Şimdi Ara

6 kat mesafe için router tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 21 katlı bir binanın altında iş yerim var, evim ise aynı binanın 6. katında. Hem iş yerimde hem de evde internet aboneliğim var. Gereksiz olduğunu düşünüyorum. Evin balkonuna router koyup, iş yerimdeki modeme bağlanmayı düşünüyorum. Ev 200 m2, balkon ve iş yeri arası dikey engelsiz bir şekilde 25m uzaklığa sahip.Balkona koyduğum router ev içinde de yüksek sinyal seviyesi vermeli. Tavsiyeniz nedir?



  • aklinizdaki senaryo size sadece para harcatir, sorununuzu cozmez. eger apartman kablo cekme konusunda problem etmez ise balkon kenarindan, gider yanindan filan bir cat6 kablo cekin ofisinize. ofis ici 10 metre, ev ici 10 metre, katlar arasi 25 metre, toplam 45 metre kablo yeterli. ardindan da yukarda evinize bir adet access point yerlestirin yeterli. kablosuz oyle sihirli bir teknolji degil malesef bir duvar gectiginde sinyal kalitesi aninda duser. yok ben birbirini gorecek sekilde iki cihaz yerlestirecegim, bunlari kopruleyecegim derseniz o iki cihazin maliyeti 45 metre kablodan cok daha pahali olacaktir ve bir kablonun verecegi saglikli hizmeti vermeyecektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zengier

    aklinizdaki senaryo size sadece para harcatir, sorununuzu cozmez. eger apartman kablo cekme konusunda problem etmez ise balkon kenarindan, gider yanindan filan bir cat6 kablo cekin ofisinize. ofis ici 10 metre, ev ici 10 metre, katlar arasi 25 metre, toplam 45 metre kablo yeterli. ardindan da yukarda evinize bir adet access point yerlestirin yeterli. kablosuz oyle sihirli bir teknolji degil malesef bir duvar gectiginde sinyal kalitesi aninda duser. yok ben birbirini gorecek sekilde iki cihaz yerlestirecegim, bunlari kopruleyecegim derseniz o iki cihazin maliyeti 45 metre kablodan cok daha pahali olacaktir ve bir kablonun verecegi saglikli hizmeti vermeyecektir.
    Güzel anlatmış son 7 yıldır denemelerimle söylüyorum 1000 tl nin altındaki kablosuz teknolojiyle bu işler hep sıkıntı çıkarmıştır..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technogar -- 6 Aralık 2018; 11:49:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.