60 Parsecs! Türkçe Yama Güncellendi Resmi Dil Desteği Geldi !

-
-
Türkçe yama için teşekkürler dostum. Oyunun 1. gününde bazı ingilizce yazılar var.
-
Bulduklarımı atmaya çalışacağım.
-
Bazı karakterlerin biyografileri ingilizce.
-
Bunlar gibi çok fazla ingilizce paragraflar var.
-
Evet bende onları çevirmek için uğraşıyorum boş zamanım yok ama çevirirsem tekrardan bir güncelleme yayınlarım
-
kral 60 persecs ! patch and run a tıklıyorum yarım saat bekledim ama açılmadı. oyunu steamdan satım aldığım için olabilirmi?
-
Patch Run Yaptıktan Sonraki İşlemleri Yaptıktan Sonra Oyunu Normal Steamden Çalıştırabilirsiniz çeviri makine çevirisi bazı yazılar geçikmeli gelebilir
-
google drive linki çalışmıyor , güncellermisiniz ?
-
Güncellendi Link
-
Oyuna Resmi Türkçe Dil Desteği Gelmiştir
-
Hayırlı olsun :)
-
Nereden indiriyoruz?
-
Resmi Yama Yayınlandı Epic Store
Steamde alınabilir Ayrıca 16.02.2023 19:00 kadar epicte 8,50₺
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam linki felan yok mu ben bulamıyorum türkçe yamalarda nerden satın alıyoruz
-
hocam link atar mısınız teşekkürler
-
Resmi dil desteği geldi. Oyun şu an resmi Türkçe dil desteğine sahip, yama yok. Emeği geçenlerin ellerine sağlık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RxCan -- 23 Şubat 2023; 4:45:14 > -
bu gün mü geldi şansa bak oyunu alalı 1 hafta oldu ve türkçe yama arıyorum deli gibi oh sonunda be teşekkür ederim
-
Anladığım kadarıyla Dil desteği Epic Games Store sürümü için 1 hafta önce eklenmiş, üstte de paylaşılmış bu bilgi. Steam sürümü için 7 Aralık 2022'de eklenmiş. ♥
steamcommunity.com
Steam :: 60 Parsecs! :: 07/12/2022 Four new languages (including Spanish!) & 1.60 Bugfix Updatehttps://steamcommunity.com/games/646270/announcements/detail/3604598887954033043
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X