arayınca otomatikman açılma sorunu oluyordu en son noldu kaldı o?

    İphone dan gideyim dedim sizin gibi. En uygun XR var.

    XR de ne bileyim. 2020de ben youtubedan full hd video da izleyemeyeceksem? bilemedim Fiyatlar absürt durumda.

    P30 proyu çok istiyordum. 6.399TL iken? 8,400tl suan ve inmiyor da.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • CheriouR_ kullanıcısına yanıt

    zaten oneplus resmi olarak tr'ye gelmeden de önce böyle satılıyordu hala getiren birkaç kişi var ama dolar kurundan fiyatlar ne oldu bilmiyorum.galiba hepsiburada en son uçuk bir fiyata geçen senenin beş modelini getirmişti ama tabi fiyatlar inanılmaz fahişti.zaten kendi piyasası var bu telefonun.


    isterseniz oneplus konusuna bir bakın android tarafında en iyi telefonlardan biri ama özellikle de güncelleme konusunda.benim gözüme kestirdiğim o zamanlar 7t pro mclaren edition'dı.


    aksilik olmazsa bu samsung'un saçmalıklarından sonra bir sonraki telefonum oneplus olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pure Evil -- 2 Kasım 2020; 12:58:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11 den alınan kuponlar ile cok uygun fiyata s20 fe alabilirsiniz. 11 Kasım da


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba 8plus da batarya dışında sizi üzen bir durum olduğunu düşünmüyorum. Ben sizin yerinizde olsam batarya değişimi ile bir süre daha o telefonla devam ederdim fakat illa telefon değişem derseniz s10+ 1 aydır yoğun bir şekilde kullanan biri olarak söylüyorum premium cihaz açısından 5-6bin arasında alabileceğiniz en iyi cihazların başında geliyor. Millet exynos işlemciye laf ediyor fakat gündelik kullanımda snapdragonla arasındaki farkı anlamazsınız bile.

    Çoğu kişi bataryadan yana sorunu olduğunu söylemiş fakat bu zaten telefonların genel bir sorunu. Kimisi de bataryada hiç bir azalma olmadığını söylemiş. Kullanıcıya göre batarya konusu değişebiliyor. Oyun oynamıcaksanız zaten günü çok rahat çıkaran bir telefon. Yüksek kaliteli oyunlarda gün içinde yeniden şarj etmeniz gerekiyor.
    Kamera konusunda kendi kamera uygulaması yeterli değil gibi, ön kamera da aynı şekilde. Evdeki herkes kamerasını çok beğenmişti, kamera performansı benim çok hoşuma gitmedi nedense. Ama farklı uygulamalarla gcam ile falan çok güzel fotoğraflar çekilebiliyormuş.
    Açıkçası iphone almayı düşünüyordum fakat fiyatlar malum. Büyük boyutlu, bataryası iyi, 5bin verdiğim cihazda premium hissiyat almak istediğim için aldım. Pişman mıyım s10+ aldığıma, kesinlikle hayır. Yavaşlama konusunda kolay kolay yavaşlayacağını zannetmiyorum. Bataryayı da zaman gösterecek. Ne idüğü belli çinli markalara yönelmektense daha kaliteli markalara yönelmek en iyisii.
    Poco kullanmadığım için bilmiyorum fakat yorumlardan gördüğüm kadarıyla batarya konusunda daha iyi bir cihaz olduğunu biliyorum.
    S10 plus ve poco karşılaştırmasına bakarsak:
    S10 plus, kablosuz şarj (kullanmadığım için bir şey diyemem ama kimisi için çok önemli) , ois, ekran kalitesi, premium hissiyat, daha hafif, su geçirmezlik, stereo hoparlör telefonu öne çıkaran özellikler iken
    Poco için, daha iyi batarya, %10-15 civarı daha iyi performans, 5g, daha hızlı şarj 30 watt( s10+: 15watt), 64 mp kamera (ama mp her şey değildir, sadece daha yüksek detay gücü verir), 8k 30fps video, popup kamerayla tam ekran deneyimi.

    Ben oyun oynayacam arkadaş dersen ikiside hali hazırda bütün oyunları son ayarlarda 60fps oynatabilecek düzeyde. Ama poco bataryayla birlikte daha iyi bir deneyim sunacaktır. Yine de 5bin verip premium özelliklerden mahrum kalmak da be bileyim saçma geliyor. 5binin üzerinde bir telefon alınacaksa ya iphone alırsın ya da samsung note veya s serisi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • CheriouR_ kullanıcısına yanıt

    Benimde a70in ekranı gitti garantiye verdim direk garanti dışı dedi. Zaten samsung almam diyordum ama yine a70 almıştım artık almam dedim ve bakmaya başladım.

    Önce huaweiii alayım dedim ama goole servislerinde yokmuş ve uygulamaların bazıları hata veriyor diyince geri bastım.

    Sonra xiaomi alayım dedim ama oda pahalı note 10 lite 4300 lerde ve bir çok sorunu var diyorlar.

    Sonra döndüm baktım telefon yok alınacak en iyi seçenek s10+ ama onunda bataryası yoğun kullanımda 1 günü çıkarmıyor ve kavisli ekran. Bir kaç kişi ilk düşmese ekran gitti yazınca tırstım. Ekran fiyatına baktım 1400 tl diyorlar.


    Sonra kavisli ekran almayayım dedim ve xiaomi note 10 lite ve s10+ elendi. Geriye galaxy note 10 lite ve xiaomi 9 kaldı ama onlarında kamerada ois yok ve xiaomi kullanılanlar dönüyor kitleniyor şikayetini çok duydum. Ardından note 10 lite kaldı ve yine samsung alacaksam ekranımı yaptırayım dedim ve gidip 825 tl bayılıp ekranı taktırdım. Belki 11.11 de fırsat yakalarsam kendime bir xiaomi note 10 lite alırım en azından ekranı 1000 tl miş ama ondada sensör hatası vs derken keyfim kaçıyor yani 4-5 bin bandında içime sinen yok. Ya 7-8 verip daha idare eden alacağım ama bir telefona da 7-8 vermek istemiyorum çok fazla .


    Ha bu arada apple da almak istedim ama na mümkün uçmuş fiyatlar. Uygun olanlarida tabiri caizse 5110 kıvamında. Onun yerine dönsede çin almak daha mantıklı.


    Bir türlü içime sinen bir şey bulamadım. Bulduklarında 7-8 olunca ulan oyun oynamıyorum sadece resim çekiyorum ona o parayı vereceğime kendime fotoğraf makinesi alırım daha iyi diye düşündüm.

    Kafamda deli sorular....


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • CheriouR_ kullanıcısına yanıt

    Bence de SD işlemcili s10+ ama nerden bulacaz ki?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.