Şimdi Ara

6 Ayda Yazılımcı Olmak Varken Yks Çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harbiden acıyorum bu universiteye gitmek için hayatını heba edenlere. Günde 8-10 saat yks'ye çalıştıkları kadar sadece 6 ay yazılıma çalışsalar; 1-2 sertifika programına kaydolup 2-3 kurs bitirseler 10 numara bir yazılımcı olabilecekken hala gidip yok efendim koledok kanalından dökülen sıvıyla bokumuz yumuşarmış da dağlar denize paralelmiş de bu üçgeni 31 defa katlayıp uygun bir yerinize sokup çıkarırsak AB kenarının uzunluğu kaç cm olurmuş da bilmem ney. Arkadaşım sadece udemy'de binlerce kurs var, insan nasıl bu kadar kör olabilir ya?

Şunu da unutmayın: Universiteler insanların gerçekleri öğrenip gözlerini açmalarını engellemek için kurulmuş yerlerdir. Bu da kanıtı:

Ömür Soyeryoutube
    Devlet niye uzun yıllar okul okutuyor Güllü Erhan'dan dinleyin...
    https://www.youtube.com/watch?v=hRo54mhqE5k

• yılın boşu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 31de patladım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ingilizcesi iyi olan ve bu işlere ilgisi olan bir adam yazılım öğrenebilir tabi ben odtü itü gibi top tier dediğimiz okullar dışındaki bilgisayar müh. diplomasına pekte gerek olduğunu düşünmüyorum

• üni okumicam steve jobs olucam

• Alın bu da 2.kanıt (Tedx Konuşmasından):

izledin mi bunu?youtube
    deepturkishweb replikleri deepwebtürkiye replikleri müptezel Samet Tedx konuşması
    https://www.youtube.com/watch?v=pIo3Itoy2HU
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üniversite kazanamayanlarin kendini avutmasi :) 6 ayda yazılımcı olan kim varmış ? Senelerini bu işe vermiş biri bile ben yazılımciyim diyemez. Umarım konu ironidir.

• Hocam o zaman youtube, udemy, coursera falan yoktu o yüzden. Millet bilinçlendi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt
    O zaman dediğiniz 20 sene öncesi. Saydığınız platformlarda 10 seneden fazladır eğitimler mevcut. Bizzat kendimde o platformlardan ders dinliyorum alacağın sertifikalar asla bir diploma etmez. Verilen dersler desen ne kadar ileri seviye tartışılır. Kendini bu eğitimlerle 6 ayda yazılımcı oldugunu iddia eden ne yapıyor merak ediyorum, yazılımcı olacağına inanan varsa başlasın bakalım ne oluyormuş 😀.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D338611B -- 6 Ağustos 2021; 20:54:59 >
  • Firmalara başvurduğunda da böyle söylersin.

• her tercih dönemi bu başlık açılır :D ve büyük tartışmalar döner

• CiroDiMarzio C kullanıcısına yanıt
    Off sen kimsin abicim üsluba bak..

• Udemy yazılımcısı olarak silisyum ovasından kidemli mazılımcı teklifi geldi bana siz 4 seneyi boşa harcayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversite okumayıp udemyden yazılım öğrenenler :
    https://www.youtube.com/shorts/zMCO80AhtVg?feature=share

• Ben 2 ayda öğrendim hocam udemy'den, şu an taş kağıt makas oyunu yapabiliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Foruma girince akıl sağlığımı kaybediyorum

• Bence üni. diploması ehliyet gibi bir şey. Ehliyete sahip birisi iyi şoför de olabilir kötü şoför de. Ehliyetini iyi yerden alırsan daha iyi eğitim görüp daha önde başlayabilirsin. Nasıl ki trafikte ehliyetsiz araç sürerken yakalanırsan ceza yediğinde, bir iş ararken de kişinin diploma sahibi olmaması haliyle kişiyi 1-0 geriden başlatır. Ama tabiki sadece ehliyetin olması iyi bir şoför olunduğu anlamına gelmez.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.