Şimdi Ara

6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil. (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.079
Cevap
12
Favori
63.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu ülkeden hiç birşey olmaz artık kaçan kaçsın ben bile kaçmaya ugraşıyorum

  • -Yaşanan deprem felaketi sonrası aday belirleme toplantısını 13 şubatta yapması planlanan 6lı masanın 12. toplantısı iptal edildi.

  • 6 lı masanın kazanma ihtimali arttı gibi gözüküyor afet sonrası

  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

    Seçimler ertelenir mı sizce hocam? Seçimlerin Mayıs'ta yapılması da kesin değil gibi artık. Muhalefet zaten ağırdan alıyordu, şimdi seçim tarihi tam kesinleşmeden hiç açıklamazlar bence.

  • paradise37 P kullanıcısına yanıt
    Savaş harici ertelenemez.
  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

    İsabetli bir karar olmuş.


    Toplanıp tekrar aday çıkaramasalar veya toplanıp adayımız Kemal Kılıçdaroğlu gibi bir açıklama yapsalar infial olurdu heralde halk arasında biz ne derdindeyiz bunlar ne peşinde diye.

  • Yarın mitingde ezan okur yüzde atmış oy ile seçimi kazanır.
  • Genel seçim 18 Haziran 2023 tarihin'de yapılacak,Seçime 130 gün var.Sağlıklı bir seçim için yeterli süre,Erken bir seçime gerek yok



    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.Flash Haber TVyoutube
    Flash Haber TV Ankara Temsilcisi Fatih Ertürk'ün sunduğu Türkiye Nereye programına konuk olan Ümit Özdağ, "Anayasaya göre seçimler sadece savaş durumunda ertelenir" dedi. Flash Haber TV YouTube Kanalına Abone Ol ➤ https://www.youtube.com/c/FlashHaberTV?sub_confirmation=1 Flash Haber TV Resmi Web Sitesi ► www.flashhabertv.com Flash Haber TV Resmi Haber Web Sitesi ► www.flashhabertv.com.tr Flash Haber TV Sosyal Medya Adresleri Instagram ► https://instagram.com/flashhabertvcom Twitter ► https://twitter.com/flashhabertvcom TikTok ► https://www.tiktok.com/@flashhabertvcom Facebook ► https://www.facebook.com/flashhabertvcom #Deprem #Seçim #ÜmitÖzdağ
    https://www.youtube.com/watch?v=0JnXuLag6S4
  • Deprem felaketi mevcut yönetimin ne kadar yetersiz olduğunu çok net gösterdi. Bana göre bu felaket AKP'nin tabutuna son çivi oldu. Muhalefet inadına saçma sapan hareketler yapmazsa bu seçimi kazanmaması için bir sebep yok.
  • paradise37 P kullanıcısına yanıt

    14 marta kadar herşey netleşir.6lı masanın bu süreçteki tavrıda seçimlerin zamanında olması yada ötelenme durumunu belirleyecektir.Bana göre %50-50 bir durum var seçimlerin ertelenmesi konusunda zira Erdoğan tarafından daha ziyade muhalefet şu deprem enkazı içine giren Türkiye'yi 6 ortak sırtlayabileceklermi onu net görmek gerek.


    Herşeyden önce buranın Türkiye olduğunu unutmamak gerek.4 gün önce 6lı masa adayı kim olacak diye tartışmalar yaşanırken bugün tamamen değişen ülke gündemi ile karşı karşıya kaldık.Mart ayı ne olur,ne biter bu noktada fikir yürütmek yanıltıcı olabilir.Muhalefet için bu seçim süreci depremin getirdiği yıkımın nasıl aşılacağı konusundada halka proje ve umut vermesini gerektirecek.Bu konuda 3-5 günde yapılacak çalışmalar değil.


    Dikkat ediyorum son 2 gündür Erdoğan depremzedelere yönelik 1 yıl içinde evlerinizi geri vereceğim sözü veriyor.Devlet zaten bunu yapmakla yükümlü, o kısım ayrı ve tartışılmaz ancak seçmen kitlesinide etkileyecek bir konu.6lı masa ise bu konuda nasıl somut adımları atacak onuda görmek gerek.


    Aday konusunun ise artık 6lı masada tartışılacağını düşünmüyorum.Kılıçdaroğlu bayrağı alır ve ilerler.İyi parti dahi artık bu tartışmalara gireceğini düşünmüyorum zira depremin getirdiği ağır bilançoyu sırtlanmakda kolay bir iş değil.Velevki adaylık tartışmaları kaldığı yerden devam etse o tartışmayı yaratanlar afaroz edilir artık.şartlar bu denli değişti şuan.Zaten Klıçdaroğlu'nun aday olup-olmamasıyla alakalı Kılıçdaroğlu'na muhalif olan muhalif kesiminde tartışmaları bitirdiği ve Kılıçdaroğlu'nun adaylığını kabul edeceklerini görüyoruz.6lı masada adaylık konusunda kontrol 6 şubat öncesi zaten Kılıçdaroğlu'ndayken bugün tamamen ipleri eline aldı.Adaylığını çok rahat açıklayacaktır ilerleyen zamanda.





  • akp nin az da olsa seçimi alma ihtimali vardı. şu son 4 günde, beceriksizlik, yeteneksizlik, ve yazmaya utandığım şeylerden dolayı, şansı sıfırın altına düştü. daha artık muhalefeti kötülemeye çalışan gariplere acıyorum sadece. akıntıya kürek çekiyorlar. şahsen ben, bu iktidarla bir felakete daha katlanamam. yazık bu ülkeye.
  • -BraveHeart- kullanıcısına yanıt
    çok güzel özetlemişsin.
  • 6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.
    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.halk tv
    Akşener: Seçim 14 Mayıs'a yetişmez, 18 Haziran'a kalır
    https://halktv.com.tr/siyaset/aksener-secim-14-mayisa-yetismez-18-hazirana-kalir-718381h


    6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil.




  • Saçma sapan bir hamle yapmadıkları sürece muhalefetin seçimi kazanamama şansı kalmadı.
  • 6'lı Masanın Seçimi Kazanması Kolay Değil. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 16 Mayıs 2023; 19:11:50 >
  • Bu 6 vasıfsızın bırakın ülke yönetmeyi kendilerini yönetecek vasfı yok! seçimi kazansalar dahi kendi aralarında uzlaşamayıp yeniden seçime giderler, adam gibi bir aday bulamazlar ve hdp'den uzaklaşmadıkları sürece başarılı olmaları çok zor !
  • Legend_84 kullanıcısına yanıt
    içimizden geçip parça pinçik eden ak partine oy verelim diyorsun. başka emrin? insan dediğin varlık böyle bir şey değil. utanma duygusu oluyor insanda.
  • Muhalefette sevilen isimler bir araya gelip gençlere seslenmeli. Gençler deprem bölgesinde neler yaşandığını anne babalarına anlatsınlar. Haberi tv'den alan yaşlı kesimin ülkede olup bitenden haberi yok. Her kanalda sözde mucize kurtuluşlar servis ediliyor, milletin beyni yıkanıyor. Hatayın kaderine terkedildiği, asayişin sağlanamadığı, suriyelilerin yaptıkları, devlet kurumlarının ve yetkililerinin iş bilmezliği bu 50 yaş üzeri kesime bir şekilde anlatılmalı.

  • Legend_84 kullanıcısına yanıt

    bir haftadır ülkenin nasıl yönetildiğini görüyoruz. 20 yıldırda görüyoruz. Emin olun siz istediğiniz kadar algı kasın bu dakikadan sonra yolcudur abbas bağlasan durmaz.

  • fredydexter kullanıcısına yanıt

    Biz vatanımız için ölürüz. Bu ülkeyi sıkıntıları ile de seviyoruz.

    Tabi bu durum biraz karakter meselesi.

  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.