Şimdi Ara

6. Basamakta İlk Kaza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Şuanda 6. basamaktayım bir sonraki poliçede normalde 7. basamağa geçeceğim. Ancak talihsiz bir şekilde arkadan bir araca çarptım, aracın tapmonu bir hayli içe gömüldü.
    Bu hasarı sigortaya bildirirsem kaçıncı basamağa düşeceğim? Sigorta fiyatları uçtu malum. Dışarıdan yaptırsam 2 bin TL yi geçmez gibi duruyor. Ne yapmalıyım? Hangisi mantıklı? Hasarsızlık indiriminden feragat etmek daha mı zararlı olur?
    Yardımlarınızı bekliyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Güncel !

  • Merhaba,

    Geçmiş olsun.

    Kazada siz hatalı olduğunuz için trafik sigortanızın hasarsızlık kademesi düşecektir. Bu konuda sizin tasarrufunuz olamaz, çarptığınız aracın hasarı sizin trafik sigortanızdan karşılanacaktır.

    Kasko poliçeniz için ise tamponunuzu siz yaptırırsanız, kasko hasarsızlık indiriminiz olumsuz olarak etkilenmeyecektir.

  • Eğer karşı tarafın hasarı 2 bin lira ise şahsen ben olsam kendim yaptırır Trafik Sigortasından karşılatmazdım.. Birkaç yıl önce başıma benzer olay geldi öyle yaptım..Hatta karşı tarafta Trafikten yaptırmayı istemedi..Zira normalde hasar 250 TL tutmuştu..Karşı taraf Trafikten yaptırırsan birkaç bin lira hasar kaydı çıkacak dedi..İkimizde kazançlı çıkmıştık..

  • trafik sigortanız 6. basamaktan 5. basamağa düşer. Üstelik çoğu şirket poliçenizi yapmak istemez. Gelecek yıl bir hasar daha alırsanız 4 e düşer yapmazsanız yine 6ya çıkar.

  • Nightmare667 kullanıcısına yanıt
    Hocam elden yaptırdım sigortayı bulaştırmadım. 1500 liraya mal oldu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • doğrusunu yapmışsınız. Biz sigortalılarımızı bazı hasarları cepten yaptırmaları hususunda uyardığımızda bizi yanlış anlıyorlar.

    Örneğin siz tutanak ile o hasarı yaptırdınız ertesi gün bir kaza daha yaptırdınız. kimse sizin poliçenizi yenilemez. Yenilemek istemez. Yani ister de, ekranları ;bu adam acemi bizim hasar prim oranımızı arttırır bize zarar verir diye hata verir.


    @merfarkav

  • Nightmare667 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. Üstelik karşı tarafa tramer kaydı da işlenmemiş oldu. Tek taraflı düşünmemek lazım. Suçlu benim kazada ne de olsa.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.