Şimdi Ara

6 sonrası kasayı kılıfsız kullanabiliyor musunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar sorum basit... İphone 4-5 kasasını kılıfsız rahatlıkla kullanan arkadaşlarımız vardır elbette. Ben iphone 6 ile ios macerasına atıldım şuanda iphone 7 mat siyah kullanıcısıyım. Fakat telefonumu görüntü bakımından çok beğenirken kılıfsız kullanamıyorum. İ6 kılıfsız kullanıp, gold renginin artık silver rengine döndüğünü gördüm aşına aşına. Bu modeldede aynı sıkıntıyı yaşar mıyım ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ben 5s'i kılıfla kullanıyorum hocam ne diyorsun sen? :)

    Nokta çizik bulamazsın :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 6'yı kılıfsız kullanamıyorum maalesef. Deforme olmasından ziyade elimden kaydığı için kılıf mecburen kullanıyorum. Eğer iphone 5SE'nin kameraları daha düzgün olsaydı ona geçecektim sırf kılıfsız kullanayım diye.
  • Mat siyah rengi oldukça hassas maalesef. Ufak bir düşme sonucu bile boyası atıyor ve beyaz beyaz noktalar oluşabiliyor. Kılıfsız kullanmak istiyorsanız eğer arka tarafa ve yanlara jelatin çektirip kullanabilirsiniz ama kılıf kadar koruyucu olacağını düşünmüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük cesaret isteyen kullanma hikayemi anlatayım;


    7 serisinde Jet Black rengi tanıtılınca o an renge büyük ilgim oldu. Cihazdan çok rengini sever oldum ve bunu eline alan hisseder. Dışarıdan toz tanecikleri bile çiziliyor diyenlere kesinlikle aldırmayın. iPhone 7 ilk çıktığı gibi bu rengi alıp sıfır koruma ile kullanmaya başladım. Neredeyse 1 yıldır sıfır koruma ile kullanıyorum -ki bu Jet Black rengi dünya çapında hassas bir yapıya sahip olduğu hatta Apple'ın kendi sitesinde dahi kılıflı kullanın tavsiyesi veriyor. Apple'ı ilk kurulduğundan bu yana tanırım ve ürünlerinin neredeyse hepsini kullanmışlığım var. iPhone maceram içinde en çok içime sinen telefon şuan kullandığım 7 serisi Jet Black rengi oldu. Her çıkanı almak gibi pis bir huyum olduğundan ve çook memnunken maalesef satıp iPhone X'e geçeceğim. Keşke Jet Black rengi devam ettirilseydi. Renge ilgisi olan herkese şiddetle tavsiye etmeden bitiremem.
  • 7plus evde kılıfsız kullanıyorum, dışarda şeffaf kapak takıyorum ama onu da çıkarıyorum arada, bakabiliyosanız sorun olmuyor bence

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 senedir 6s Plus cihazımı kılıfsız kullanıyorum sorun yaşamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erturrk

    Mat siyah rengi oldukça hassas maalesef. Ufak bir düşme sonucu bile boyası atıyor ve beyaz beyaz noktalar oluşabiliyor. Kılıfsız kullanmak istiyorsanız eğer arka tarafa ve yanlara jelatin çektirip kullanabilirsiniz ama kılıf kadar koruyucu olacağını düşünmüyorum.

    Jelatin kaplatmayıda yok arkadaki yazıları çıkarıyor çıkarırken vb hurafeler dolanıyor. Şeffaf kullanıyorum ama mat siyah rengi belli etmiyor. Telefonun rengine hasta olmama rağmen :/
  • 6s Plus telefonumu bir ara kılıfsız kullandım (ekran koruyucu zaten hiç bir zaman takmam), arkası felan soyuldu anahtar felan değmiş heralde cebimde. "Sonuçta benimle ölmeyecek ne farkeder" diyor insan ama kozmetik olarak kötü telefon hiç şık durmuyor (hele bunlar iphone modelleri ise). Sonuç olarak spigenin crystal liquid gibi şeffaf kılıflarını tercih etmeye başladım artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmckr

    6s Plus telefonumu bir ara kılıfsız kullandım (ekran koruyucu zaten hiç bir zaman takmam), arkası felan soyuldu anahtar felan değmiş heralde cebimde. "Sonuçta benimle ölmeyecek ne farkeder" diyor insan ama kozmetik olarak kötü telefon hiç şık durmuyor (hele bunlar iphone modelleri ise). Sonuç olarak spigenin crystal liquid gibi şeffaf kılıflarını tercih etmeye başladım artık.

    Sararma vb oldu mu peki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6s kullanıyorum kılıf kullanmıyorum. İncecik telefon kılıfla hantal bir hal alıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fAlleNzwOw kullanıcısına yanıt
    Sararma şeffaf kılıfların kaderidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 6 elimden balık gibi kayıyo. Elin terli vs. olması farketmiyo. Silikon kılıf kullanıyorum daha düşürmedim. Aslında bende kılıfsız kullanma taraftarıyım ama yere bi kaç kere düşünce telefon bozuluyo.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 kullanıyorum ve de kılıfsız.Ama koruma camı var.
  • canocan_07 kullanıcısına yanıt
    hocam iphone se de 6s kamerası mevcut. iphone se nin kamerası 6 dan kat kat daha iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 yi aldığımdan beri kılıfsız kullanıyorum. Milyon kez düştü köşelerde ezilme var ekran sağlam çizik dahi yok
  • 7 mat siyah var kılıfsız kullanıyorum.Geçen elimden düşütü arka taraf sol köşesi duvara geldi iki çizik var boyayı attı aliminyum kasa görünüyor,çizikler ince değil asfalta sürtmüş gibi görünüyor. Cd üzerine yazmak için kalemler var cd kalemi diye geçiyor halk arasında :) ondan alıp rütuş yapmayı düşünüyorum ne derecede başarılı olur bilmem ama en azından aliminyum rengi sırtımaz diye düşünüyorum...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • canocan_07 kullanıcısına yanıt
    hocam iphone se de 6s kamerası mevcut. iphone se nin kamerası 6 dan kat kat daha iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 kullanıcısıyım 3 senedir ilk defa kılıfı dün çıkardım bu sabah dimdik şekilde kafa üstü yere düştü ekran paramparça oldu kılıf varken çok düşmüştü hiçbir sorun yoktu kılıf takın benden söylemesi şuan telefona bakamıyorum
  • ön kamerası 5S ile aynı zannediyordum, uyarınız üzerine baktım 5S ile aynı ön kameraya sahipmiş. 6'nın ön kamerası daha iyi yine de 5se çok güzel cihaz. Aklımın bir tarafında var hep.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.