Haklısın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ahmetim laguna olsa tamam, 407 olsa tamam ama eski psa platformlari bakimsiz kalan tr sartlarinda ve kotu yollarinda maalesef sizi sanayi dostu yapar. Ha arac yetkili servis bakimli ve periyodik askeriyedeki form110 misali bakim ceridesi tutulup ilgili bakimlar yapildigiysa alinir. Klasik mercedes,bmw al ama peugeot/citroen ve ingiliz arabalari alma. Satmasi degil yurutmesi mesele, sanzimani ariza verince tamir ettirene kadar akla karayi secersin. Motor yapmasi kolay ama sanziman en zoru. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
c5 1.6 hdi de bakabilirsin o paralara. 607 nin hiç bir parçasını bulabileceğini düşünmüyorum. |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
bütün bakımları yeni diyor ilan açıklamasında < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ahmetim oyle der o. Sen bana 500 tl atesle bak ben senin arabani oyle bir yalayip yutarim yikarim bicilerim parlatarim ki satmak istemezsin Birde yag yakiyorsa motora katki atarim aha motorda yeni derim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bende pek güvenemiyorum özellikle işin içinde galerici varsa.... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
E segment altı otomobiller tasarım, konfor ve motor özellikleri olarak isteklerimi karşılamıyor. Laguna zamanında babamın Prof. arkadaşında vardı çokta tavsiye edilen bir araba ama daha uçuk bir araba düşünüyorum... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Otomobilcigime katiliyorum memuru doktoru dahil insanlarin vizyonu bellidir. Arabayi satacagi zaman asla masraf yapmaz. Baski balata triger sivilar bilmem neler yeni degisti der 3-5 yil once degismistir. Motor saat gibi der yokusa vurursan araba bayilir cekmez gitmez... kisaca masrafsiz yurutme gayesi guder. O yuzden hastasindan, emekli amcadan ya da cok dusuk km olanlari alman lazim. Hastasindan kasit tofas sahin veya peugeot 106 falan ancak bulursun. Adamlar a dan z ye araci yaptirirlar apaci dersin kro dersin ama yemez icmez arabasina yatirim yapar. Ic dis mekanik komple revizyon eder acimaz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
607ye iki sene binip satıp rcz alacaz C S B < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Uçuk bir araç arıyorsanız Vel satis bile 607 den daha mantıklı bence < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bütçenize göre olan bütün e sınıfı araçlar için olumsuz yorum gelecektir,Vel satis de tutulan bi araç değil ama Laguna ile ortak parçası bol olan bi model ama işte fiyatları uçuk biraz.Laguna 2 kullanıyorum sene başında 30 40 bin arasında satılan araçlar bugün 60binden başlıyor neredeyse.D sınıfı araçlara bakın bence Mondeo Passat Laguna vs < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|